hadziaj.info

κατηγορίας Όνομα

Κουτιά για αποθήκευση φρούτων

Αποθήκευση των λαχανικών στην κουζίνα: από τις σωστές συνθήκες και δοχεία

Αρχική »Κουζίνα» Αξεσουάρ κουζίνας »Αποθήκευση των λαχανικών στην κουζίνα: οι σωστές προϋποθέσεις και δοχεία

Η σωστή αποθήκευση των φρούτων και λαχανικών βοηθά να επεκτείνει τη φρεσκάδα τους και να εξοικονομήσουν χρήματα την επόμενη φορά που θα αγοράσουν τα προϊόντα. Αλλά έρχονται πίσω από την αγορά ή σούπερ μάρκετ, απλά φορτώστε όλα τα είδη των πακέτων στο ψυγείο, μην ξέροντας ότι αυτή η προσέγγιση έχει πολλά μειονεκτήματα. Πρώτον, δεν είναι όλα τα δώρα της φύσης θα πρέπει να αποθηκεύονται στο ψυγείο. Για να αποθηκεύσετε κάποια από αυτά, όπως οι ντομάτες και οι πατάτες, χαμηλές θερμοκρασίες είναι γενικά ανεπιθύμητη. Δεύτερον, πολλά φρούτα και λαχανικά, δεν συνιστάται να κρατήσει μαζί. Τα προϊόντα με μικρή διάρκεια ζωής γίνει γρήγορα υπερώριμα και αρχίζουν να μολύνουν άλλους. Τέλος, η αποθήκευση των λαχανικών στο συρτάρι του ψυγείου οδηγεί συχνά στο γεγονός ότι απλά να ξεχάσουμε τα επιμέρους καρπούς, θάφτηκε κάτω από δέσμες χόρτα ή το κεφάλι λάχανο.

Σήμερα θα μάθετε πώς να οργανώσει την αποθήκευση των λαχανικών στην κουζίνα. Διαβάστε περισσότερα για τις ιδανικές τους όρους και τις προϋποθέσεις των αποταμιεύσεων, καθώς και άνετα και όμορφα δοχεία για τα φρούτα και τα λαχανικά, τα οποία θα σας βοηθήσουν να διακοσμήσει το εσωτερικό της κουζίνας ή ντουλάπι σας!

Οι σωστές συνθήκες για την αποθήκευση των λαχανικών και φρούτων

Παρακάτω θα βρείτε έναν πίνακα που παρουσιάζει τις ιδανικές όρους και τις συνθήκες αποθήκευσης των λαϊκών λαχανικά και τα φρούτα με αλφαβητική σειρά. Αλλά πριν πάτε για αυτό, θα δώσουμε κάποιες γενικές κατευθυντήριες γραμμές:

 1. Πριν την αποθήκευση τυχόν λαχανικά συνιστάται να αφαιρέσετε τα φύλλα, αφήνοντας μόνο μερικά εκατοστά, το οποίο θα περιορίσει την πρόωρη ξήρανση.
 2. Βεβαιωθείτε ότι το πακέτο λαχανικά έχει αρκετές τρύπες για τον εξαερισμό (βλέπε πίνακα πιο κάτω - αυτός ο κανόνας, υπάρχουν εξαιρέσεις).
 3. Διαδώστε τα λαχανικά χαλαρά στο ψυγείο. Όσο πιο κοντά είναι το ένα στο άλλο, έτσι θα σαπίσουν γρήγορα.
 4. Πλένετε τα φρούτα και τα λαχανικά λίγο πριν από το φαγητό.
 5. Πυρηνόκαρπα (εκτός από τα κεράσια), ντομάτες, πεπόνια, μάνγκο, αβοκάντο, τα μήλα και τα αχλάδια μπορούν να αποθηκευτούν σε συνθήκες περιβάλλοντος, όπου θα συνεχίσει να ωριμάσουν.
 6. Πιπεριές, σταφύλια, μπανάνες, όλα τα εσπεριδοειδή και τα μούρα πρέπει να αποθηκεύονται μόνο στο ψυγείο.
 7. Πατάτες, κρεμμύδια, το σκόρδο και το τζίντζερ ρίζα μικρή ανταπόκριση σε υψηλή υγρασία στο ψυγείο, εξαιτίας της οποίας αρχίζουν να σαπίζουν και να αλλάξει τη γεύση τους. Είναι καλύτερα κρυμμένο σε καλώδιο και ψάθινα καλάθια, ξύλινα κιβώτια και άλλα δοχεία εξαερισμό σε θερμοκρασία δωματίου.
 8. Τα καρότα και τα τεύτλα συνιστάται να αποθηκεύετε άπλυτα σε ένα δροσερό μέρος. Αν αυτό το ψυγείο, το δοχείο πρέπει να σφραγιστούν για την προστασία από την υγρασία, που αυτές οι ρίζες είναι φοβισμένοι.

Εδώ είναι ο καλύτερος τρόπος για την αποθήκευση φρούτων και λαχανικών στο σπίτι:

Κοντά σε δοχεία αποθήκευσης για τα λαχανικά στην κουζίνα

Επειδή πολλά φρούτα και λαχανικά μπορούν να αποθηκευτούν σε θερμοκρασία δωματίου, τίθεται το ερώτημα: ποιο είναι το καλύτερο για να τους κρατήσει; Στην ιδανική περίπτωση, τα δοχεία για τα λαχανικά θα πρέπει να έχει ένα αεριζόμενο τοίχο και δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Ειδικά ψάθινα καλάθια ή ξύλινα κιβώτια είναι μια μεγάλη επιλογή που θα προσθέσει το χαρακτήρα στην κουζίνα και την άνεσή σας. Μερικά δοχεία μπορεί επίσης να είναι μέρος του ντουλάπι της κουζίνας. Παρακάτω δίνουμε τις 5 καλύτερες επιλογές με τις φωτογραφίες στο σχεδιασμό κουζίνας.

Κρεμαστά ράφια, καλάθια και άλλα δοχεία για τα λαχανικά - ένας από τους καλύτερους τρόπους για να εξοικονομήσετε χώρο και να δώσει την κουζίνα ένα ρουστίκ άνεση. Μπορούν να κρεμαστεί πάνω ή κοντά στην κορυφή εργασίας, γεγονός που καθιστά τη διαδικασία ψησίματος πολύ πιο βολικό.

1

2. λυγαριά και σύρμα καλάθια για τα λαχανικά

Καλάθια των λαχανικών μπορεί επίσης να κρεμαστεί στον τοίχο ή ενσωματωμένη στο ντουλάπια της κουζίνας. Ψάθινα καλάθια κατασκευασμένα από φυσικά υλικά θεωρείται ιδανικό για αυτό ως «dyshat9raquo? και δεν έχουν μεγάλες τρύπες (όπως σύρμα), η οποία βοηθά να κρατήσει καθαρή την κουζίνα.

Κουτιά από τα λαχανικά είναι καλό γιατί μπορεί να είναι βολικό να ενσωματώσει στο ντουλάπι της κουζίνας. Να σημειωθεί ότι παρά την ωραία θέα, ξύλινα κουτιά δεν παρέχουν επαρκή κυκλοφορία του αέρα. Διάτρητο μεταλλικό, κιβώτια καλωδίων μπορεί να διασφαλίσει καιρό τα λαχανικά σας από την αλλοίωση.

4. Ράφια για την αποθήκευση των λαχανικών στην κουζίνα

Πολυεπίπεδη κιβώτια και τους δίσκους είναι ένα άλλο καλό για τα μικρά πιάτα. Ράφια με ρόδες και όλα μπορεί να είναι η ιδανική λύση.

5. Αποθήκευση των λαχανικών σε ειδικό ντουλάπι

Τέλος, η αποθήκευση των φρούτων και λαχανικών μπορεί να οργανωθεί σε οποιοδήποτε από τα παλιά υπουργικό συμβούλιο, ως ένα προληπτικό μέτρο που έχει κάνει «okoshki9raquo? με συρματόπλεγμα. Αυτά τα παράθυρα επιτρέπουν την κυκλοφορία του αέρα, και εσείς - για να δείτε τι κρύβεται μέσα σε κάθε διαμέρισμα. Κοιτάξτε τη φωτογραφία πώς να κάνει μια τέτοια στάση για τα λαχανικά με τα χέρια σας:

Κάντε ένα συρτάρι για τα λαχανικά με τα χέρια σας

Κάθε ένας από εμάς πριν από το κρύο σκεφτείτε για την αγορά μεγάλης ποσότητας πατάτας που θα ήταν αρκετό για όλη την οικογένεια για την χειμερινή περίοδο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η τιμή του ένα τόσο σημαντικό συστατικό της διατροφής μας μπορεί να αυξηθεί σε δύο ή περισσότερες φορές, όταν το παράθυρο μαίνεται κρύο.

Αν σε μια ιδιωτική κατοικία προβλήματα με την αποθήκευση, μία ή μερικές εκατοντάδες κιλά πατάτες είναι απολύτως κανένας όχι, γιατί από το κελάρι, το διαμέρισμα είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Για την πατάτα ένα καλά διατηρημένο και δεν σάπισε, είναι αναγκαίο να προβλεφθεί για τις καλύτερες συνθήκες στο μπαλκόνι και την κουζίνα σας.

Κατάλληλες συνθήκες για την αποθήκευση πατάτες

Πριν βάλετε τις πατάτες που αγοράζονται σε ένα κουτί για τα λαχανικά και το χειμώνα, ότι έχετε κάνει με τα χέρια σας, είναι απαραίτητο να προετοιμαστεί προσεκτικά. Για να γίνει αυτό, όλα τα λαχανικά που ορίζονται στον αέρα και ξηραίνονται μέχρι να στεγνώσει εντελώς, χρειάζονται δύο ή τρεις ημέρες. Ξηρότητα πρέπει να αξιολογείται οπτικά δοκιμάζοντας τις πατάτες με το χέρι.

Οι βέλτιστες συνθήκες για την αποθήκευση των λαχανικών: η θερμοκρασία του 1-5 βαθμούς και ένα υγρασία περίπου 90%.

Για να πατάτες διατηρούνται στο πλαίσιο θα πρέπει να αντέχει σε θερμοκρασίες που κυμαίνονται από δύο έως πέντε βαθμούς Κελσίου με θετικό πρόσημο. υγρασία η πρόσβαση πρέπει να αποφευχθεί εντελώς, και η κυκλοφορία του αέρα είναι ελάχιστη. Ο εξαερισμός πρέπει να γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε ο αέρας δεν μπορεί παρά να λιμνάζει και σιγά-σιγά κινήθηκε γύρω από το πλαίσιο.

Παράγουμε μια ποικιλία των κιβωτίων συναρμολόγησης

Σήμερα, η προσοχή σας θα παρουσιαστούν σε τέσσερις από τις πιο δημοφιλείς και εύκολη έκδοση μπαλκόνι κελάρια που μπορείτε εύκολα να το κάνετε μόνοι σας και να αποθηκεύσετε τις πατάτες σε κατάλληλες συνθήκες το χειμώνα. Για τη δημιουργία τους, δεν χρειάζεται να έχουν εξειδικευμένη εκπαίδευση, να είναι ο ιδιοκτήτης ενός τεράστιου αριθμού των ακριβών οργάνων και να έχουν μια απέραντη γνώση για τη συναρμολόγηση των συσκευών ψύξης.

Έτσι, η προσοχή σας θα παρουσιαστούν με τις οδηγίες για τη δημιουργία των εν λόγω κουτιά στα οποία θα είναι δυνατή η αποθήκευση των λαχανικών στο μπαλκόνι:

 1. Ευέλικτη κελάρι.
 2. Θερμοκιβώτια για την αποθήκευση των λαχανικών στο μπαλκόνι
 3. Ξύλινο κουτί αποθήκευσης.
 4. Cache των διοικητικών συμβουλίων με θέρμανση.

Τέτοια σχέδια είναι το πιο δημοφιλές, βολικό και πιο κατάλληλο για χρήση στο σπίτι, αν πρόκειται να κάνουν δικά τους χέρια. Αν το χρειάζεστε πραγματικά, στη συνέχεια να προχωρήσουμε στη μελέτη κάθε μιας από τις παρουσιάζονται ποικιλίες και να αποφασίσουν ποιο από αυτά θα σας προσεγγίσει καλύτερα, και σίγουρα θα είναι σε θέση να εισπράξει τα χέρια του χωρίς επιπλέον κόστος και μέγιστη ποιότητα.

Αντιπροσωπεύει μια κατασκευή soft-κελάρι που μοιάζει πολύ με μια απλή τσάντα. Πάνω απ 'είναι στολισμένα με ένα απλό πυκνό ύφασμα έχει ένα κάλυμμα που πιάνει με φερμουάρ και Velcro. Για να γίνει αυτό, δεν χρειάζεται καμία μεταλλοτεχνίας και ηλεκτρικά εργαλεία.

Δείτε το βίντεο: Τα οφέλη της εύκαμπτης συσκευασίας

Είναι αρκετό για να πάρει την απαιτούμενη ποσότητα του κατάλληλου υφάσματος για σας, μονωτικά φιλμ, το οποίο αποτελείται από ειδικά υλικά, αδιαπέραστο από το κρύο και τη θερμότητα μέσα από το ίδιο, καθώς και ένα σφραγισμένο φερμουάρ με ειδική θερμική μόνωση. Ένα εργαλείο θα πρέπει να παρασκευάζονται, μοτίβα μολύβι, ψαλίδι ή ένα μαχαίρι για την κοπή, βελόνα και κλωστή ή μια ραπτομηχανή.

Από θερμαντήρες κοπεί τοιχώματα πυθμένα και τα πλευρικά και στη συνέχεια σφιχτά ράψει το τοίχωμα πυθμένα και ένα στρογγυλό ή τετράγωνο σχεδιασμό. Αρθρώσεις καλύτερα κόλλας ρητίνης. Στη συνέχεια, όλα επενδυμένα αντιμετωπίζει ύφασμα, το οποίο είναι επίσης απλά ραμμένο στις άκρες.

Το επάνω κάλυμμα είναι επενδυμένα με ύφασμα ραμμένο σε μία άκρη της αστραπής και να ρυθμίσετε το πάνω μέρος του σχεδιασμού μας και ράβω παρόμοια με έναν από τους τοίχους. Το κατώτερο τμήμα φερμουάρ ραμμένα στα ανώτερα ακραία τοιχώματα. Είναι επίσης δυνατόν θερμόμετρο ustnovit για τη μέτρηση της θερμοκρασίας στο εσωτερικό του δοχείου. Αυτό είναι όλο, ευέλικτη ψυγείο είναι εντελώς έτοιμη. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στην κουζίνα.

Κάνοντας το φούρνο με τα χέρια του

Για να κάνετε ένα τέτοιο κουτί, θα πρέπει να έχετε ήδη κάποια εργαλεία κλειδαριών και περισσότερα υλικά. Έχουμε αρχίσει να συλλέγει διαδικασία ξύλινο εσωτερικό πλαίσιο από κόντρα πλακέ, OSB ή DPA.

Ο σχεδιασμός του φούρνου για τα λαχανικά

Μαζεύουν για να σχηματίσουν ένα τετράγωνο ή ορθογώνιο κουτί, θα πρέπει να έχετε το ύψος, το πλάτος και το μήκος. Για διάμετρος οπής αερισμού είναι δέκα με δεκαπέντε εκατοστά σε πυθμένα έναν από τους τοίχους, και στην απέναντι τοίχο, ακριβώς το ίδιο άνοιγμα μόνο προς το ανώτερο άκρο του τοιχώματος.

Στη συνέχεια, ένα ξύλινο αφρού obbivat πλαισίου ή οποιαδήποτε άλλη μόνωση γύρω από την περιφέρειά του, το κάτω μέρος είναι καλύτερο να κάνει μόνωση σε δύο στρώσεις. Στερεώστε το καπάκι για τις μικρές κουρτίνες, καθώς επίσης και να απομονώσουμε τα δύο στρώματα. Θα πρέπει να είναι δυνατό να συμμορφώνονται με τις άκρες των τοίχων, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε στεγανοποίησης από καουτσούκ φλάντζες.

Για να το θερμόμετρο δεν έχει καμία σχέση με τη φόρτωση των λαχανικών - μπορεί να τοποθετηθεί στο καπάκι της θήκης. Σηκώσετε το κάλυμμα, θα δείτε τη θερμοκρασία.

Στη συνέχεια, πάνω από το σύνολο της δομής του θερμαντήρα μπορεί να καλυφθεί με πλαστικό, μέταλλο ή το ίδιο ξυλείας. Για να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία στο εσωτερικό του βολβού πρέπει να είναι εγκατεστημένο το μπλε φάσμα φωτός και βάλτε το θερμόμετρο έξω.

Ελέγχοντας περιοδικά η θερμοκρασία της λυχνίας θα πρέπει να συμπεριληφθεί όταν πέφτει κάτω από δύο βαθμούς Κελσίου με ένα σύμβολο συν, το φως μπορεί να θερμάνει τον περιέκτη και να αυξήσει μοίρες σε μια αποδεκτή τιμή.

Ένα τέτοιο κουτί, καθώς και οι ευέλικτες, μπορούν να εγκατασταθούν στην κουζίνα για να κρατήσει εκεί τα λαχανικά και άλλα προϊόντα το χειμώνα.

Τέτοια κελάρι ξύλο αποτελείται από ένα διπλό κουτί, ο κενός χώρος μεταξύ των τοιχωμάτων είναι γεμάτη με πριονίδι. Κάντε το πολύ απλό και διαισθητικό σχεδιασμό. Κατ 'αρχάς, κάνετε ένα μεγάλο ξύλινο κουτί με τα χέρια σας, γεμίστε το κάτω μέρος με πριονίδι και να ορίσετε περιορισμούς για το μικρότερο ξύλινο κουτί δεν παρέλειψε στο κάτω μέρος.

Στη συνέχεια βάζουμε το κάτω δομή και σταθερό στη συνέχεια χύνεται μεταξύ των τοιχωμάτων πριονίδι και κόντρα πλακέ τους κλείσει έτσι ώστε να μην έχουν χυθεί. Σε αυτό το συγκρότημα είναι πάνω και το ξύλινο κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άλλους σκοπούς τον χειμώνα και όχι μόνο στο μπαλκόνι, αλλά και στην κουζίνα.

Κάντε ένα δοχείο με τα χέρια σας είναι πολύ απλή και είναι σε θέση να αντέξει τέλεια αρκετά σοβαρή παγετούς, διατηρώντας τις πατάτες σας ανέπαφο. Η διαδικασία συναρμολόγησης ξεκινά με τη δημιουργία ενός μικρού δομή υπό τη μορφή ενός κιβωτίου που κατασκευάζονται από θερμοπλαστικό του οποίου το πάχος πρέπει να είναι τουλάχιστον είκοσι χιλιοστά, γενικά, τόσο περισσότερο η καλύτερη.

Για να αποφευχθεί η επαφή του φρούτου με το δάπεδο, η κάτω συρτάρι εξοπλίσει το κάτω ράφι. Αυτό θα δημιουργήσει την επίδραση του στρώματος αέρα.

Τότε είναι επενδυμένα με σανίδες που είναι πολύ σφιχτά ενωμένα μεταξύ τους. Μπορείτε να πάρετε ένα ξύλινο κουτί με πλαστική μόνωση στο εσωτερικό. Το κάλυμμα είναι επίσης απαραίτητο να μονώσει το πλαστικό και να το καταστήσει πολύ πυκνό και το αεροστεγές δυνατόν.

Για τον εξαερισμό γύρω από την περίμετρο για να κάνουν μικρές οπές σε δύο ή τρεις σειρές. Έτσι, οι πατάτες δεν θα παραμείνει στάσιμη και σήψη πρόωρα.

Για να πατάτες παρέμεινε υψηλότερη ποιότητα στη διάρκεια του χειμώνα, θα πρέπει να το ανακατεύετε δύο ή τρεις φορές το μήνα, αλλά μάλλον μία φορά την εβδομάδα.

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα να κατασκευάσει ένα ειδικό σχέδιο για την αποθήκευση πατάτες ή άλλα λαχανικά στο μπαλκόνι ή την κουζίνα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το απλό, αλλά δεν είναι λιγότερο αποτελεσματικοί τρόποι για να αποθηκεύσετε τα λαχανικά.

Μια επιλογή για την εύκολη αποθήκευση, είναι να χρησιμοποιήσετε ένα απλό στρώμα βαμβάκι ή κουβέρτες. Με τη βοήθεια της διαφάνειας πατάτας εντελώς τυλιγμένα και πολύ καλές αποκρούσεις. Το μόνο που χρειάζεται να ανακατεύετε κατά διαστήματα, έτσι ώστε να μην λιμνάζει στο μπαλκόνι ή την κουζίνα.

Μια άλλη μεγάλη επιλογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κουζίνα και στο μπαλκόνι, είναι πτυσσόμενο πλαστικά κιβώτια. Είναι πολύ συμπαγές, εύκολο στη συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση, δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Η δομή τους τους επιτρέπει να διπλώσετε όμορφα το ένα πάνω στο άλλο, εξ αιτίας της οποίας οι πατάτες αποθηκεύονται πολύ συμπαγώς και αποτελεσματικά.

Φωτογραφία και περιγραφή: Διάφορες δεξαμενές αποθήκευσης

Αποθήκευση των λαχανικών το χειμώνα στο μπαλκόνι: κελάρι, φούρνο κουτί

Παρά το γεγονός ότι το χειμώνα υπάρχουν κάποιες δυσκολίες όσον αφορά τη διατήρηση ορισμένων προϊόντων, η σωστή προσέγγιση, έχετε το σωστό αριθμό επιλογών για την αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων. Ζεστό κουτιά αποθήκευσης των λαχανικών στο μπαλκόνι των διαμερισμάτων εδώ και καιρό διαδεδομένη μεταξύ των συμπολιτών μας.

Παραδόσεις για την αποθήκευση πατάτες και άλλα φρούτα και λαχανικά (μήλα, καρότα, παντζάρια), και βάζα μαρμελάδα με λάχανο τουρσί και άλλα διατήρησης στο σπίτι έχουμε - ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. παππούδες μας είχαν κάνει κάθε χρόνο από τότε, όσον αφορά τα αποθέματα όγκο κατάφερε να συγκεντρώσει για το χειμώνα, προσδιορίζεται με πολλούς τρόπους, αν όχι η επιβίωση, τότε τουλάχιστον, το επίπεδο ισχύος. Σήμερα - πολύ διαφορετικούς χρόνους, και τα περισσότερα από τα προϊόντα που διατίθενται στα σούπερ μάρκετ. Παρ 'όλα αυτά, η παράδοση δημιουργώντας μοναδικές σπιτικές «κατάστημα λαχανικών» δεν θα πάει μακριά, αν και έχει γίνει πολύ λιγότερο δημοφιλής από ό, τι πριν.

Σήμερα, οι περισσότεροι άνθρωποι ζουν σε διαμερίσματα και όχι στα σπίτια του χωριού όπως και πριν. Κατά συνέπεια, οι συνθήκες αποθήκευσης σήμερα - πολύ πιο περιορισμένη σε σύγκριση με εκείνους που ήταν στις σιταποθήκες στο χωριό. Οι επιλογές δεν είναι πολλές, και ένα από τα πιο κοινά είναι ένα κελάρι για την αποθήκευση των λαχανικών στο μπαλκόνι.

Οι λόγοι πολλοί άνθρωποι αγαπούν να δημιουργήσουν αποθεματικά - πολύ διαφορετικές. Εδώ είναι μερικά από αυτά:

 • Η εμπιστοσύνη που καλλιεργούνται σε κρεβάτια χώρα τους - πολύ καλύτερα από την άποψη της καθαρότητας και της οικολογίας.
 • Χαμηλότερο κόστος των λαχανικών που μπορούν να αγοραστούν από την αγορά τους αγρότες το φθινόπωρο, αλλά όχι για να πάει κάθε φορά σε ένα τοπικό σούπερ μάρκετ.
 • Κάποιος έχει φίλους ή συγγενείς στα χωριά ή το δικό σας σπίτι διακοπών / διακοπών που περιοδικά «προσφορά» τα δώρα της φύσης: πατάτες, λάχανο, τα παντζάρια, πιπεριές, ραφής και ούτω καθεξής. Όλα αυτά πρέπει να αποθηκεύονται κάπου.

Τα περισσότερα μπαλκόνια και λότζες σε πολυώροφα κτίρια δεν θερμαίνονται. Έτσι πρέπει να βρούμε μια διέξοδο από την κατάστασή τους, δημιουργώντας ένα ισχυρό «ψυγεία» που θα βοηθήσει να κρατήσει τη συγκομιδή, εμποδίζοντας τη δέσμευση στο κρύο και τη διασφάλιση της σωστής θερμοκρασίας αποθήκευσης. Ωστόσο, επιπλέον, η πραγματική θερμοκρασία και ο σχεδιασμός του ψυχρού κιβωτίου στο μπαλκόνι του κρύου, θα πρέπει να εξετάσει πολλά άλλα πράγματα.

Εδώ είναι μια σειρά από προϋποθέσεις που είναι απαραίτητες για την επιτυχή διατήρηση των περιεχομένων του μετέπειτα:

 • Για να αποθηκεύσετε το χειμώνα τα λαχανικά (πατάτες, καρότα, λάχανο και άλλα), θα πρέπει να συλλέγονται κατάλληλα. Θα πρέπει να συλλέγονται σε ξηρές καιρικές συνθήκες.
 • Μετά από αυτό, η συγκομιδή πρέπει να ξαπλώσουν σε ξηρό μέρος.
 • Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο.
 • Είναι σημαντικό να ταξινομήσετε από εξωτερικές ζημιές και κατεστραμμένα αντικείμενα. Διαφορετικά, όλες οι προσπάθειες σας για να δημιουργήσετε ένα πλαίσιο για τις πατάτες στο μπαλκόνι μπορεί να είναι μάταιο: η καλλιέργεια είναι απλά χάνεται.

Συμβουλή! Σε κάθε περίπτωση, η αποθήκευση θα πρέπει να είναι εφοδιασμένο με εξαερισμό υψηλής ποιότητας: πρόσβαση και κυκλοφορία αέρα θα παρατείνει τη «διάρκεια ζωής» της καλλιέργειας.

Με την ευκαιρία, υπάρχει και μια άλλη σημαντική προϋπόθεση. Αυτό γίνεται για να εξασφαλιστεί το κατάλληλο επίπεδο υγρασίας, η οποία πρέπει να είναι μικρή, δεν υπερβαίνει το 50%.

Από τη σχεδίαση, όλα τα συστήματα αυτά χωρίζονται σε 2 κύριες κατηγορίες:

 1. Ευέλικτη Ντουλάπες θέρμανσης για την αποθήκευση των λαχανικών. Θα αόριστα μοιάζουν με τη μεγάλη ζεστή τσάντα, γίνεται με βάση τον κλωστοϋφαντουργίας. Termomeshka προφανές πλεονέκτημα είναι ότι στο τέλος της χειμερινής περιόδου μπορεί να διπλωθεί, εξοικονομώντας έτσι πολύ χώρο.
 2. Μονωμένα κιβώτια, τα οποία αποτελούν μια σταθερή δομή κατασκευασμένη από ένα συγκεκριμένο υλικό. Τις περισσότερες φορές χρησιμοποιούνται ξυλείας (του σκάφους, κόντρα πλακέ, πλάκες OSB, κλπ).

Cache από το παλιό ψυγείο

Επιπλέον, οι διάφορες θέσεις ταξινομούνται ανάλογα με το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένα (ξύλινα, αδιάβροχο ανθεκτικό ύφασμα, πλαστικό, με ένα μεταλλικό σκελετό), καθώς και το γεγονός αν υπάρχει μια τέτοια αποθήκευση θέρμανσης ή όχι. Ο όγκος μπορεί επίσης να είναι διαφορετικά, μερικές φορές είναι διαφορετική θέση στο ράφι (οριζόντια ή κάθετη).

Συμβουλή! Για μεγαλύτερη ευκολία και τη χρήση του ελεύθερου χώρου από την κορυφή αυτών των δοχείων έχουν γίνει από τον Winter πάγκο και μερικές φορές - ακόμη και ένα μικρό καναπέ, ένα καλοκαίρι που χρησιμεύουν ως παγκάκια πού να καθίσετε και να ξεκουραστείτε.

Όσον αφορά τις δομές χωρίς πρόσθετη ηλεκτρική θέρμανση, το καλύτερο είναι να τα χρησιμοποιήσετε σε χώρους όπου δεν υπάρχει άμεση επαφή με τον παγωμένο αέρα. Με άλλα λόγια, μιλάμε για βεράντες, κοινή διαδρόμους, τζάμι μπαλκόνια και ούτω καθεξής. Παρά το γεγονός ότι, σε ορισμένες σαχνισιά είναι καλύτερο να εγκαταστήσει ένα θερμαινόμενο ζεστό κουτί, κατά προτίμηση εξοπλισμένο με ένα θερμοστάτη. Χάρη στην τελευταία, έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία του αέρα στο εσωτερικό. Σειρά μπορεί να ποικίλλουν, για παράδειγμα, από 0 έως 10 βαθμούς, ανάλογα με το ποια προϊόντα θα έχετε την ευκαιρία να αποθηκεύουν εκεί. Το επίπεδο της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας από αυτά, αντίστοιχα, θα είναι επίσης διαφορετική. Σε κάθε περίπτωση, θα είναι πιο αξιόπιστες, τα λαχανικά σε αυτό το Lara δεν παγώνει, και οι τράπεζες με λάχανο τουρσί ή τουρσί μανιτάρια - δεν σκάσει από το κρύο.

Κρατήστε τα λαχανικά σε ένα μπαλκόνι το χειμώνα είναι δυνατό και σε ένα εύκαμπτο δοχείο το οποίο είναι αμυδρά θυμίζει μια μεγάλη τσάντα ή σακίδιο. Τέτοια σχέδια είναι πολύ πρακτικό, δεδομένου ότι, όπως έχει ήδη αναφερθεί, μπορούν να αφαιρεθούν ή να μεταφερθούν προσωρινά, εάν είναι απαραίτητο. Μερικά μοντέλα είναι εξοπλισμένα με θέρμανση θερμοστάτη. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να κάνετε ένα κουτί με λαχανικά στο μπαλκόνι με τα χέρια του, το οποίο δεν είναι αληθές των μαλακών σακιδίων που, στις περισσότερες περιπτώσεις, πραγματοποιείται το βιομηχανικό τρόπο. Αυτά τα πράγματα είναι συνήθως καλύτερα να αγοράσετε στο κατάστημα από το να το κάνετε μόνοι σας. Με όλη την πρακτικότητα του σάκου, δεν θερμός να γίνει οθωμανική, καναπέ ή καρέκλα. Έτσι, όλοι οι τύποι των δομών έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους. Ο καθένας επιλέγει τη δική τους, με βάση τις συνθήκες και τις απαιτήσεις τους.

Ως προς ποια θερμοκρασία μπορεί να αντέξει παρόμοια σχέδια. Όλα εξαρτώνται από μια σειρά από κριτήρια, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με ένα λαχανικό μόνωση υπουργικό συμβούλιο, αν έχει επιπλέον μόνωση, αν η μπαλκονόπορτα είναι ανοιχτή ή κλειστή, και ούτω καθεξής. Σε κάθε περίπτωση, είναι καλύτερα να μην αποθηκεύονται προϊόντα σε θερμοκρασία -30 ° C ή παρακάτω. Παρεμπιπτόντως, αυτή η ίδια σύσταση ισχύει και για τη μόνωση, καθώς το υπερβολικά ζεστό καιρό, οι πατάτες και άλλα λαχανικά μπορεί να υπόκειται σε ζημιές. Κατά προτίμηση, οι τοίχοι κελάρι είναι λεπτές και δεν εκτελούν τη λειτουργία του ισοθερμικών και σε θετικές θερμοκρασίες.

μπορείτε να κάνετε ένα κουτί για πατάτες στο μπαλκόνι με τα χέρια του, χωρίς να διατάξει την από εξωτερικούς εμπειρογνώμονες, αν θέλετε. Ο απλούστερος σχεδιασμός δεν είναι εξοπλισμένο με θέρμανση και δύναμη. Πριν προχωρήσουμε σε πιο λεπτομερείς οδηγίες βήμα προς βήμα, θα πρέπει σε γενικές γραμμές να εξετάσει τις κύριες συστάσεις που αφορούν την παραγωγή, την εγκατάσταση και την επιλογή του τόπου.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν είστε υπερήφανος ιδιοκτήτης του ένα αρκετά ευρύχωρο μπαλκόνι ή χαγιάτι, και αν σκοπεύετε να αποθηκεύετε τα λαχανικά κάθε χειμώνα, είναι λογικό να σκεφτούμε τη δημιουργία μια μόνιμη στατική κελάρι, το οποίο θα είναι σε θέση να διαρκέσει για αρκετά χρόνια.

Σύσταση! Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα υλικά στο χέρι, καθώς και υπολείμματα από σανίδες ή κόντρα πλακέ, που είναι γύρω στο εξοχικό ή στο γκαράζ.

Πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα για τις πατάτες (ή άλλα λαχανικά) δεν έρχεται σε επαφή με το τούβλο, σκυρόδεμα και άλλα παρόμοια υλικά, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει αποσύνθεση και, κατά συνέπεια, της αλλοίωσης. Για το σκοπό αυτό και πλευρικές επιφάνειες, και το «πάτωμα» του κουτί αποθήκευσης χειμώνα πρέπει να στολισμένα με άλλα υλικά. Το καλύτερο από όλα, αν είναι από ξύλο.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν πρόκειται για Χρουστσόφ ή άλλα παρόμοια καταλύματα με μπαλκόνι και μια μικρή περιοχή, μπορείτε να κάνετε ένα δοχείο με κατακόρυφο φορτίο. Το κάλυμμα, έτσι, μπορεί να θερμαίνεται περαιτέρω, δεδομένου ότι είναι μέσω της μεγαλύτερη απώλεια θερμότητας μπορεί να συμβεί πάνω. Εναλλακτικά, μπορεί να τελειώσει από το εσωτερικό του φύλλου, ή απλά να καλύψει το καπάκι με οποιοδήποτε υλικό, όπως μια κουβέρτα, μια κουβέρτα, παλιό σακάκι και ούτω καθεξής.

Όπως μπορούμε να δούμε, οι επιλογές για τη δημιουργία ενός πλαισίου για την αποθήκευση πατάτες το χειμώνα στο μπαλκόνι με τα χέρια του - πολλά. Εστίαση σε ένα από αυτά, το οποίο μπορεί να είναι το πιο ευέλικτο και να πάει για σχεδόν κάθε διαμέρισμα. Έτσι, παραθέτουμε τα κύρια στάδια της αυτο-παραγωγής:

 1. Το πρώτο βήμα είναι να μετρήσει προσεκτικά το χώρο μπαλκόνι σας. Αυτό θα βοηθήσει να κατανοήσουν τι ακριβώς έχετε επιλογές και να βεβαιωθείτε ότι μπορεί να παρασκευαστεί ένα ορισμένο δομή του δείγματος και τα μεγέθη.
 2. Προσπαθήστε να προγραμματίσετε τα πάντα έτσι ώστε το βάθος της κελάρι σας δεν υπερβαίνει τα 0,7 μέτρα. Διαφορετικά (στην κατακόρυφη φόρτιση), φυτικά εκχύλισμα ή τα μεταλλικά κουτιά από αυτά θα λύσει ραφής. Ειδικά - από το κάτω μέρος. Ικανότητα, σε κάθε περίπτωση, πρέπει να είναι «περιεχόμενο» είναι αρκετό για μια αξιοπρεπή όγκο.
 3. Προετοιμάστε τα διοικητικά συμβούλια για το σασί, καθώς και κόντρα πλακέ, νοβοπάν ή MPS για τις μελλοντικές επενδύσεις τοίχων. Σύμφωνα με την αποφυγή της εμφάνισης και εξάπλωσης του φόρμα και το ωίδιο στο μέλλον, να καλύπτει με βερνίκι ή ειδική ένωση. Μετά την ξήρανση στο έδαφος για να σηματοδοτήσει περικοπή τους.
 4. Συνολικά, θα πρέπει να έχετε 4 rack που θα καθορίσει το ύψος του συρταριού, καθώς και 12 οριζόντια (2 σε κάθε επιφάνεια, συμπεριλαμβανομένης της κάλυψης).
 5. Όταν τα καρφιά ή βίδες κατασκευή κουφωμάτων που φέρουν τόσο το δοχείο και το καπάκι, το οποίο θα το καλύψει.
 6. Τότε ρίξτε ένα υλικό φύλλου το οποίο παρασκευάζεται σας υποθέσουμε ότι αυτή κόντρα πλακέ, και κόψτε έξω από αυτό προς την επιφάνεια 2 του κάθε προσώπου της δομής: καπάκι, κύρια και πλευρικά τοιχώματα, καθώς επίσης και της ημέρας. Εσωτερική φύλλα, έτσι, πρέπει να είναι μικρότερη από 100 mm. σε κάθε επίπεδο.
 7. Κόψτε της μόνωσης (Styrofoam ή διογκωμένο πολυστυρόλιο) πάνελ για τις καπακιού 6, κάτω, εμπρόσθια και οπίσθια τοιχώματα, αντίστοιχα. Εναλλακτικά, η πέτρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί (ορυκτό) μαλλί. Κατά προτίμηση, έτσι ώστε πετροβάμβακα είναι αρκετά πυκνή. Ασφαλίστε όλα τα φύλλα obsheyte σκελετό από κόντρα πλακέ. Στη συνέχεια κατασκευάσει το κάλυμμα ακολουθώντας την ίδια τεχνολογία.
 8. Loop μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη στερέωση του καλύμματος. Από την άλλη πλευρά, θεωρείται ότι ήταν απλά ενοικιάζονται.
 9. Τέλος, από το εξωτερικό μπορεί να αντιμετωπιστεί λάβει ένα ζεστό κουτί με ένα ειδικό βερνίκι. Αυτό θα βοηθήσει να κρατήσει το ξύλο από την υγρασία της ατμόσφαιρας.

Έτσι ετοίμασε ένα ντουλάπι. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η τελική συναρμολόγηση της όλης δομής είναι καλύτερα να παράγουν ήδη στο μπαλκόνι. Διαφορετικά, μπορεί να συμβεί ότι απλά δεν θα ταιριάζει στην μπαλκονόπορτα ή το παράθυρο.

Η σωστή αποθήκευση των λαχανικών στο μπαλκόνι το χειμώνα προϋποθέτει την ύπαρξη ενός καλού μικροκλίματος. Κατ 'αρχάς, μπορείτε να κάνετε μικρές τρύπες, ή περιοδικά ανοικτής κελάρι. Δεύτερον, είναι δυνατόν να κάνει ένα απλό σύστημα «θέρμανσης». Να κάνει το επόμενο για να καλύψει τη μικρή σχισμή, μπορείτε, εάν είναι απαραίτητο (π.χ. σε περίπτωση απότομης πτώσης της θερμοκρασίας στο δρόμο) τίθενται σε λαμπτήρες πυρακτώσεως, τα λεγόμενα «φορητότητα». Ένα Moina λαμπτήρα, για παράδειγμα, 100 watts, θα είναι επαρκής για να παρέχει επιπλέον θέρμανση στο εσωτερικό. Ξεκινήστε το στο μπαλκόνι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το συνηθισμένο επέκταση. Ο διακόπτης πρέπει να τοποθετηθεί μέσα στο διαμέρισμα, έτσι δεν χρειάζεται κάθε φορά να πάει σε μια κρύα μπαλκόνι ή χαγιάτι.

Συμβουλή! Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το παλιό ψυγείο μη-εργασίας. Ακόμη και σε αυτή την κατάσταση που έχει καλές μονωτικές ιδιότητες. Εκτός αυτού, έχει ήδη μια πόρτα εργασίας. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε μια μετατροπή παλαιών επίπλων ή τη συσκευασία ενός πυκνού αφρού.

Απλά ενεργοποιήστε το φως, τίποτα περισσότερο. Ο σχεδιασμός - μια πολύ απλή, αλλά την ίδια στιγμή, είναι αρκετά αποτελεσματική. Ακόμη και ένα λαμπτήρα είναι αρκετό για να εξασφαλίσει ότι οι λαχανικά κατεψυγμένα μέσα στο κουτί. Εκτός αυτού, δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε μια λάμπα σε μόνιμη βάση. Αφήστε το να τρέξει για λίγες ώρες και, στη συνέχεια, μπορείτε να το απενεργοποιήσετε. Είναι δυνατόν να περιλαμβάνονται, ιδίως, και τη νύχτα, όταν η εξωτερική θερμοκρασία πέφτει σημαντικά.

Μεγάλο «κουτί» μπορεί να χωριστεί σε τμήματα

Η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, υπό την προϋπόθεση ότι το φως θα λάμψει (και κατά συνέπεια τη θέρμανση του εσωτερικού χώρου του κιβωτίου μπαλκόνι) μεταβλητά δεν υπερβαίνουν τα λογικά όρια. Αλλά θα γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι όλοι όσοι σε αυτό το φούρνο λαχανικά, πατάτες, καρότα, λάχανο, πιπεριά, παντζάρια και άλλοι, θα είναι, πρώτον, ξηρό, και, δεύτερον, να μην παγώσει. Αν η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας δεν σας ενοχλεί, τότε υπάρχει η δυνατότητα αντί της (ή και τα δύο) με μια λάμπα πυρακτώσεως και να χρησιμοποιήσετε ένα κανονικό πιστολάκι για τα μαλλιά. συν του είναι ότι θερμαίνει πολύ ισχυρότερη και αντλίες θερμό αέρα πολύ πιο γρήγορα. Επιπλέον, μπορεί επίσης να ελέγχεται εξ αποστάσεως από το δωμάτιο.

Είναι σημαντικό να καταλάβετε! Όταν χρησιμοποιείτε τα φώτα ή ηλεκτρικές συσκευές πρέπει να είναι με ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα ασφάλειας.

Για να παρέχουν πρόσθετη θερμική μόνωση στην περίπτωση ιδιαίτερα σοβαρή παγετούς μπορεί να κάνει ένα επιπλέον θερμομόνωση, εγκιβωτισμένες μπαλκόνι «κάβα» με κουβέρτες ή βαριά ρούχα. Ναι, και δεν θα πρέπει να τεθεί στο κρύο σκυρόδεμα μπαλκόνι πλάκας, και σε ένα φύλλο κόντρα πλακέ πάχους, πυκνό αφρό και άλλες παρόμοιες επιφάνειες. Εναλλακτικά, είναι δυνατόν να εγκαταστήσετε ένα θερμόμετρο με αισθητήρα που βρίσκεται στο εσωτερικό του γλώσσα. μπορείτε Με αυτό τον τρόπο θα ελέγχει την εσωτερική θερμοκρασία. Αυτά είναι ενδιαφέρουσα, αλλά την ίδια στιγμή, απλές ιδέες, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει. Το κύριο πράγμα - να είναι έξυπνος και δεν φοβάται να λύσει τα καθήκοντα. Όλα αυτά θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τη συγκομιδή σας μέχρι την άνοιξη και ασφαλής.

παραδείγματα Φωτογραφία του τι μπορεί να είναι το ψυγείο συρτάρι για τα λαχανικά στο μπαλκόνι. Κάντε κλικ για να δείτε μεγαλύτερη εικόνα:

Οι περισσότεροι άνθρωποι που γεννούν το ίδιο το εξοχικό σπίτι, γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν πρέπει να είναι μόνο ένα μέρος για να εργαστούν και η καλλιέργεια της καλλιέργειας, αλλά τα περισσότερα κόρνερ, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε από την πολυσύχναστη πόλη και να απολαύσετε την όμορφη θέα της φύσης και της γης.

Άγρια ζώα και πουλιά που ζουν στη φύση, δεν μπορεί να επικαλεστεί το γεγονός ότι το χειμώνα κάποιος θα τους βοηθήσει και πώς ακριβώς τους εξημερωμένα «αδελφούς».

Ο καθένας από εμάς αγαπάει το όμορφα διακοσμημένο εσωτερικό. Αυτή η δέσμευση είναι ιδιαίτερα σε ζήτηση στις περιπτώσεις όπου οι εσωτερικές λύσεις σχεδιασμού επηρεάζουν την καλή διάθεση και χαρά για τους αγαπημένους μας.

Κάθε ιδιοκτήτης συνείδησης πρέπει να φροντίζει για την άνεση των κατοικίδιων ζώων τους, καθοδηγείται από το διάσημο απόσπασμα από το «Ο Μικρός Πρίγκιπας»: «Είμαστε υπεύθυνοι για εκείνους που έχουν εξημερωθεί.»

Αργά ή γρήγορα, πριν οι περισσότεροι από εμάς βρίσκονται αντιμέτωποι με το έργο της για την αγορά νέων επίπλων, συμπεριλαμβανομένων και καρέκλες. Την ίδια στιγμή, δεν κάνει πάντα νόημα για να αγοράσει νέα έπιπλα για μια αρκετά υψηλή τιμή, γιατί μπορεί να αποκαταστήσει τις παλιές καρέκλες.

 • Σχετικά με το έργο
 • διαφημιστές
 • ανατροφοδότηση
 • Sitemap

Παράθεση των δεδομένων επιτρέπεται μόνο όταν προσδιορίζοντας μια ενεργή δεικτοποιημένων απόδοση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

7 + 1 =