hadziaj.info

κατηγορίας Όνομα

Κουτιά για παιχνίδια

Επιλέξτε το σωστό κουτί παιχνιδιών

Τα σύγχρονα παιδιά δεν έχουν έλλειψη παιχνιδιών. Αρχίζουν να αγοράζουν πριν από τη γέννηση ενός παιδιού, και στη συνέχεια με κάθε γιορτή αυξάνεται ο αριθμός τους.

Κάθε άτομο, που έρχεται να επισκεφθεί μια οικογένεια όπου υπάρχουν μικρά παιδιά, φέρνει αναγκαστικά παιχνίδια. Και σε κάποιο σημείο, οι γονείς καταλαβαίνουν ότι όλοι αυτοί οι θησαυροί πρέπει να αποθηκευτούν κάπου.

Αυτή η ανησυχία των γονέων είναι κατανοητή, διότι αν η διαταραχή θα περιβάλλει το παιδί από την πολύ μικρή παιδική ηλικία, πιθανότατα θα οδηγήσει σε γενική αποδιοργάνωση στο μέλλον. Ένα κουτί παιχνιδιών μπορεί να σας εξυπηρετήσει πιστά.

Οι ψυχολόγοι έχουν πραγματοποιήσει εδώ και καιρό μια μελέτη ότι τα παιδιά που έχουν συνηθίσει στη διαταγή, θα είναι πολύ πιο εύκολο στη συνέχεια να πάνε στο σχολείο. Έχοντας ένα κουτί παιχνιδιού στο χέρι, μπορείτε όχι μόνο να διατηρήσετε την τάξη στο σπίτι, αλλά και να συνηθίσετε με αυτό το παιδί. Τα παιδιά, βάζοντας τάξη στο δωμάτιό τους και αναδιπλώνοντας τα παιχνίδια, μαθαίνουν όχι μόνο την ακρίβεια αλλά και τα βασικά στοιχεία της συστηματικοποίησης και της ανάλυσης των ενεργειών τους.

Για να μην καταστεί αυτό το επάγγελμα υπερβολικά επαχθές, τα κουτιά παιχνιδιών πρέπει να είναι άνετα, φωτεινά, όμορφα και λειτουργικά. Τα πιο βολικά μοντέλα είναι αυτά που είναι ρηχά και χαμηλά. Σε αυτή την περίπτωση, το παιδί θα μπορούσε εύκολα να πάρει το παιχνίδι που χρειαζόταν και επίσης εύκολα να το αφαιρέσει.

Πολύ βολικό στη χρήση μπορεί να είναι ένα μεγάλο συρτάρι, στην οποία έχουν εισαχθεί αρκετά μικρά κιβώτια. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα παιχνίδια σε αυτό ταξινομημένα, για παράδειγμα, τα αυτοκίνητα σε ένα διαμέρισμα, κύβους στο άλλο, χρώματα και μολύβια στο τρίτο. Έτσι το παιδί θα είναι πιο εύκολο να πλοηγηθεί στην ποικιλομορφία του πλούτου του.

Πολλοί κατασκευαστές προσφέρουν κουτιά για παιχνίδια σε τροχούς, ώστε να μπορούν να μετακινούνται εύκολα από τόπο σε τόπο.

1

Τέτοια δοχεία είναι αρκετά φθηνό, αλλά καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Για ένα μικρό διαμέρισμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την επιλογή: με τα αυτοκόλλητα άγκιστρα αποδίδουν τα έπιπλα, τους τοίχους ή ακόμα και στο εσωτερικό των γραφείων μικρά δοχεία με τα παιχνίδια - που θα είναι πολύ πρωτότυπο και ασυνήθιστο.

Αν σκοπεύετε μόνο για να κάνουν επισκευές στο νηπιαγωγείο και να αγοράσετε έπιπλα για αυτό, θα πρέπει να δώσουν προσοχή σε ένα κρεβάτι ή καναπέ με τραπεζάκι ενσωματωμένο σε κουτιά παιχνιδιών ή πολύ άνετο και λειτουργικό παιδιών με ένα δοχείο για την αποθήκευση επιτραπέζια παιχνίδια, τα χρώματα, τα άλμπουμ και τα παιχνίδια.

Πολλοί γονείς προτιμούν να εγκαταστήσουν ράφια κατά μήκος των τειχών. Αρχικά, μπορούν να προσθέσουν παιχνίδια, και καθώς το παιδί μεγαλώνει, θα μετατραπούν σε ράφια για βιβλία και διάφορες χειροτεχνίες. Μπορείτε να τα κάνετε ή να τα αγοράσετε με παραγγελία. Συνήθως, οι κατασκευαστές χρησιμοποιούν για αυτούς υλικά όπως μοριοσανίδες, ξύλο, πλαστικό.

Μπορείτε να αγοράσετε μεταλλικά αγκύλια με πλαστικά κουτιά ή δοχεία. Αυτή η λύση έχει πολλά πλεονεκτήματα. Πρώτον, στα ράφια μπορείτε να οργανώσετε τα πάντα τακτοποιημένα και, δεύτερον, το ράφι μπορεί να "μεγαλώσει" καθώς μεγαλώνει το παιδί. Αρχικά, το ύψος της σχάρας θα είναι ίσο με το ύψος του παιδιού και όταν το μωρό γίνει παλαιότερο και ψηλότερο, μία ή δύο σειρές κουτιού μπορούν να εγκατασταθούν μία ακόμη φορά. Τρίτον, μια σταθερά τοποθετημένη βάση μπορεί να χωρίσει το τμήμα του παιχνιδιού από τον υπόλοιπο χώρο.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε στις βάσεις τοίχου για κρέμονται τσέπες για παιχνίδια. Μια ποικιλία από τσέπες ματιών για την αποθήκευση των παιχνιδιών μπορούν να αγοραστούν ή να δεσμευτούν από τον εαυτό σας, για κορίτσια μαμά είναι ένας καλός λόγος για να διδάξετε την κόρη να κρατήσει τις βελόνες πλεξίματος. Φυσικά, οι ικανότητες αυτές δεν είναι πολύ ισχυρές, αλλά μπορούν γρήγορα και εύκολα να βρουν το σωστό.

Πρόσφατα, τα στήθη έχουν γίνει πολύ δημοφιλή. Αυτό το έπιπλο μπορεί να γίνει διακόσμηση του παιδικού δωματίου, μπορεί να αποθηκεύσει παιχνίδια ή πράγματα. Στο στήθος μπορείτε να καθίσετε, μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί για κομοδίνα. Για τα αγόρια ταιριάζουν πλαστικά ή ξύλινα κιβώτια, τυποποιημένα για πειρατές.

Και τα κορίτσια θα λατρεύουν κομψά κιβώτια λυγαριάς με φωτεινά χρώματα. Είναι επίσης μια καλή ιδέα να αγοράσετε ένα δοχείο στρογγυλού υφάσματος, στο οποίο μπορείτε να συλλέξετε γρήγορα διάσπαρτα παιχνίδια, αν θέλετε να τοποθετήσετε γρήγορα τα πράγματα σε τάξη.

Με μια λέξη, υπάρχουν πολλές επιλογές. Ποιο από αυτά θα επιλέξετε, εξαρτάται από εσάς!

Πώς να φτιάξετε ένα κουτί για τα δικά σας παιχνίδια: μια κύρια κλάση και συστάσεις. Ένα κουτί παιχνιδιών από το κουτί

Κατά κανόνα, αγοράζουμε πολλά διαφορετικά παιχνίδια για τα παιδιά μας (κούκλες, μηχανές, μαλακά, κλπ.). Ως αποτέλεσμα, είναι διάσπαρτα σε όλες τις γωνίες του διαμερίσματος. Για να αποφύγετε αυτό, προτείνουμε να μάθετε πώς και από τι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κουτί για τα παιχνίδια με τα δικά σας χέρια. Ταυτόχρονα, θα είναι δυνατό να συνηθίσετε στην τάξη και στο παιδί.

Χρησιμοποιούμε ένα περιττό κουτί από χαρτόνι

Μεγάλα κουτιά υποδημάτων, οικιακές συσκευές κ.λπ. μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν. Απλά zadekoriruyte τους - και θα έχετε ένα βολικό μέρος για την αποθήκευση των κούκλες και τα μηχανήματα των παιδιών.

Μάστερ τάξη, πώς να κάνει ένα κουτί για τα παιχνίδια με τα χέρια τους, περιγράφεται περαιτέρω.

 1. Θα χρειαστείτε ένα κουτί από χαρτόνι, ένα αυτοκόλλητο όπλο, ένα μεγάλο κομμάτι ύφασμα.
 2. Διαδώστε το κάτω μέρος του κουτιού γύρω από την περίμετρο με κόλλα από το πιστόλι.
 3. Ανοίξτε το ύφασμα και κεντράρετε το κάτω μέρος του κιβωτίου, απλώνοντας απαλά το πτερύγιο και πιέζοντάς το προς την κόλλα.
 4. Βουρτσίστε όλους τους τοίχους από το εσωτερικό, τεντώστε το ύφασμα και κόψτε το στα πλάγια.
 5. Τυλίξτε το ύφασμα στο εξωτερικό του κιβωτίου και κόψτε το στο κάτω μέρος των τοίχων.
 6. Γυρίστε το κουτί πάνω και τυλίξτε το ύφασμα στο κάτω μέρος. Ο τεμαχιστής θα πρέπει να πιέζεται στον τοίχο. Κόψτε το ύφασμα και κόψτε την περίσσεια.
 7. Για να ενισχυθεί ο πυθμένας, κόψτε το ύφασμα με κόλλα γύρω από την περίμετρο του κιβωτίου και κόψτε το χαρτόνι στην κορυφή.
 8. Γυρίστε το κουτί πάνω.
 9. Στην κορυφή prikolite clothespins, και μέσα να βάλει κάτι βαρύ, έτσι ώστε το ύφασμα είναι καλά προσκολλημένο στο κουτί.

Οδηγίες για το πώς να φτιάξετε ένα κουτί για παιχνίδια παιδιών με στυλό θα σας βοηθήσουν σε αυτό το θέμα.

 1. Πάρτε δύο τύπους υφάσματος, μια πυκνή ταινία ή σχοινί, κόλλα, κόλλα όπλο.
 2. Κόψτε τη λωρίδα του υφάσματος. Το πλάτος πρέπει να είναι μεγαλύτερο από το ύψος του κουτιού (είναι απαραίτητο το πτερύγιο να μπορεί να κλείσει το κάτω μέρος και να περιτυλίξει λίγο το κιβώτιο). Το μήκος του υφάσματος πρέπει να περικλείει εντελώς την περίμετρο του κιβωτίου.
 3. Κόψτε το κομμένο ορθογώνιο του υφάσματος στους τοίχους του κιβωτίου.
 4. Τυλίξτε το πλεονάζον ύφασμα στη μία πλευρά μέσα στο κουτί και από την άλλη κόψτε το προς τα κάτω.
 5. Μετρήστε ένα κομμάτι ύφασμα με διαφορετικό χρώμα. Πρέπει να καλύπτει το κάτω μέρος και τα τοιχώματα μέσα στο κουτί.
 6. Διαδώστε το κάτω μέρος με κόλλα και κολλήστε το ύφασμα.
 7. Διαδώστε τα τείχη μέσα και κολλήστε επίσης το ύφασμα. Κατά μήκος των άκρων κάνει μια πύλη.
 8. Κόβουμε τις πύλες στη διασταύρωση δύο τύπων υφασμάτων.
 9. Μετρήστε την ταινία και κόψτε τη κάτω, κατά μήκος της περιμέτρου του κιβωτίου, χρησιμοποιώντας ένα πιστόλι κόλλας.
 10. Μετρήστε δύο πανομοιότυπα κομμάτια ταινίας. Από αυτά θα γίνουν χειρολαβές.
 11. Συνδέστε τις δύο ταινίες στις πλευρές στις πλευρές του κουτιού.
 12. Στην κορυφή του κουτιού, κολλήστε μια άλλη ταινία γύρω από την περίμετρο. Πρέπει να καλύπτει το κάτω μέρος των λαβών.

Το κουτί παιχνιδιών είναι έτοιμο!

Ο ευκολότερος τρόπος για αυτό το σκοπό είναι να πάρετε μια αυτοκόλλητη ταπετσαρία. Στη συνέχεια, μην ενοχλείτε με κόλλα και περιμένετε μέχρι να στεγνώσουν όλοι οι τοίχοι.

Αλλά, ανεξάρτητα από το αν θα κολλήσετε το μέλλον κουτί για τα παιχνίδια με αυτοκόλλητο ή χαρτί ταπετσαρία, η αρχή της εργασίας είναι η ίδια:

 1. Κόψτε ένα κομμάτι ταπετσαρίας έτσι ώστε κατά μήκος να μπορεί να τυλίγεται γύρω από το κουτί γύρω από την περίμετρο.
 2. Εάν είναι απαραίτητο, επικαλύψτε τους τοίχους με κόλλα PVA.
 3. Κόψτε την ταπετσαρία γύρω από την περίμετρο του κουτιού.
 4. Κάντε κόψεις στο επάνω και στο κάτω μέρος των προεξέχοντων τμημάτων της ταπετσαρίας.
 5. Γυρίστε το εσωτερικό και το κάτω μέρος των προεξεχόντων τεμαχίων.

Ξύλινο κουτί για παιχνίδια με τα χέρια τους είναι αρκετά δύσκολο. Αλλά ένα τέτοιο αντικείμενο αποδεικνύεται πολύ αξιόπιστο και θα διαρκέσει πολύ περισσότερο από ένα κουτί από χαρτόνι.

Επίσης, δεν μπορεί απλά να χρησιμοποιηθεί στο εσωτερικό ως διακοσμητικό στοιχείο. Ένα τέτοιο κουτί μπορεί να γίνει ένα λειτουργικό μέρος του δωματίου.

Για παράδειγμα, εάν βάλετε ένα κουτί κάτω από τον τοίχο, βάλτε μια κουβέρτα και μαξιλάρια στην κορυφή, τότε θα υπάρχει ένα επιπλέον κάθισμα για κάθισμα.

Για ευκολία, ας δώσουμε έναν οδηγό πώς να φτιάξετε ένα ξύλινο κουτί για την αποθήκευση των παιχνιδιών με τα χέρια σας.

 1. Δημιουργήστε ένα σκίτσο του μελλοντικού πλαισίου (εικόνα 1). Σκεφτείτε τις διαστάσεις του, ποιο θα είναι το ύψος, το βάθος και το πλάτος. Θα είναι στα πόδια ή θα σταθεί στο πάτωμα; Θα υπάρχουν στυλό και πού πρέπει να βρίσκονται;
 2. Προετοιμάστε όλα τα απαραίτητα υλικά και εργαλεία (εικόνα 2). Πρώτα χρειάζεστε μια κοντραπλακέ ή μια σανίδα MDF. Πωλούνται στο κατάστημα του κτιρίου. Αλλά αν έχετε παλιά έπιπλα (για παράδειγμα, ένα τραπέζι, συρταριέρα, ένα ντουλάπι), μπορείτε να το αποσυναρμολογήσετε και να πάρετε τα απαραίτητα υλικά. Επίσης χρειάζονται βίδες και γωνίες, βρόχους, κόλλα PVA ή ξυλουργική. Τα εργαλεία απαιτούν ένα απλό πριόνι ή ένα κυκλικό πριόνι.
 3. Εάν αγοράζετε υλικά στο κατάστημα, μπορείτε να ζητήσετε να τα πριονίσατε στο σωστό μέγεθος. Εάν δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα ή χρησιμοποιείτε το υλικό στο χέρι, τότε το κάνετε μόνοι σας (εικόνα 3). Για να το κάνετε αυτό, περιγράψτε το χαρτόνι και κόψτε το. Ως αποτέλεσμα, θα πρέπει να λάβετε τον ακόλουθο αριθμό λεπτομερειών: τέσσερις τοίχους (όλοι οι ίδιοι ή δύο διαφορετικοί), ο πυθμένας και το καπάκι.
 4. Ξεκινήστε τη συναρμολόγηση του κουτιού. Για αυτόν τον τόπο, οι αρμοί των τοίχων πρέπει να είναι επικαλυμμένοι με κόλλα (εικόνα 4).
 5. Στη συνέχεια συνδέστε τα δύο μέρη με γωνίες (εικόνα 5).
 6. Συνδέστε το καπάκι στο κουτί χρησιμοποιώντας τους μεντεσέδες (εικόνα 6).
 7. Σκουπίστε την περίσσεια κόλλας με ένα πανί και αφήστε το κουτί να στεγνώσει.
 8. Κουτί Zadekoriruyte. Για παράδειγμα, σκουπίστε και βάψτε το (εικόνα 7).
 9. Συνδέστε τη λαβή και τα πόδια όπως θέλετε (εικόνα 8).

Το κουτί αποθήκευσης είναι έτοιμο!

Ένα ξύλινο κουτί για παιχνίδια μπορεί να κατασκευαστεί από σανίδες. Υπάρχουν δύο τρόποι συλλογής.

 1. Πάρτε το κόντρα πλακέ για το κάτω μέρος και στις γωνίες καρφί τέσσερις πλάκες. Στη συνέχεια, καρφώστε τα με λεπτά νύχια. Μπορείτε να κάνετε σχισμές ανάμεσα στο δέντρο, οπότε ο εξαερισμός θα είναι καλύτερος.
 2. Καρφί στο κάτω μέρος του κιβωτίου και στις δύο πλευρές του κόντρα πλακέ. Και καρφώστε τις σανίδες σε αυτό. Έτσι, οι πλευρές του κιβωτίου θα είναι στερεά, και οι πλευρές - με σχισμές.

Συστήματα αποθήκευσης παιδικών παιχνιδιών

Αυτό, φαίνεται, είναι κακό, όταν τα παιδιά έχουν πολλά παιχνίδια; Και το γεγονός ότι είναι διάσπαρτα σε όλα τα δωμάτια και οι ιδιοκτήτες τους δεν τους αρέσει πραγματικά να τους συλλέγουν. Η σωστή αποθήκευση των παιχνιδιών σε ένα διαμέρισμα ή το σπίτι - μια υπόσχεση της ειρήνης και της τάξης (moms ειδικά), διότι ακόμη και η απλή διατήρηση της τάξης σε αυτή την περίπτωση - ένα έργο μεγάλης πολυπλοκότητας. Είναι δυνατόν και αναγκαίο να το μετριάσουμε. Θα χρειαστείτε έπιπλα για παιδικά παιχνίδια - ράφια, ράφια ή γραφείο, καθώς και ένα αξιοπρεπές ποσό κουτιά, κιβώτια, σάκοι και σακούλες.

Έπιπλα παιδικών παιχνιδιών

Τα έπιπλα στο δωμάτιο των παιδιών χρειάζονται από τις πρώτες μέρες της ζωής. Και συνηθέστερα είναι ένα συρταριέρα και ένα ράφι. Μόνο στην αρχή καταλαμβάνεται βασικά με λινά και παιδικά ρούχα και τα παιχνίδια απορροφούν λίγο χώρο. Αλλά σταδιακά αστεία πράγματα - κουδουνίστρες, αρκούδες, μηχανές, κούκλες κλπ. γίνεται ολοένα και περισσότερο, χρειάζονται ξεχωριστό μέρος, και μερικές φορές όχι.

Η πιο κατάλληλη επιλογή είναι το ράφι. Δεν είναι ένα ντουλάπι με πόρτες, δηλαδή ένα ράφι με ανοιχτά ράφια, στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν κιβώτια. Η αποθήκευση των παιχνιδιών σε αυτή τη μορφή είναι βέλτιστη - και είναι βολικό για το παιδί να τα πάρει και να τα αφαιρέσει γρήγορα.

Αρχικά μπορείτε να αγοράσετε ή να δημιουργήσετε ένα ορθογώνιο ράφι και κατά προτίμηση με τετραγωνικά κελιά. Τώρα θα καταλάβετε γιατί ...

Ορθογώνιο ράφι με τετραγωνικά κελιά

Ενώ το παιδί είναι μικρό, μπορεί να τεθεί «ψέμα» - όπως στη φωτογραφία, με τη μακριά πλευρά που βλέπει στο πάτωμα. Έτσι για ένα μικρό παιδί είναι πιο βολικό - θα μάθει πρώτα τι είναι κάτω, στη συνέχεια, πηγαίνετε στα επάνω ράφια. Και τα ασφαλέστερα - μεγάλα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν ράφια ως σκάλες, και σε αυτή τη θέση δεν θα ανεβαίνουν ψηλά))

Σε δύο χρόνια το παιδί θα μεγαλώσει, θα υπάρχουν περισσότερα παιχνίδια. Μπορείτε να γυρίσετε το ράφι και να το βάλετε "σε ύψος", και στο κενό κάθισμα, να εγκαταστήσετε το δεύτερο ή να φτιάξετε ράφια. Συνδυάστε διάφορα ράφια διαφορετικών υψών για να έχετε ένα παιδικό σύστημα αποθήκευσης παιχνιδιών.

Διαφορετικά ράφια συναρμολογούνται σε συστήματα αποθήκευσης παιχνιδιών

Μπορείτε να αυξήσετε σταδιακά την ένταση του ήχου: αγοράστε ένα μόνο rack ή όπως είπατε προηγουμένως - μια βιβλιοθήκη και στη συνέχεια μια άλλη. Όλη η ομορφιά του νηπιαγωγείου είναι ότι δεν χρειάζεται καν να είναι το ίδιο χρώμα. Και αν σας ενδιαφέρει - βάψτε τους ή επιλέξτε ένα ουδέτερο χρώμα "κάτω από το δέντρο".

Πώς να οργανώσετε την αποθήκευση των παιχνιδιών: ιδέες

Στα ράφια, μπορείτε να βάλετε διαφορετικά κιβώτια-πλαίσια, στα οποία μπορείτε να φορτώσετε μικρά και όχι πολύ παιχνίδια. Αμέσως σημειωθεί ότι τα ξύλινα κιβώτια (ή κόντρα πλακέ, μοριοσανίδες και άλλα παρόμοια υλικά) για τα μικρά παιδιά - δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Είναι πάρα πολύ βαρύ, προσπαθώντας να πάρει τα παιχνίδια τα παιδιά συχνά τραυματίζουν τα δάχτυλά τους. Έχουν επίσης τραυματική κλειστές στροφές, οι οποίες μπορούν, φυσικά, ελαφρά στρογγυλεμένο, αλλά εξακολουθούν να παραμένουν άκαμπτες. Τέτοια κουτιά είναι κατάλληλα για μαθητές. Έχουν ήδη περισσότερη δύναμη και ο συντονισμός αναπτύσσεται καλύτερα. Η αποθήκευση των παιχνιδιών για τα παιδιά να οργανώσουν καλύτερα την πιο μαλακή και μη τραυματική πλαστικά δοχεία / καλάθια ή στα πυκνά κουτιά, επικολληθεί έγχρωμο χαρτί ή ύφασμα.

Τα βαριά κιβώτια είναι καλύτερα να αντικατασταθούν με το φως

Έπιπλα για μια πληγή για να αγοράσει ή να κάνει δεν είναι τόσο δύσκολο, αλλά να διδάξει ένα παιδί να βάλει τα παιχνίδια του υπάρχει μια πιο δύσκολη εργασία. Για τα κορίτσια, τα ράφια μπορούν να γίνουν με τη μορφή ενός σπιτιού. Στη συνέχεια, θα εγκαταστήσει τους "ενοικιαστές" και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για αυτούς.

Ράφια για παιχνίδια για παιδιά για κορίτσια

Με τα αγόρια αυτή η επιλογή δεν θα λειτουργήσει. Έχουν συνήθως πολλές μηχανές και το κύριο καθήκον της αποθήκευσης παιχνιδιών για ένα αγόρι είναι να κανονίσουν μηχανές. Για να γίνει αυτό, μπορείτε να κάνετε ένα ολόκληρο γκαράζ τοίχου. Πρόκειται για πολύ στενά ράφια, στα οποία βρίσκεται ολόκληρος ο χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων. Μια άλλη επιλογή - διαφανείς τσέπες στο ύφασμα (που πωλούνται ως σύστημα αποθήκευσης για παπούτσια) ή ένα ράφι, συναρμολογημένο από πλαστικούς σωλήνες.

Πώς να οργανώσετε την αποθήκευση των μηχανημάτων (τοίχος γκαράζ)

Για να τονώσει την επιθυμία να «κυνηγήσει» το αυτοκίνητο στο γκαράζ, στο πάτωμα μπορεί να κολλητική ταινία για να κάνουν σημάδια στο οποίο «μετά από μια αλλαγή», λένε στο πάρκινγκ.

Δρόμος προς το χώρο στάθμευσης

Κατ 'αρχήν, τέτοιες τσέπες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποθήκευση συλλογών κούκλας και για μαλακά παιχνίδια.

Στις τσέπες στον τοίχο είναι βολικό να τοποθετήσετε τόσο κούκλες όσο και τα παραγεμισμένα ζώα

Όταν οι θέσεις στα ράφια και τα ράφια του παιδικού σταθμού δεν επαρκούν, χρειαζόμαστε περισσότερες ιδέες. Εκτός από τις τσέπες, μπορείτε να φτιάξετε συρτάρια (μεγάλα) κάτω από το κρεβάτι ή το τραπέζι.

Κουτιά κάτω από το κρεβάτι - δεν καταλαμβάνουν θέσεις, και μπορείτε να κρύψετε βαριεσμένα παιχνίδια

Προκειμένου να διατηρηθούν τα πάντα χύμα σε μεγάλα συρτάρια, τα πλαστικά καλάθια μπορούν να τοποθετηθούν κάτω από μικρά αντικείμενα. Έτσι όλα θα είναι ταχύτερα από ό, τι στο κοινό σωρό.

Η αποθήκευση των παιχνιδιών πρέπει να οργανώνεται σωστά

Τα κουτιά μπορούν να τοποθετηθούν σε ράφια όχι μόνο στα ράφια: είναι δυνατόν να τα κρεμάσετε. Γι 'αυτό, οι εγκοπές κόβονται στα πλευρικά τοιχώματα, στα οποία απλά εισέρχονται οι πλευρές των καλαθιών και των καλάθων. Τα καλάθια μπορούν να ληφθούν με πλαστικά (αν τα βρείτε με μάλλον άκαμπτες πλευρές) και τα μεταλλικά μπορούν να κατασκευαστούν από ένα πλήρες σετ ντουλαπιών ή ντουλάπες.

Πώς να εγκαταστήσετε ένα καλάθι για παιχνίδια στα ράφια

Οι μεγαλύτερες ελεύθερες επιφάνειες στο δωμάτιο είναι οι τοίχοι. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε. Για παράδειγμα, συνδέστε μια ταινία Velcro στον τοίχο (το πλευρικό τοίχωμα του ντουλαπιού, η σκιά του λαμπτήρα, κλπ.). Μαλακά παιχνίδια στην πλάτη του ράψιμου, επίσης, μικρά κομμάτια μιας τέτοιας ταινίας. Θα κρεμαστούν εύκολα στη θέση τους και θα αφαιρεθούν. Και η διακόσμηση ταυτόχρονα θα γίνει πιο διαφορετική.

Το Velcro είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους να βρεθεί ένας χώρος για απαλά παιχνίδια

Στους τοίχους μπορείτε να κρεμάσετε γλάστρες από σύρμα ή πλαστικό. Σε αυτούς, επίσης, είναι υπέροχες μικρές κούκλες-λαγουδάκια-λαγουδάκια ή γραφομηχανές.

Αντί για τα λουλούδια στις γλάστρες βρισκόταν τα παιχνίδια

Μπορείτε να δανειστείτε την ιδέα από την κουζίνα: συνδέστε διαφορετικούς σάκους στον οριζόντιο σωλήνα. Για να κάνετε τα λαιμό πιο σκληρά, μπορείτε να τα σφίξετε με γόμφους κέντημα ή να ράψετε ένα ελαστικό σύρμα.

Τσέπες ή σακουλάκια στο σωλήνα - μια άλλη ιδέα για την αποθήκευση παιχνιδιών στο νηπιαγωγείο

Οι τσέπες είναι κατασκευασμένες σε ξύλινες βάσεις. Μπορεί να κοπεί από κόντρα πλακέ, βαμμένο, καρφωμένο κάτω από διάφορα άγκιστρα, τσέπες και σακούλες. Το μίνι σύστημα αποθήκευσης των παιχνιδιών είναι έτοιμο.

Μια από τις παραλλαγές των τσέπες παιχνιδιών

Αλλά δεν μπορούν να συνδεθούν τα πάντα στους τοίχους. Μερικά πράγματα απαιτούν καλάθια ή κιβώτια. Για παράδειγμα, αθλητής - όλες οι μπάλες, μπάλες και άλλα κοχύλια. Είναι κατάλληλα αποθηκευμένα σε δοχεία απορριμμάτων.

Καλώδιο για αποθήκευση αθλητικού εξοπλισμού και μεγάλων παιχνιδιών

Εάν είναι επιθυμητό, ​​το καλάθι μπορεί να τοποθετηθεί στους τοίχους και να εκπαιδευτεί για να χτυπήσει το καλάθι στο καλάθι (μακριά από τα σφυριά αντικείμενα και παράθυρα).

Αποθήκευση παιχνιδιών από την κατηγορία "φθηνά και θυμωμένα" - πτυσσόμενα καλάθια πανιών. Φυσικά, είναι ανέξοδες, φαίνονται καλά, αλλά σπάνε πολύ γρήγορα. Ειδικά meshyatye: το παιχνίδι ήταν γαντζώθηκε, το παιδί τράβηξε το ....

Πτυσσόμενα καλάθια για την αποθήκευση παιχνιδιών

Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθούν οι γονείς, τα παιδιά δεν θέλουν πραγματικά να καθαρίσουν τα παιχνίδια. Αντίθετα, δεν θέλουν. Με αυτή την έννοια, είναι μόνο μια ιδανική έκδοση του σάκου-χαλάκι.

Τσάντα για γρήγορο καθάρισμα

Αυτό το ευφυές λύση: στην άκρη ενός γύρου χαλί ραμμένο μικρό ύψος «τείχος» κατά μήκος του άνω άκρου του έκανε Drawstring, η οποία κορδόνι prodernut. Για να αφαιρέσετε τα παιχνίδια, απλά πρέπει να σφίξετε το καλώδιο. Οι άκρες του χαλιού θα ανέβουν και το χαλί θα μετατραπεί σε σάκο.

Γρήγορα συναρμολογήστε εύκολα τα παιχνίδια

Στη συνέχεια, αυτές οι σακούλες μπορούν να τοποθετηθούν κάπου κοντά στον τοίχο ή να κρεμαστούν σε ειδικά άγκιστρα. Πραγματικά μια ιδανική επιλογή.

Κουτιά για παιχνίδια με τα χέρια τους

Εξετάζοντας τις τιμές των παιδιών δεν είναι στο όμορφο λυγαριά ή πλαστικά καλάθια στα καταστήματα, σκεφτείτε το γεγονός ότι η ιδέα της δημιουργίας ένα έγχρωμο πλαίσιο για τα παιχνίδια με τα χέρια τους δεν είναι τόσο κακό. Ανάγκη χαρτοκιβώτια από χοντρό (όχι κυματοειδές) χαρτόνι, κατά πάσα πιθανότητα από τις οικιακές συσκευές. Μπορείτε να δοκιμάσουν την τύχη τους με τους φίλους: Πολλοί κατασκευαστές προσφέρουν εγγύηση επισκευής μόνο αν στη συσκευασία. Εδώ και αποθηκεύστε κουτιά ανθρώπων. Η περίοδος εγγύησης για μεγάλο χρονικό διάστημα έχει περάσει, και πετάξτε τη συσκευασία ξεχάσει. Εδώ είναι τα κουτιά και είναι - η καλύτερη επιλογή για τα παιδιά.

Μια άλλη επιλογή είναι να ρωτήσετε στα πολυκαταστήματα. Πολύ συχνά λαμβάνουν τα εμπορεύματα σε άκαμπτες συσκευασίες. Για παράδειγμα, σε τέτοιες περιπτώσεις έρχονται πάνες, χαρτοπετσέτες κ.λπ.

Με τα κουτιά που βρέθηκαν, κόψτε το καπάκι. Στα πλευρικά τοιχώματα (στενά) κόβουμε τρύπες-λαβές. Όλοι οι αρμοί είναι κολλημένοι από το εσωτερικό με ταινία scotch.

Στο κουτί κόβουμε το καπάκι, κάνουμε τρύπες στις πλευρές

Παίρνουμε χρωματιστό χαρτί. Εξαιρετική συσκευασία, η οποία συσκευάζει δώρα. Είναι πυκνό, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός διαφορετικών σχεδίων. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε χαρτί για scrapbooking. Αν η διακόσμηση είναι φτιαγμένο από χαρτί σε διάφορα χρώματα, κομμένα σε λωρίδες ίσου πλάτους, αν η πάστα θα με σχέδια, μετριέται παράθυρο ρύθμισης του εύρους ζώνης.

Παίρνουμε κόλλα (PVA), βουρτσίζουμε την επιφάνεια του κιβωτίου με μια βούρτσα και αρχίζουμε να κολλάμε από τη γωνία. Προσπαθούμε να κολλήσουμε χωρίς φυσαλίδες, εξομάλυνση του χαρτιού σταδιακά, από άκρη σε άκρη. Το επόμενο φύλλο που βάζουμε με μια μικρή κλήση δεν είναι το προηγούμενο. Έτσι, μέχρι να καλύψουμε όλες τις επιφάνειες.

Έχοντας εξετάσει το φως, κόβουμε τις λαβές με ψαλίδι. Για να κάνετε την ακμή πιο ακριβή, κόψτε τις φέτες της λαβής με μια λεπτή λωρίδα χαρτιού. Δημιουργούμε επίσης το επάνω τμήμα της ταινίας.

Έτοιμο κουτί για σπιτικά παιχνίδια

Σε αυτή την περίπτωση, όλες οι γωνίες του κουτιού μπορούν να κολληθούν με κολλητική ταινία και στις δύο πλευρές - θα διαρκέσουν περισσότερο. Στη συνέχεια, πάρτε το ύφασμα και κόψτε το μέγεθος του κουτιού, δύο σύνολα κενών. Το ένα είναι αυστηρά στο μέγεθος, συν το επίδομα για τις ραφές, το δεύτερο είναι 1 cm μικρότερο και επίσης με το επίδομα. Στις ραφές, προσθέστε 0,5-1 cm σε κάθε πλευρά. Μπορείτε να κόψετε το τεμάχιο αμέσως με τη μορφή ενός σταυρού, αλλά έτσι η κατανάλωση του υφάσματος είναι μεγαλύτερη - τα ξεχωριστά κομμάτια είναι πιο οικονομικά))

Κόψτε το ύφασμα ενός διπλού σετ κενών και ράψτε τα

Ράψτε πρώτα τα στοιχεία με τη μορφή ενός σταυρού και, στη συνέχεια, δημιουργήστε μια τσάντα από το τεμάχιο εργασίας. Δοκιμάζουμε το κουτί. Ένα (μεγαλύτερο) τεντώνεται από το εξωτερικό, το δεύτερο είναι ισιωμένο μέσα.

Τώρα πάρτε την γενική κόλλα και κολλήστε το ύφασμα γύρω από την περίμετρο του κάτω μέρους μέσα και έξω. Στη συνέχεια επικολλάται στις γωνίες. Έτσι το ύφασμα δεν θα κινηθεί.

Κόλλησα το ύφασμα κατά μήκος των άκρων του κουτιού

Οι άκρες και των δύο σακουλών ωθούνται προς τα μέσα, καλύπτουμε το κουτί γύρω από την περίμετρο με το χέρι.

Βγάζουμε την κορυφή του κουτιού παιχνιδιών, κόβουμε τις λαβές

Χρησιμοποιώντας το ψαλίδι, κόψτε τα κουμπιά. Απλά μην κόψετε τα μεγάλα κομμάτια. Είναι απαραίτητο να αφήσετε περίπου 1 cm "εξωτικού" ιστού. Το τυλίγουμε μέσα, ράβοντας ένα στυλό.

Έχοντας εκδώσει τα στυλό, έχουμε ένα έτοιμο κουτί για την αποθήκευση των παιχνιδιών.

Διακοσμημένο με αυτοκόλλητο φιλμ

Σας ευχαριστώ πολύ ενδιαφέρον. Βρήκα μια λύση - τσάντες IWIS-KIDS, για τις οποίες γράφετε, πραγματικά άρεσε η ιδέα. Αγόρασα τον εαυτό μου και απολαύστε τη χρήση του. Βολικό πράγμα - συμβουλεύω!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

13 + = 23