hadziaj.info

κατηγορίας Όνομα

Κουτιά για αποθήκευση εργαλείων

επικράτεια Ανδρών: 17 ιδέες για την αποθήκευση των εργαλείων και η οργάνωση του χώρου στο γκαράζ

Πάρτε για το ταχυδρομείο μία φορά την ημέρα ένα Διαβάστε περισσότερα άρθρα. Ελάτε μαζί μας στο Facebook και VKontakte.

Σχεδόν κάθε άνθρωπος στο σπίτι ή στο γκαράζ έχει ένα σύνολο εργαλείων. Ως εκ τούτου, για να διατηρήσουν το κόστος τους σε τάξη. Πώς θα μπορούσαν να το κάνουν, λένε μια νέα έρευνα. Σίγουρα ο καθένας μπορεί να το βρει, ενδιαφέροντα παραδείγματα οργάνωσης του χώρου αποθήκευσης.

Κομμένες δοχεία είναι ιδανικό για την αποθήκευση καρφιά, βίδες, μπουλόνια και gaechek. Και τόσο καιρό για να σκάψουν σε αναζήτηση της αναγκαίας, τα δοχεία είναι καλύτερα σήματος.

Ένα στενό ξύλινο ράφι με τρύπες - ένα εξαιρετικό μέρος για να αποθηκεύουν κατσαβίδια.

Για την πένσα δεν ήταν διάσπαρτα σε όλο το γκαράζ, κάνει γι 'αυτούς μια ειδική ξύλινη βάση.

1

Μια λεπτή ράβδος μετάλλου είναι ιδανικό για την αποθήκευση πινέλα στο κενό.

Από τα απομεινάρια των σωλήνων από PVC μπορεί να γίνει άνετα κυττάρων για την προσεκτική φύλαξη των μικρών ηλεκτρικών εργαλείων.

Σπιτική ξύλινα κλειδιά ράφι αποθήκευσης επιτρέπουν να ξεχάσουμε το χάος και επίπονη αναζήτηση για το κατάλληλο εργαλείο.

Εξωτερική ντουλάπι ξύλο είναι το καλύτερο κατάλληλο για την αποθήκευση των χρωμάτων αεροζόλ, τα οποία συχνά είναι τυχαία διασκορπισμένες στο γκαράζ.

Ένα μικρό περίπτερο με ρόδες, ιδανικό για την αποθήκευση των εργαλείων χειρός. Αυτή η σχάρα είναι πολύ συμπαγής και επιτρέπει να έχετε πάντα το σωστό εργαλείο στο χέρι.

Κομψή ξύλινο περίπτερο με ράφι, η οποία είναι κατάλληλη για την αποθήκευση ενός πλήθους από τα πιο διαφορετικά εργαλεία. Αυτό το προϊόν όχι μόνο θα βελτιώσει το εγχειρίδιο εργαλείο, αλλά και να γίνει ένα πραγματικό κόσμημα για το ανδρικό μοναστήρι.

Ο δίσκος απορριμμάτων μπορεί να μετατραπεί σε μια βολική στάση για την αποθήκευση των εργαλείων κήπου, τα οποία συχνά παίρνει πολύ χώρο στο γκαράζ.

Μια απλή μπλοκ του ξύλου με μεταλλικούς γάντζους θα επιτρέψει το εργαλείο για να λύσει οριστικά το πρόβλημα της αποθήκευσης.

Μερικά απλά χειρισμοί της κρεμάστρα συνηθισμένα ρούχα θα σας βοηθήσει να το μετατρέψει σε μια βολική διοργανωτή για την αποθήκευση των μονωτική ταινία και την ταινία.

Πιρούνια, φτυάρια, τσουγκράνες, και άλλα εργαλεία κήπου δεν είναι πολύ σταθερή και λαμβάνει επίσης πολύ χώρο στο γκαράζ. Στιβαρή ξύλινα άγκιστρα στους τοίχους για να βοηθήσει έξυπνα τοποθετημένο εργαλεία κήπου κατά μήκος των τειχών του γκαράζ ή υπόστεγο.

Αυτο-made πτυσσόμενο τραπέζι από ξύλο και επιτοίχια ράφι για την αποθήκευση των εργαλείων χειρός - μια καταπληκτική ιδέα για τους ιδιοκτήτες ενός μικρού γκαράζ.

Τακτική γυάλινα βάζα με μεταλλικά καπάκια είναι ιδανικό για την αποθήκευση των διαφόρων λεπτομερειών. Για μεγαλύτερη ευκολία και αξιοπιστία δοχεία κάλυμμα πρέπει να είναι βιδωμένη στα ράφια.

Η συνήθης μέσος όρος γκαράζ φαίνεται μάλλον γεννήσει. Για την επίλυση αυτού του προβλήματος θα βοηθήσει την αρμόδια οργάνωση των συστημάτων αποθήκευσης. Αντί για το επόμενο υπουργικό συμβούλιο, τον εξοπλισμό διαφορετικά ράφια τοίχου και αγκίστρια, το οποίο θα φιλοξενήσει τακτοποιημένα μια ποικιλία από πράγματα, που κυμαίνονται από το όργανο, που λήγει τα τεράστια πλοία και ποδήλατα.

Μαγνητική ταινία, ή κάποιοι μικροί μαγνήτες - μεγάλη ιδέα για την αποθήκευση bits για κατσαβίδια, τρυπάνια και άλλα μικρά μεταλλικά εξαρτήματα.

Όπως αυτό; Τότε υποστηρίξτε μας, PUSH:

Επισκόπηση 9 είδη καλύτερη εργαλειοθήκες

Εργαλειοθήκη εξοικονομεί χώρο για την αποθήκευση του εξοπλισμού. Η συμπαγής διάταξη εξασφαλίζει την απαιτούμενη γρήγορη αναζήτηση.

Πώς να επιλέξετε ένα κουτί με εργαλεία

Σύμφωνα με την κατασκευή σταθεί κουτιά, κιβώτια, δοχεία, πτυσσόμενα κουτιά, αρθρωτό σύστημα.

Χωρητικότητα κατασκευασμένα από στερεό υλικό. Μορφή γενικά ορθογωνικό, κιβώτιο συνίσταται σε τέσσερα τοιχώματα και πυθμένα διασυνδεδεμένα. Το κάλυμμα είναι αφαιρούμενο ή μεντεσέδες, κλειστή κλειδαριά.

Μερικές φορές, όπως το κάλυμμα ενεργεί σαν μια συρόμενη διαμέρισμα. Σκοπός - μόνιμη θέση αποθήκευσης του οργάνου ή τη μεταφορά του από μικρή απόσταση.

Αποτελείται από ένα σύνολο δίσκων. Τα δοχεία διαφόρων μεγεθών που χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση μια μεγάλη προσφορά των εργαλείων.

Η συμπαγής βαλίτσα, η οποία είναι ευρέως αποκαλύπτεται. Υποχρεωτικό στοιχείο της υπόθεσης - η πλευρά τέλος της λαβής. Incredible Surround εξοπλισμός δεν θα λειτουργήσει θέση.

Δοχείο μικρό ύψος, διαιρούμενο διαμερίσματα. Υλοποιήσεις - θήκη με μια λαβή ή ένα ντουλάπι με συρτάρια. Τμήμα του μικρού μεγέθους έχουν σχεδιαστεί για τη φύλαξη μικρών συνδετήρων και εξαρτημάτων.

Με τον έλεγχο του χώρου στον διοργανωτή τοποθετηθεί ένα μεγάλο κατσαβίδι και πένσα.

Ανοικτό δοχείο, όπως ένα κουτί χωρίς καπάκι. Μερικές φορές τα μοντέλα είναι σε ένα επίπεδο δίσκο με μια εσοχή για το εργαλείο. Δεν προορίζεται για τη μεταφορά στα χέρια της, όπως πολλοί δεν είναι εξοπλισμένα με λαβές.

Μοιάζει με ένα συνηθισμένο τσάντα γυμναστικής με ένα ζευγάρι λαβές και ιμάντα. Το πλεονέκτημα θεωρείται ότι είναι μια μεγάλη χωρητικότητα, υψηλή άνεση μεταφοράς.

Το μειονέκτημα εκτελεί μαλακών ιστών που καθιστά δύσκολο να μεταφέρουν μεγάλες συσκευές, που δεν προστατεύονται από τη φθορά, την υγρασία. Μερικά μοντέλα είναι εξοπλισμένα με ένα άκαμπτο πλαίσιο.

Εξωτερική ομοιότητα με τα συμβατικά σακίδια, ο εσωτερικός χώρος είναι προσαρμοσμένη για την τοποθέτηση των μέσων. Μερικά μοντέλα είναι εξοπλισμένα με κλουβιά που μεταφέρουν βαριά αντικείμενα. Πάρτε απογραφή άβολα.

Ορθογώνιο κουτί χωρίζεται σε τμήματα, έτσι ώστε το εργαλείο επεκτείνεται από τον τύπο. Μερικοί περιέκτες περιλαμβάνουν αφαιρούμενα συρτάρια τροχού. Τα πτυσσόμενα μοντέλα που εκτελούνται με τη μορφή ενός μετασχηματιστή.

Το προϊόν καταλαμβάνει λίγο χώρο και όταν είναι πλήρως εκτυλίχθηκε μετατρέπεται σε μια αποθήκη γεμάτη εργαλεία.

Το προϊόν του μαλακού υλικού τοποθετείται πάνω στον ιμάντα. Τέτοια μοντέλα είναι χρήσιμα κατά τη διάρκεια επισκευών.

Ύφασμα ρούχα με τσέπες για διάφορα θέματα. Διαστάσεις μεγάλες συσκευές, τα εργαλεία διανέμονται ομοιόμορφα.

Κλασικό ποδιά φοριέται στο λαιμό, με έναν επίδεσμο για τη ζώνη του. Μπροστά στις τσέπες είναι εργαλεία χειρός.

Στο σχήμα ορθογώνιο με μια ποικιλία συσκευών για την εξασφάλιση αντικείμενα. Αποθηκεύονται σε συνεπτυγμένη μορφή, και έχει αναπτυχθεί και χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς εάν είναι απαραίτητο.

Η έλλειψη κάλυψης - ελάχιστη προστασία από εξωτερικές επιρροές. Το πλεονέκτημα θεωρείται ότι είναι η ευκολία, συμπαγές.

Εμπορευματοκιβωτίων με ρόδες με λαβή. Το μέγεθος είναι συνήθως μεγάλα, μεγάλη χωρητικότητα, ο εσωτερικός όγκος διαιρείται σε τμήματα, συχνά συρόμενη. Χρησιμοποιείται σε εργαστήρια και εργοστάσια. Μακρινή μεταφοράς δεν θα ανεχθεί.

 • Χειριστείτε. Μεταφορές γίνεται άνετα. Ανοίξτε το συρτάρι και πολύ πιο εύκολο.
 • Διορισμός. Εάν μόνο υποτίθεται για τη μεταφορά του εξοπλισμού, κατάλληλη πλαστική ύλη, δεδομένου ότι είναι ελαφρύτερο σε βάρος.
 • Αριθμός γραφεία. Τα περισσότερα καταστήματα, το πιο εύκολο να ταξινομήσετε και να ταξινομήσετε τα μέρη, αλλά κάθε διαμέρισμα καθιστά λιγότερο χώρο.
 • Ενότητα. Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει έναν εισελκόμενο διαμερίσματα διαιρείται σε αρκετά μέρη. Ενότητα εξασφαλίζει συμπαγή προϊόντα, τη διαθεσιμότητα του περιεχομένου σε εκτεταμένη μορφή.

Retractable περίπτερα (σε ένα τραπέζι) και συρόμενες (που αναφέρονται σε διαφορετικές κατευθύνσεις) το τμήμα τύπου.

 • Το ξύλο είναι κατάλληλο για την αποθήκευση των εργαλείων και παρόμοια μέρη. Επιπλέον καλύπτονται εμποτισμό κατά της υγρασίας και έντομα.
 • Metal - εγγύηση της ασφάλειας. Δημοφιλή αλουμινίου. Ο ανοξείδωτος χάλυβας χαρακτηρίζεται επίσης από την αντίσταση, αλλά ζυγίζει περισσότερο. Η μεταλλική επιφάνεια είναι καλύτερη από γαλβανισμένο ή βαμμένο.
 • Πλαστικά κιβώτια είναι κοινά λόγω της ευκολίας και του κόστους. Κατά την επιλογή σημαντικό να εξετάσουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του σώματος, η οποία επέτρεψε τη θερμοκρασία, δεν υπάρχουν στροφές όταν πιέζεται.

Ιδιαίτερη προσοχή προς τα κάτω, επειδή κρατά το μεγαλύτερο μέρος του φορτίου. Τοποθετήστε ραφή να ενισχυθεί περαιτέρω.

Οι καλύτερες εργαλειοθήκες με ρόδες

Δομικά, το κουτί είναι ένα κατακόρυφα τοποθετημένο περίβλημα πάνω σε τροχούς. Στο εσωτερικό ο χώρος χωρίζεται σε τμήματα, που είναι εξοπλισμένα με θάλαμο pull-out.

Οι τροχοί είναι κατασκευασμένα από πλαστικό ή καουτσούκ. Η πιο απλή παρουσίασε μοντέλο μεταλλικό δοχείο με ρόδες και μια λαβή. Σχεδιασμένο για την αποθήκευση και τη διεξαγωγή μια μικρή ποσότητα του εξοπλισμού.

 • Είναι κατασκευασμένο από πλαστικό.
 • Είναι εξοπλισμένο με δύο τροχούς.
 • Είναι εξοπλισμένο με κλειδαριά.
 • Πολλά μοντέλα έχουν μια λαβή.

 • Εύκολο να κινηθεί χωρίς προσπάθεια.
 • Ευρύχωρο.
 • Μεγάλη ποικιλία.

εργαλειοθήκες Top αλουμινίου

 • Fit65610 - η πιο αξιόπιστη. Παρουσιάζονται σε μια περίβλημα αλουμινίου. Ο σχεδιασμός είναι πολύ ισχυρή, εξοπλισμένο με μια λαβή. Ο εσωτερικός χώρος διαιρείται από χωρίσματα τα οποία αναδιατάσσονται, όπως απαιτείται. Βάρος - 1.58 kg.
 • δεξιός- το πιο συμπαγές κουτί. Σχεδιασμένο για εργαλεία χειρός και μικρά μέρη.
 • Wilton16910U- ο καλύτερος διοργανωτής Αλουμίνιο. Το περίβλημα με τη μορφή βαλίτσες κατασκευασμένο από αλουμίνιο με βρόχους χάλυβα. Στο εξώφυλλο του μεγάλου αριθμού των θυλάκων.

προϊόντα αλουμινίου είναι πρακτικό και συμπαγές, που είναι κατάλληλα για την αποθήκευση των εργαλείων και των μικρών εξαρτημάτων. Η ιδιαιτερότητα του υλικού είναι υψηλή αντοχή σε παραμόρφωση και τη διάβρωση.

 • Λαβή μεταφοράς.
 • Φόρμα βαλίτσα.
 • Η μαλακή εσωτερική επικάλυψη.
 • Μέσο βάρος - 3 kg.
 • Ελκυστική εμφάνιση.
 • υλικό Αντίσταση.

 • Είναι πιο ακριβά από πλαστικό.
 • Μια μικρή επιλογή.
 • Περιορισμένος χώρος.

Best κουτιά εργαλεία αυτοκινήτων

 • Bawer- το πιο ευέλικτο. Το προϊόν είναι τοποθετημένος κάτω από το πλαίσιο του κάθε αυτοκίνητο, που προορίζονται για την αποθήκευση του εξοπλισμού, αναλωσίμων και ανταλλακτικών. Avtoyaschik ανθεκτικά σε ακραίες θερμοκρασίες.
 • KAMAZ- η πιο αξιόπιστη. Mtallichesky στέγαση εγγυάται την μακροχρόνια αποθήκευση των αποθεμάτων, καθώς και απλό σχέδιο θα εξασφαλίσει τη λειτουργικότητα όλων των στοιχείων.
 • Ι-580- το πιο βολικό. Από πολυβινυλοχλωρίδιο, ζυγίζει 35 κιλά, περιέχει 90 λίτρα.

Χαρακτηρίζεται από την παρουσία των ειδικών εξαρτημάτων για οχήματα. Υλικό - πλαστικό μεγάλο αντίκτυπο, μέταλλο (χάλυβας, σκόνη επιχρισμένα, ματ ατσάλι, γυαλισμένο χάλυβα).

Τα συρτάρια είναι εξοπλισμένα με ασφαλείς κλειδαριές. Προστασία έναντι υγρασίας παρέχεται από ακραίες σφραγίσεις.

 • Γκρι ή μαύρο χρώμα.
 • Ορθογώνιο σχήμα.
 • Απλή κατασκευή.
 • Κάστρο.
 • Το πάχος των 1,5-2 mm.

Τα περισσότερα μεγάλα κουτιά εργαλείων

 • STANLEY Κινητό Job Chest- μεamyπρακτικός.Ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει πολλά απογραφής. Μήκος - Πλάτος 962 mm και ύψος 600 mm. Το υλικό - ένα ανθεκτικό πλαστικό.
 • StanleyFatMax- πολύ προσεκτική. Λειτουργική χωρίζεται σε τρεις ενότητες. Το καπάκι είναι εξοπλισμένο με σύρτες. Το κάτω διαμέρισμα περιέχει τεράστια εργαλεία.
 • Peli0450- το πιο κινητό. Το δοχείο μπορεί να φιλοξενήσει ένα ανώτερο δίσκο, έξι μικρά διαμερίσματα και ένα βαθύ.

Για τη μεταφορά εξοπλισμένο με τρεις λαβές, τροχούς. Στέγαση αδιάβροχο, αεροστεγείς. Τα μεταλλικά στοιχεία κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα.

Τα μεγαλύτερα κουτιά εξοπλισμένο με γραφεία, χειρολαβές, τροχούς. Τα δοχεία τοποθετούνται το ένα πάνω στο άλλο, η οποία εξαλείφει την απώλεια στοιχείων.

 • Ανοικτή πρόσβαση.
 • Εξοικονόμηση χρόνου μεταφοράς.
 • Χρήσιμες χώρο.
 • Ρόδες για τη μεταφορά.

Οι καλύτερες κουτιά εργαλείων στο μπαλκόνι

 • FIT- ιδανικό για μικρά αντικείμενα. Κατασκευασμένο με τη μορφή της υπόθεσης, μπορεί να φιλοξενήσει συνδετήρες. Ρυθμιζόμενη διαμέρισμα εύκολα να αλλάξετε το μέγεθος των γραφείων.

Διαφανές κάλυμμα μειώνει το χρόνο αναζήτησης που απαιτείται στοιχεία. Πλαστικά διοργανωτή κλιπ θα προστατεύσει έναντι τυχαίου ανοίγματος.

 • παρτίδα-3- η πιο προσιτή. Χρωματιστά πλαστικά προϊόντα οργάνωση του σπιτιού χώρο. Συμπαγές σε μέγεθος, φθηνό κόστος, άνετη λαβή. Οι δίσκοι τοποθετούνται το ένα πάνω στο άλλο.
 • MosPromTara- το σπίτι. Το προϊόν είναι απλή: χωρίς κλαδιά, αλλά με τη λαβή ή το καπάκι.

Δημοφιλής και ακριβά ειδικά διοργανωτές θεωρείται. Τις περισσότερες φορές παρουσιάζονται ξύλινα δοχεία με διαμερίσματα ή τα ράφια. Τα κουτιά που προβάλλει.

Φορητό διοργανωτές να κινηθούν εύκολα γύρω από το σπίτι.

 • Ανθεκτικό υλικό.
 • Διάφορα σχέδια.
 • Μια πλειάδα διαμερισμάτων.

Μειονεκτήματα εξαρτώνται από τον ειδικό τύπο συσκευής.

Οι καλύτερες εργαλειοθήκες με κλειδαριά συνδυασμού

 • Brauberg- η πιο αξιόπιστη. Ειδική θήκη μεταφοράς τα πιο πολύτιμα πράγματα. Υλικό - χάλυβα 8 mm πάχος και κρούση ανθεκτικό πλαστικό. Μέσα σε 6 διαμερίσματα.
 • Hairwayκαι- η πιο ασφαλής. Το κουτί αποτελείται από πλαστικό με μεταλλικά στοιχεία. Συνδυασμός κλειδαριές τοποθετούνται και στις δύο πλευρές του προϊόντος.
 • Facebox- μία θέση για ευαίσθητα ρούχα. αποθήκευσης Αλουμίνιο υπόθεση. Ο εσωτερικός χώρος του μαλακού. Πόδια στο κάτω μέρος της βαλίτσας είναι βολική για την αποθήκευση.
 • Φόρμα βαλίτσα.
 • Γκρι ή μαύρο χρώμα.
 • Στιβαρή κατασκευή.
 • Ένα ή δύο κλειδαριές με συνδυασμό.

Top μεταλλικά κουτιά για τα εργαλεία

 • Intertool- συρόμενη μεταλλικό κουτί.Στο εσωτερικό είναι εξοπλισμένο με πέντε τμήματα, μέσω του οποίου ανοικτή πρόσβαση στα εσωτερικά συρόμενη διαμερίσματα. Πρόσθετα πλεονεκτήματα - ισχυρή λαβή και ανθεκτικό κλειδαριά.
 • STANLEY εμπειρογνωμόνων Cantilever-πλέονάνετος. Μικρές διαστάσεις συμβατές 5 τμήματα αποθήκευσης αναδίπλωση. Ο σχεδιασμός της ολίσθησης, εξοπλισμένο με ειδική προστασία δακτύλων.
 • κουτίμήτρα- το πιο κομψό. Ένα μεταλλικό δοχείο με ένα κάλυμμα και μία λαβή για τη μεταφορά. Τα δοχεία αφαιρούνται χωρίς άνοιγμα. Λαβή προσθέτει άνεση.

Ανάλογα με τον όγκο απογραφή του υλικού περιβλήματος είναι επιλεγμένο. Μαζική εξοπλισμός είναι πιο βολικό για αποθήκευση και μεταφορά σε προϊόντα τα οποία περιλαμβάνουν ελαφρύ μέταλλο ή υψηλής πλαστικό αντίκτυπο.

 • Δύναμη.
 • Ένα ευρύ φάσμα.
 • το περιεχόμενο της ασφάλειας από εξωτερικούς παράγοντες.

Best πλαστικά κουτιά εργαλείων

 • Stanleyκλασικό- το πιο βολικό. Η εμφάνιση του προϊόντος φαίνεται εύθραυστη, αλλά το σώμα είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό. Το διαφανές κάλυμμα βοηθά να βρείτε γρήγορα απαραίτητη.
 • TAYG- η πιο ορθολογική. Το μοντέλο χρησιμοποιεί όλο το διαθέσιμο χώρο για να φιλοξενήσει τον απαραίτητο εξοπλισμό.
 • STANLEY"μέγα άτομο ζώο"- το πιο πρακτικό. Εύκολη σχεδιασμό του προϊόντος διασφαλίζει την πρόσβαση σε περιεχόμενο, συμπαγώς που βρίσκεται στο επάνω κάλυμμα με τρία διαμερίσματα.

Παρουσιάζονται διαφορετικά μοντέλα: δίσκοι, οργανωτές, ανθεκτικά προϊόντα με μαζική συρτάρια, συσκευές αυτοκινήτων.

 • Λειτουργική συσκευές.
 • Οποιοδήποτε μέγεθος, το σχήμα.
 • αντοχή του προϊόντος.
 • Πλούσια ποικιλία.
 • Κάθε χρώμα.
 • Χαμηλή τιμή.
 • Ελαφρύ.
 • Μεγάλη διάρκεια ζωής.

εργαλειοθήκες Top rofessionalnye

 • Stanley- η πιο απαραίτητη. Κλειδαριές επικαλυμμένα προστασία από τη διάβρωση. Τοποθετημένο στην λαβή μαλακό ένθετο που παρέχει άνεση κατά τη μετακίνηση.
 • BoschLT-BOXX-το πιο εύκολο. Έντονο μπλε χρώμα, ανθεκτικό υλικό (ακρυλονιτρίλιο βουταδιένιο στυρένιο) εξασφαλίζει εύκολη για χρήση σε δύσκολες συνθήκες.
 • Stanley-η πιο αξιόπιστη. Ειδικό δοχείο είναι εξοπλισμένη για την αποθήκευση των γυμνασίων και άλλα αξεσουάρ.
 • Προστατέψτε από την υγρασία.
 • Ευρύχωρο.
 • Πολλαπλών λειτουργιών.
 • επιφανειακή αντίσταση σε κραδασμούς και πτώσεις.

Μυστικά εργαλεία αποθήκευσης

Τις περισσότερες φορές, πρόκειται για την πλειοψηφία των εργαστηρίων, θα δείτε την ακόλουθη εικόνα: τρυπάνια, βούρτσες, λίμες βρίσκονται στην παλιά πλαστικό κύπελλο, βίδες, καρφιά και βίδες όλων των μεγεθών έχουν βρει την ειρήνη σε ένα κουτί, και κλειδιά, κατσαβίδια, σφιγκτήρες ήσυχα ανάπαυσης, που κρέμεται από ένα καρφί το ανώτατο όριο σε ένα μίας χρήσης kulechke.

Αλλά έρχεται μια μέρα που πρέπει να βρούμε κάποια συγκεκριμένη διάμετρο Gadget. Έχουμε όλα αυτά σπρώχνει γύρω από τα παραπάνω περισσότερο από μία ώρα, σπαταλώντας τον πολύτιμο χρόνο που θα μπορούσε να φύγει για το σπίτι βελτίωση, αυλή ή απλά μερικά μικροπράγματα.

Σε αυτό το άρθρο, μερικά κόλπα θα μεταφερθούν που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το εργαστήριο δεν είναι μόνο καθαρό και τακτοποιημένο, αλλά πάντα ξέρουν πού είναι αυτό.

Βίδες, βίδες, καρφιά τα καλύτερα αποθηκεύονται συσκευασμένα σε πολλαπλά δοχεία με καπάκια στο νήμα. Απλά στερεώστε το καπάκι στο κάτω μέρος της κάθε ράφια και βιδώνεται στο περιεχόμενο βάζο αυτό. Αυτό θα σας εξοικονομήσει χώρο και επιτρέπουν να αναγνωρίζουν πάντα τις λεπτομέρειες που είναι στην τράπεζα. Ιδιαίτερα, δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο, και κάθε μικρή βίδα, βίδα ή βίδα μπορεί να συσκευαστεί σε μέγεθος, διαμέτρου και μήκους.

νύχια αποθήκευση και σκουπίδια

βίδες θήκη αποθήκευσης κουτί

Για την αποθήκευση των κλειδιών, ψαλίδι, περικόχλια και ροδέλες απαιτείται φύλλο σκληρού ινοσανίδα (καλύτερα να χρησιμοποιήσετε διάτρητα) και σύρμα. Από αυτό γίνονται άγκιστρα, τα άκρα του οποίου έχουν στενή επαφή μεταξύ τους. Είναι σπείρωμα παξιμάδια και ροδέλες. Και τα κλειδιά και άλλα εργαλεία μπορούν να φέρουν στα άγκιστρα, τα οποία είναι κατασκευασμένα από το ίδιο καλώδιο.

Αποθήκευση εργαλείων στο δικό μας εργαστήριο

Για την αποθήκευση καρφιά, βίδες ή βίδες μπορούν να είναι κατασκευασμένα από τρεις ή τέσσερις-συρτάρι. Θα χρησιμεύσει ως το κάτω μέρος της φόρμας του κέικ και άλλων προϊόντων ζαχαροπλαστικής, και οι τοίχοι κατασκευάζονται από συνηθισμένο κόντρα πλακέ.

Σπιτική κουτί αποθήκευσης καρφιά και βίδες

Για την αποθήκευση των κόφτες και τρυπάνια χρησιμοποιούνται καλύτερα φύλλο πολυστυρενίου ή αφρό, το οποίο επισυνάπτεται στο τοίχωμα. Είναι κατασκευασμένο κάτω από το άνοιγμα των απαιτούμενων τρυπάνια διαμέτρου και κόπτες. Χάρη στην εξαιρετική φύλλα ελαστικότητα του αφρού ή πολυστυρένιο εργαλεία είναι σταθερά και δεν εμπίπτουν. Επιπλέον, για την κατάργησή τους δεν υπάρχει καμία δυσκολία. Χρησιμοποιώντας αυτή την απλή εφεύρεση μπορεί να αποθηκεύσει όχι μόνο τρυπάνια και φρέζες, αλλά επίσης και άλλων μορφών κατσαβίδια, πολύεδρα, για τρυπάνια όπλο.

Stand για την αποθήκευση των κοπτών

κοπίδια αποθήκευσης

Stand για την αποθήκευση των γυμνασίων

τσάντα ασφαλείας για τρυπάνια

Με τη βοήθεια των πλακών μιας χρήσεως κατασκευασμένο από πλαστικό μπορείτε να κάνετε τσέπες για αποθήκευση των διαφόρων κύκλων και δίσκους λείανσης. Οι πλάκες πρέπει να μειωθούν κατά το ήμισυ, να στερεώσει στον τοίχο με βίδες. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε πλάκες διαφορετικών διαμέτρων. Έτσι, μπορείτε να αναγνωρίσετε αμέσως τι είδους έναν κύκλο και διάμετρο που χρειάζεστε.

Πλαστικές πλάκες για την αποθήκευση των εργαλείων

Για την αποθήκευση όλων των ειδών τα μικρά κομμάτια μπορούν να παράγουν κουτιά, τα οποία συνδέονται με τον τοίχο χρησιμοποιώντας μαγνήτες. Αυτό θα απαιτήσει πλαστικά δοχεία μικρού μεγέθους (κατά προτίμηση με ένα σφιχτό καπάκι), τα οποία είναι κολλημένα στο κάτω μέρος της ροδέλας. Την ίδια στιγμή, ο τοίχος είναι απαραίτητο να καθοριστεί μια ταινία ή μαγνήτες για τα ηχεία.

Για την αποθήκευση κουτιά χωρούν τα μικρά πράγματα γνέφει

Για να διατηρήσετε το σφιγκτήρα μπορεί να γίνει στενό ορθογώνιο σχήμα κουτιού. Η μία πλευρά του κουτιού συνδέονται με τον τοίχο κατά τέτοιο τρόπο ώστε να συσφίγγουν λαβές είναι στο εσωτερικό, και το δεύτερο μέρος είναι απλά κρεμασμένα στον αέρα.

Κάθε υπόστεγο ή ένα εργαστήριο εκτός από τα εργαλεία μπορούν ακόμα να βρεθούν όλα τα είδη των δομικών υλικών, φοβούνται την υγρασία. Αυτό είναι απλά για να τους κρατήσει τεχνίτες και ήρθε με ένα μικρό πράγμα χωρίς επιπλοκές. Αρχικά χρειαζόμαστε από τα μπαρ και κόντρα πλακέ κάνει ένα κουτί το μέγεθος του ενός τετραγωνικού μέτρου. Τα τοιχώματα και τον πυθμένα του τελειωμένου κουτιού είναι επενδυμένα με την εξωτερική πλευρά του αφρού. Από την εσωτερική πλευρά του γεωυφάσματος επένδυση τοίχου είναι επιθυμητή. Όλα αυτά γίνονται για να διασφαλιστεί ότι η υγρασία δεν μπορεί να εισχωρήσει στα αποθηκευμένα ξηρά μείγματα, αλλά αυτό που εξακολουθεί να γίνεται στο εσωτερικό, δεν παραμένουν στα τοιχώματα του κουτιού, και εξατμίζεται μέσα από φυσικά υφάσματα.

Αν είστε στο στούντιο πολλοί όλα τα είδη των εξαρτημάτων υδραυλικών, γι 'αυτούς είναι καλύτερο να κάνει ένα πολυώροφο κουτί με ράφια. Για να γίνει αυτό, από κόντρα πλακέ και μπαρ κάνει ένα κύβο και κλείστε το σε τρεις πλευρές. Μέσα στο κουτί με τη βοήθεια των στηριγμάτων αγκύρωσης πολλά ράφια του ίδιου κόντρα πλακέ.

Εδώ ακριβώς κατέχουν όλα τα είδη του υλικού υδραυλικών: στρόφιγγες, διασταυρώσεις, στροφές, μανίκια μισή ίντσα - σχετικά με το πρώτο σκέλος, όλα τα ίδια συστατικά, αλλά έχει μόνο τα τρία τέταρτα της ίντσας - στο δεύτερο ράφι, και ιντσών προσθέσει μέχρι το κατώτατο σημείο, έτσι όπως το βάρος τους είναι πολύ υψηλότερο από ό, τι τα προηγούμενα.

Εάν είστε στα οικιακά εξαρτημάτων της μεγαλύτερης ακτίνας, θα πρέπει να αυξήσει ελαφρώς τη θέση αποθήκευσης και να κάνω μερικά επιπλέον ράφια.

Με αυτά τα κόλπα στο εργαστήριό σας θα είναι πάντα η σειρά και δεν θα είναι δύσκολο να βρεθεί οποιοδήποτε εργαλείο που θα χρειαστείτε στην καθημερινή ζωή.

Έτσι, εν κατακλείδι, το βίντεο του Steve - πώς να κάνει ξύλινα ράφια για την αποθήκευση διαφόρων εργαλείων

Ο Steve κάνει το πλαίσιο για την αποθήκευση μικροαντικειμένων (βίδες, καρφιά)

Σε πλήρη ή μερική χρήση των υλικών αναφοράς είναι υποχρεωτική ενεργό απευθείας σύνδεση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

+ 52 = 56