hadziaj.info

κατηγορίας Όνομα

Κουτιά για αποθήκευση παιχνιδιών

Η επιλογή του σωστού κουτί με τα παιχνίδια

Σύγχρονη παιδιά δεν έχουν καμία έλλειψη των παιχνιδιών. Αρχίζουν να αγοράσει πριν από τη γέννηση του παιδιού, και αργότερα ο αριθμός τους αυξάνεται κάθε διακοπών.

Ο καθένας έρχεται να επισκεφτεί την οικογένεια, με τα μικρά παιδιά, να είστε βέβαιος να φέρει ένα παιχνίδι. Και σε κάποιο σημείο, οι γονείς να καταλάβουν ότι όλοι αυτοί οι θησαυροί πρέπει να αποθηκεύονται κάπου.

Αυτή η ανησυχία των γονέων είναι κατανοητό, γιατί αν η διαταραχή θα περιβάλλουν το παιδί ήδη από την παιδική ηλικία, είναι πιθανό στο μέλλον να οδηγήσει σε μια γενική έλλειψη οργάνωσης. κουτιά παιχνιδιών που μπορείτε να κάνετε μια πραγματική υπηρεσία.

Οι ψυχολόγοι έχουν από καιρό διεξήγαγε μια μελέτη που τα παιδιά που έχουν συνηθίσει τη διαδικασία, θα είναι πολύ πιο εύκολο στη συνέχεια να πάει στο σχολείο. Έχοντας ένα εύχρηστο κουτί με τα παιχνίδια, είναι δυνατόν όχι μόνο να διατηρήσει την τάξη στο σπίτι, αλλά και να διδάξει αυτό το παιδί. Παιδιά, βάζοντας τα πράγματα σε τάξη στο δωμάτιό του και προσθέτοντας παιχνίδια, η εκμάθηση όχι μόνο την ακρίβεια, αλλά και τα βασικά της συστηματοποίησης και ανάλυση των ενεργειών τους.

Για αυτή η δραστηριότητα δεν ήταν πολύ επαχθείς, κουτιά παιχνιδιών θα πρέπει να είναι άνετο, φωτεινό, όμορφο και λειτουργικό. Τα προτιμώμενα μοντέλα που είναι ρηχή και χαμηλά. Στην περίπτωση αυτή, το παιδί μπορεί εύκολα να πάρει το επιθυμητό παιχνίδι και είναι επίσης εύκολο να το αφαιρέσετε.

Πολύ εύκολο στη χρήση μπορεί να είναι ένα μεγάλο κουτί, στην οποία διάφορα μικρά κουτιά εισαχθεί. Σε αυτή την περίπτωση θα είναι δυνατόν να κρατήσει ταξινόμηση παιχνίδια, όπως τα αυτοκίνητα σε ένα διαμέρισμα, κύβους - σε ένα άλλο, χρώματα και μπογιές - στο τρίτο. Έτσι, το παιδί θα είναι πιο εύκολο να περιηγηθείτε στην ποικιλία του πλούτου τους.

Πολλοί κατασκευαστές προσφέρουν ένα παιχνίδι κουτιά με ρόδες για να εύκολα να μετακινηθεί από τόπο σε τόπο.

1

Τέτοια δοχεία είναι αρκετά φθηνό, αλλά καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Για ένα μικρό διαμέρισμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την επιλογή: με τα αυτοκόλλητα άγκιστρα αποδίδουν τα έπιπλα, τους τοίχους ή ακόμα και στο εσωτερικό των γραφείων μικρά δοχεία με τα παιχνίδια - που θα είναι πολύ πρωτότυπο και ασυνήθιστο.

Αν σκοπεύετε μόνο για να κάνουν επισκευές στο νηπιαγωγείο και να αγοράσετε έπιπλα για αυτό, θα πρέπει να δώσουν προσοχή σε ένα κρεβάτι ή καναπέ με τραπεζάκι ενσωματωμένο σε κουτιά παιχνιδιών ή πολύ άνετο και λειτουργικό παιδιών με ένα δοχείο για την αποθήκευση επιτραπέζια παιχνίδια, τα χρώματα, τα άλμπουμ και τα παιχνίδια.

Πολλοί γονείς προτιμούν να εγκαταστήσετε τα ράφια κατά μήκος των τοίχων. Στην αρχή, μπορούν να βάλουν τα παιχνίδια και καθώς μεγαλώνουν παιδί γίνονται ράφια για βιβλία και διάφορα άρθρα. Μπορείτε να τα κάνετε ή να αγοράσετε παραγγελία. Τυπικά, οι κατασκευαστές τα χρησιμοποιούν για υλικά όπως μοριοσανίδες, ξύλο, πλαστικό.

Μπορείτε να αγοράσετε μεταλλικά στηρίγματα πλαστικά κουτιά ή δοχεία. Σε αυτή την απόφαση πολλά πλεονεκτήματα. μπορεί να «μεγαλώνουν» καθώς το παιδί μεγαλώνει στην πρώτη θέση, στα ράφια των καταστημάτων, μπορείτε απλά να κανονίσει όλα, και δεύτερον, ένα ράφι. Αρχικά, το ύψος της στοίβας θα είναι ίσο με την ανάπτυξη του παιδιού, και όταν το μωρό είναι παλαιότερο και πιο ψηλός, για μία ή δύο σειρές συρτάρι να εγκαταστήσετε ένα άλλο. Τρίτον, σταθερά τοποθετημένη σχάρα μπορεί να διαχωριστεί από την πλευρά αναπαραγωγής του δωματίου από τον υπόλοιπο χώρο.

Μπορεί να εγκατασταθεί σε βάση στήριξης για τα αιωρούμενα τσέπες για τα παιχνίδια τοίχο. Μια ποικιλία από τσέπες για την αποθήκευση των παιχνιδιών που μπορείτε να αγοράσετε ή να δέσει τον εαυτό τους, για τις μητέρες των κοριτσιών είναι μια καλή ευκαιρία για να διδάξουν την κόρη της για να κρατήσει στα χέρια του ακτίνες. Φυσικά, τέτοια ικανότητα δεν είναι πολύ ισχυρή, αλλά μπορούν γρήγορα και εύκολα να βρείτε το σωστό.

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πολύ δημοφιλής τα στήθη. Αυτά τα έπιπλα να διακοσμήσετε ένα παιδικό δωμάτιο, είναι δυνατή η αποθήκευση παιχνιδιών ή αντικείμενα. Στο στήθος μπορείτε να καθίσετε, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αντί για το κομοδίνο. Αγόρια κατάλληλα πλαστικά ή ξύλινα κιβώτια, στυλιζαρισμένη πειρατών.

Και τα κορίτσια, όπως κομψά κιβώτια λυγαριά φωτεινά χρώματα. Νίκαια για να αγοράσει και ένα στρογγυλό δοχείο ύφασμα που μπορείτε να συλλέξετε γρήγορα τα διάσπαρτα παιχνίδια, αν χρειάζεστε επειγόντως να αποκαταστήσει την τάξη.

Με λίγα λόγια, οι επιλογές - βάρους. Πώς να επιλέξετε, εσείς αποφασίζετε!

Πώς να κάνει ένα κουτί με τα παιχνίδια με τα χέρια του: ένα master class, καθώς και τις συστάσεις. κουτιά παιχνιδιών με τα χέρια τους έξω από το κουτί

Κατά κανόνα, τα παιδιά τους, που αγοράζουμε πολλά διαφορετικά παιχνίδια (κούκλες, αυτοκίνητα, μαλακή, την ανάπτυξη, και ούτω καθεξής). Ως αποτέλεσμα, που είναι διάσπαρτα σε διάφορες γωνιές του διαμερίσματος. Για αυτό δεν ήταν, σας προσφέρουμε για να μάθετε πώς και τι μπορεί να γίνει για ένα κουτί με τα παιχνίδια με τα χέρια τους. Την ίδια στιγμή θα είναι δυνατό να συνηθίσουν στην τάξη και το παιδί.

Χρησιμοποιώντας περιττές κουτί από χαρτόνι

Μεγάλο κουτί από κάτω υποδημάτων, οικιακών συσκευών και ούτω καθεξής μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί. Απλά zadekoriruyte - και έχετε ένα βολικό μέρος για να αποθηκεύουν κούκλες και τα μηχανήματα των παιδιών.

Master class, πώς να κάνει ένα κουτί για τα παιχνίδια με τα χέρια τους, που περιγράφονται παρακάτω.

 1. Θα χρειαστείτε ένα κουτί από χαρτόνι, πιστόλι, ένα μεγάλο κομμάτι ύφασμα.
 2. Promazhte κάτω μέρος του τετραγώνου στην περίμετρο του πιστόλι κόλλας.
 3. Ξεδιπλώστε το ύφασμα και το μεσαίο κάλυμμα το κάτω μέρος του κουτιού, το πτερύγιο χαϊδεύοντας απαλά και πιέζοντας το στο συγκολλητικό.
 4. Promazhte όλα τα εσωτερικά τοιχώματα τεντώσει το ύφασμα και κολλήστε το στο marginalia.
 5. Τυλίξτε ύφασμα στην εξωτερική πλευρά του κουτιού και κολλήστε το στο κάτω μέρος των τοίχων.
 6. Ενεργοποιήστε το πλαίσιο και τυλίξτε το ύφασμα στο κάτω μέρος. Κομματάκι ακριβώς πρέπει να πιεστεί ενάντια στον τοίχο. Κολλήστε το ύφασμα, και διακόπτει την περίσσεια.
 7. Προκειμένου να ενισχυθεί η πυθμένα κόλλα promazhte ύφασμα κατά μήκος της περιμέτρου του κουτιού και κόλλα στην κορυφή του χαρτονιού.
 8. Ενεργοποιήστε το πλαίσιο.
 9. Top Pin μανταλάκια, και στο εσωτερικό βάλτε κάτι βαρύ, το ύφασμα είναι καλά κολλημένο στο κουτί.

Οδηγίες πώς να κάνει ένα κουτί με παιδικά παιχνίδια με λαβές θα σας βοηθήσει σε αυτό το θέμα.

 1. Πάρτε δύο είδη των υφασμάτων, κορδέλα ή χοντρό σκοινί, κόλλα, πιστόλι κόλλας.
 2. Κόψτε μια λωρίδα υφάσματος. Κατά πλάτος θα πρέπει να είναι μεγαλύτερο από το ύψος του κουτιού (που πρέπει να ανεμίζει θα μπορούσε να κλείσει το κάτω μέρος και μια μικρή τυλιγμένο μέσα σε ένα κουτί). Κατά μήκος του υφάσματος πρέπει να περικυκλώνουν εντελώς την περίμετρο του κουτιού.
 3. Κολλήστε το cut-out ορθογώνιο ύφασμα στα τοιχώματα του κουτιού.
 4. Τυλίξτε την περίσσεια υφάσματος από τη μία πλευρά μέσα στο κουτί, και από την άλλη κόλλα το στο κάτω μέρος.
 5. Μετρήστε ένα κομμάτι του άλλου χρώματος του υφάσματος. Θα πρέπει να καλύπτει το κάτω μέρος και τα τοιχώματα μέσα στο κουτί.
 6. Promazhte πυθμένα στο εσωτερικό κόλλα και κόλλα το ύφασμα.
 7. Promazhte εσωτερικό τοίχωμα και επίσης την κόλλα ιστού. Κατά μήκος των άκρων κάνουν πύλες.
 8. Κολλήστε τις πύλες στη διασταύρωση των δύο τύπους ιστών.
 9. Μεζούρα και κολλήστε προς τα κάτω, κατά μήκος της περιμέτρου του κουτιού, χρησιμοποιώντας το πιστόλι κόλλας.
 10. Μετρήστε έξω δύο πανομοιότυπα κομμάτια της ταινίας. Μεταξύ αυτών θα γίνει στυλό.
 11. Κολλήστε τις δύο ταινίες στους τοίχους στις πλευρές του κουτιού.
 12. τοποθετεί μια άλλη ταινία γύρω από την περίμετρο του top box. Θα πρέπει να καλύπτει το κάτω μέρος των κοχλιών.

Toy Box είναι έτοιμο!

Ο ευκολότερος τρόπος για αυτό να λάβει μια αυτοκόλλητη ταπετσαρία. Στη συνέχεια, δεν χάος γύρω με κόλλα και περιμένετε έως ότου όλοι οι τοίχοι είναι στεγνά.

Αλλά, δεν έχει σημασία, θα επικολλήσετε το επόμενο κουτί με τα παιχνίδια ή αυτοκόλλητο χαρτί ταπετσαρίας, την ίδια αρχή λειτουργίας:

 1. Κόψτε ένα κομμάτι της ταπετσαρίας με το μήκος που θα μπορούσε να περικυκλώνουν την περίμετρο του κουτιού.
 2. Εάν είναι απαραίτητο, promazhte τοίχο με λευκή κόλλα.
 3. Κολλήστε την ταπετσαρία στην περίμετρο του κουτιού.
 4. Κάνει μια τομή στο επάνω και κάτω μέρος των προεξεχόντων τμημάτων της ταπετσαρίας.
 5. Τυλίξτε το εσωτερικό και στο κάτω μέρος των προεξεχόντων τεμαχίων.

Ξύλινο κουτί για τα παιχνίδια με τα χέρια τους είναι αρκετά δύσκολη. Αλλά κάτι τέτοιο δίνει μια πολύ αξιόπιστη και θα διαρκέσει πολύ περισσότερο από ένα κουτί από χαρτόνι.

Επίσης, δεν μπορεί απλά να συμμετάσχουν στο εσωτερικό ως διακοσμητικό στοιχείο. Αυτό το πλαίσιο μπορεί να γίνει ένα λειτουργικό μέρος του δωματίου.

Για παράδειγμα, αν βάλετε το κουτί κάτω από τον τοίχο, βάλτε μια κουβέρτα και καναπέ μαξιλάρια, θα υπάρξει ένα πρόσθετο κάθισμα.

Για λόγους ευκολίας, δίνουμε οδηγίες για το πώς να κάνει ένα ξύλινο κουτί για την αποθήκευση των παιχνιδιών με τα χέρια τους.

 1. Δημιουργήστε ένα σκίτσο του μέλλοντος παράθυρο (εικόνα 1). Σκεφτείτε τις διαστάσεις του, τι θα είναι το ύψος, βάθος και πλάτος. Θα έχει σταθεί στα πόδια ή κάτω στο πάτωμα; Θα χειριστεί και πού θα πρέπει να βρίσκεται;
 2. Ετοιμάστε όλα τα απαραίτητα υλικά και εργαλεία (εικόνα 2). Για να ξεκινήσετε, θα πρέπει να το κόντρα πλακέ ή του σκάφους MDF. Θα πωλούνται σε ένα κατάστημα υλικού. Αλλά εάν έχετε παλιά έπιπλα (όπως ένα τραπέζι, μια συρταριέρα, ντουλάπα), μπορείτε να το αποσυναρμολογήσετε και να πάρει τα απαραίτητα υλικά. Επίσης, πρέπει βίδες και γωνίες, μεντεσέδες, κόλλα PVA ή ξυλουργός. Από τα εργαλεία που χρειάζεται μια απλή ή κυκλικό πριόνι.
 3. Εάν αγοράσετε τα υλικά στο κατάστημα, μπορείτε να ζητήσετε να είναι εκεί που έχετε πριονισμένη σανίδες στο επιθυμητό μέγεθος. Εάν αυτό δεν είναι δυνατό ή χρησιμοποιείτε αυτοσχέδια υλικό, το κάνετε μόνοι σας (εικόνα 3). Γι 'αυτό το raschertite συμβούλιο για ανταλλακτικά και την είδε. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να έχετε τον ακόλουθο αριθμό των τμημάτων: τέσσερις τοίχους (όλοι το ίδιο ή δύο διαφορετικά μέρη), και το κάτω κάλυμμα.
 4. Ξεκινήστε τη συναρμολόγηση κουτί. Σε αυτό το σημείο τα τοιχώματα επικαλύπτονται με ενώσεις κόλλας (εικόνα 4).
 5. Στη συνέχεια, συνδέστε τις δύο γωνίες (εικόνα 5).
 6. Στερεώστε το καπάκι στο κουτί με μεντεσέδες (εικόνα 6).
 7. Σκουπίστε περίσσεια κόλλας με ένα πανί και αφήστε το να στεγνώσει κουτί.
 8. Zadekoriruyte κουτί. Για παράδειγμα, αυτό oshkurte και το χρώμα (εικόνα 7).
 9. Συνδέστε τη λαβή και προαιρετική πόδια (εικόνα 8).

Κουτί για την αποθήκευση έτοιμο!

Ξύλινο κουτί για τα παιχνίδια μπορεί να γίνει από σανίδες. Υπάρχουν δύο τρόποι συλλογής.

 1. Πάρτε το κόντρα πλακέ με τις κάτω γωνίες του νυχιού και τέσσερις σφήνες. Αργότερα ήταν καρφωμένα λεπτό νύχια σανίδα. Μεταξύ το δέντρο μπορεί να κάνει σχισμές, θα ήταν καλύτερο αερισμό.
 2. Καρφώστε το πλαίσιο προς τα κάτω και στις δύο πλευρές του κόντρα πλακέ. Και καρφωμένα συμβούλια. Έτσι, οι πλευρές του κουτιού πρέπει να είναι σταθερή, και τα κόμματα - με σχισμές.

παιδικά σύστημα αποθήκευσης παιχνίδια

Η φαινομενικά άσχημα όταν πολλά παιχνίδια για τα παιδιά; Και το γεγονός ότι είναι διάσπαρτα μέσα στα δωμάτια και τους ιδιοκτήτες τους να μην αρέσει πολύ να πάρει τα επάνω. Η σωστή αποθήκευση των παιχνιδιών σε ένα διαμέρισμα ή το σπίτι - μια υπόσχεση της ειρήνης και της τάξης (moms ειδικά), διότι ακόμη και η απλή διατήρηση της τάξης σε αυτή την περίπτωση - ένα έργο μεγάλης πολυπλοκότητας. Διευκόλυνση εφικτό και αναγκαίο της. Θα χρειαστείτε έπιπλα για παιδικά παιχνίδια - ράφια, ράφια ή γραφείο, καθώς και ένα αξιοπρεπές ποσό κουτιά, κιβώτια, σάκοι και σακούλες.

Έπιπλα για αποθήκευση σε παιδικά παιχνίδια

Τα έπιπλα στο δωμάτιο των παιδιών που απαιτούνται από τις πρώτες ημέρες της ζωής. Και τις περισσότερες φορές είναι μια συρταριέρα και τα ράφια. Αλλά πρώτα θα ασχολούνται κυρίως με σεντόνια και παιδικά ρούχα, παιχνίδια και καταλαμβάνουν μικρό χώρο. Αλλά σταδιακά τα πράγματα διασκέδασης - κουδουνίστρες, αρκουδάκια, τα αυτοκίνητα, τα νεογνά, κ.λπ. μεγαλώνει, απαιτούν ένα ξεχωριστό χώρο, αλλά μερικές φορές περισσότερες από μία.

Η πιο βολική επιλογή - rack. Δεν ντουλάπα με πόρτες, δηλαδή rack με ανοικτά ράφια, τα οποία μπορεί να είναι κουτιά. Κρατώντας τα παιχνίδια σε μια μορφή βέλτιστο τρόπο - και το μωρό είναι βολικό να τα πάρει και να τα αφαιρέσετε γρήγορα.

Στην αρχή μπορείτε να αγοράσετε ή να κάνετε ένα ορθογώνιο ράφι, και κατά προτίμηση με ένα τετράγωνο πλέγμα. Τώρα καταλαβαίνετε γιατί ...

Ορθογώνια σχάρα με τετράγωνο διαμερισμάτων

Ενώ το παιδί είναι μικρό, είναι πιθανό να θέσει «ψέματα» - όπως στη φωτογραφία, η μεγάλη πλευρά του δαπέδου. Γι 'αυτό είναι πιο βολικό για ένα μικρό παιδί - θα διερευνήσει πρώτα τι είναι στο κάτω μέρος, στη συνέχεια, να προχωρήσουμε στο πάνω ράφι. Και ασφάλειας - τα παιδιά που καλλιεργούνται μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα ράφια σαν μια σκάλα, και θα ανεβείτε ψηλά δεν είναι σε μια τέτοια κατάσταση))

Δυο χρόνια το παιδί μεγαλώνει, τα παιχνίδια θα είναι περισσότερα. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το ράφι και να το «υψηλό», και η κενή θέση του δεύτερου σετ ή να κάνετε ράφια. Με το συνδυασμό πολλαπλών ράφια των διαφορετικά ύψη θα πάρει παιχνίδια φύλαξη των παιδιών.

Τα διαφορετικά ράφια πρόκειται για την αποθήκευση των παιχνιδιών

Doraschivat όγκοι μπορεί σταδιακά: για να αγοράσει ένα ράφι ή μόλις μίλησε - εταζέρα, τότε ένα άλλο. Η ομορφιά ενός παιδικού σταθμού στο ότι δεν χρειάζεται καν απαραίτητο να είναι το ίδιο χρώμα. Και αν σας ενδιαφέρει - το χρώμα τους, ή να επιλέξετε ένα ουδέτερο χρώμα «κάτω από το δέντρο.»

Πώς να οργανώσετε την αποθήκευση των παιχνιδιών: ιδέες

Τα ράφια μπορούν να τοποθετηθούν διάφορα κουτιά, κουτιά για να ξεφορτώσουν τις μικρές και όχι παιχνίδια. Αμέσως σημειωθεί ότι τα ξύλινα κιβώτια (ή κόντρα πλακέ, μοριοσανίδες και άλλα παρόμοια υλικά) για τα μικρά παιδιά - δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Είναι πολύ βαρύ, προσπαθούν να πείσουν τα παιδιά παιχνίδια συχνά τραυματίζουν τα δάχτυλά σας. Έχουν επίσης τραυματική κλειστές στροφές, οι οποίες μπορούν, φυσικά, ελαφρά στρογγυλεμένο, αλλά εξακολουθούν να παραμένουν άκαμπτες. Αυτά τα κουτιά είναι κατάλληλο για φοιτητές. Έχουν ήδη και περισσότερη δύναμη, το συντονισμό και την καλύτερη αναπτυχθεί. Η αποθήκευση των παιχνιδιών για τα παιδιά να οργανώσουν καλύτερα την πιο μαλακή και μη τραυματική πλαστικά δοχεία / καλάθια ή στα πυκνά κουτιά, επικολληθεί έγχρωμο χαρτί ή ύφασμα.

Βαρέα κιβώτια θα πρέπει να αντικατασταθεί με το φως

Έπιπλα για τραυματίες ή δεν αγοράζουν τόσο πολύ δύσκολο, αλλά για να διδάξει το παιδί να βάλει τα παιχνίδια του - μια εργασία πιο δύσκολη. βιβλιοθήκη κορίτσια μπορεί να γίνει σε ένα σπίτι. Στη συνέχεια, η ίδια θα εγκατασταθούν «κατοίκους» και να δημιουργηθούν οι συνθήκες για αυτούς.

Ράφια παιχνιδιών στο φυτώριο για τα κορίτσια

Με τα αγόρια δεν λειτουργεί. Συνήθως έχουν πολλά αυτοκίνητα και το κύριο πρόβλημα της αποθήκευσης των παιχνιδιών αγόρι - dotting μηχάνημα. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να κάνετε ένα γκαράζ τοίχο. Αυτό το μακρύ, στενό ράφι, επί του οποίου τοποθετείται το σύνολο του στόλου. Περισσότερες επιλογές - Διαφανές θήκες για ύφασμα (που πωλείται ως σύστημα αποθήκευσης παπούτσι) ή ράφι συναρμολογείται από πλαστικούς σωλήνες.

Πώς να οργανώσετε την αποθήκευση των μηχανημάτων (τοίχο γκαράζ)

Για να τονώσει την επιθυμία να «κυνηγήσει» το αυτοκίνητο στο γκαράζ, στο πάτωμα μπορεί να κολλητική ταινία για να κάνουν σημάδια στο οποίο «μετά από μια αλλαγή», λένε στο πάρκινγκ.

Ο δρόμος προς ένα πάρκινγκ

Κατ 'αρχήν, αυτές οι θήκες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποθήκευση συλλογές κούκλες και λούτρινα.

Οι θήκες στον τοίχο βολικό μέρος και κούκλες και παραγεμισμένα παιχνίδια

Όταν χώρους στα ράφια και τα ράφια στα παιδιά δεν είναι αρκετό, χρειαζόμαστε περισσότερες ιδέες. Εκτός θύλακες μπορούν να γίνουν συρτάρια (μεγάλο) κάτω από το κρεβάτι ή τραπέζι.

Συρτάρια κάτω από το κρεβάτι - δεν γίνονται, και να κρύβονται εκεί μπορείτε να έχουν ήδη βαρεθεί με τα παιχνίδια

Για μεγάλα κουτιά δεν καθορίζουν όλα τα χύμα, μικρά πράγματα μπορεί να τεθεί κάτω από ένα πλαστικό καλάθι. Έτσι όλοι εκεί πιο γρήγορα από ό, τι στο γενικό σωρό.

Αποθήκευση παιχνίδια πρέπει να οργανωθεί σωστά

Κουτιά μπορεί να τοποθετηθεί σε ράφια, όχι μόνο στα ράφια των καταστημάτων: είναι δυνατόν να τα διακόψετε. Για το σκοπό αυτό, τα πλευρικά τοιχώματα των αυλακώσεων κομμένα μέσα στην οποία εισάγονται μόνο σοβατεπί τα καλάθια και καλάθια. Καλάθια μπορεί να πάρει πλαστικό (αν μπορείτε να βρείτε ένα αρκετά άκαμπτο προφυλακτήρες), και μπορεί να είναι μέταλλο - από ντουλάπες εξοπλισμό ή ντουλάπες.

Πώς να εγκαταστήσετε ένα καλάθι για τα παιχνίδια με Ράφια

Η μεγαλύτερη ελεύθερη επιφάνεια σε ένα δωμάτιο - οι τοίχοι. Και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε. Για παράδειγμα, για να αποδίδουν στον τοίχο (πλευρικό τοίχωμα του ερμαρίου, μια σκιά λάμπα, κλπ) την λωρίδα Velcro. Μαλακά παιχνίδια στην πλάτη για να ράψει πολύ μικρά κομμάτια αυτής της ταινίας. Είναι εύκολο να κρεμάσει τον τόπο και πυροβολούν. Και η διακόσμηση ταυτόχρονα να γίνει πιο ποικιλόμορφη.

Velcro - ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να βρουν μια θέση για μαλακά παιχνίδια

Στους τοίχους, μπορείτε να κρεμάσετε από ένα συρματόπλεγμα γλάστρες ή πλαστικό. Θα διοργανώνονται επίσης ένα υπέροχο μικρό κούκλα-αρκούδα-κουνελάκια ή τα αυτοκίνητα.

Αντί των λουλουδιών σε γλάστρες βάζουν τα παιχνίδια

Δανειστείτε μια ιδέα από την κουζίνα και μπορεί να: τοποθετηθεί σε οριζόντια σωλήνες διαφόρων σάκων. Στο λαιμό ήταν άκαμπτο, μπορούν να σφίγγονται ή να ράβει το πλαίσιο κέντημα ελαστικό σύρμα.

Τσέπες ή τσάντες σε σωλήνα - είναι μια άλλη ιδέα για την αποθήκευση παιχνιδιών στο νηπιαγωγείο

Οι τσέπες κάνουν και σε ξύλινη βάση. Μπορεί να κοπεί από κόντρα πλακέ, χρώμα, καρφί μερικά αγκίστρια, τσέπες και θήκες. σύστημα παιχνιδιών μίνι αποθήκευσης είναι έτοιμο.

Μία από τις παραλλαγές των τσέπες για τα παιχνίδια

Αλλά δεν είναι όλα μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο. Κάποια πράγματα απαιτούν κιβώτια ή χαρτοκιβώτια. Για παράδειγμα, sportinentar - όλες οι μπάλες, μπάλες και άλλα βλήματα. Είναι εύκολο να αποθηκεύουν σε ένα κάδο απορριμμάτων σύρμα καλάθια.

καλάθι σύρμα για την αποθήκευση σπορ εξοπλισμού και μεγάλα παιχνίδια

Εάν είναι επιθυμητό, ​​το καλάθι μπορεί να συνδεθεί με τους τοίχους και το τρένο χτύπησε την μπάλα μέσα στο καλάθι (μακριά από εύθραυστα αντικείμενα και τα παράθυρα).

αποθήκευση παιχνιδιών από την κατηγορία της «φθηνή και χαρούμενος» - αναδίπλωση καλάθι πανί. Φυσικά, είναι φθηνό, να δείχνουν καλά, αλλά πολύ γρήγορα διχασμένη. Ειδικά καθαρό: παιχνίδι που αλιεύονται, το παιδί της τράβηξε ... .dyrka.

Πτυσσόμενα καλάθια πανί για να αποθηκεύσετε τα παιχνίδια

Δεν θα είχε προσπαθήσει να τους γονείς των οποίων τα παιδιά δεν θέλουν πραγματικά να καθαρίσει τα παιχνίδια. Ή μάλλον, δεν θέλουν. Με αυτή την έννοια, μια τέλεια τσάντα-mat.

Τσάντα-pad για γρήγορο καθαρισμό

Αυτό το ευφυές λύση: στην άκρη ενός γύρου χαλί ραμμένο μικρό ύψος «τείχος» κατά μήκος του άνω άκρου του έκανε Drawstring, η οποία κορδόνι prodernut. Για να αφαιρέσετε το παιχνίδι, απλά πρέπει να σφίξετε το καλώδιο. Οι άκρες του τάπητα και το χαλάκι θα αυξηθεί μετατραπεί σε μια τσάντα.

Γρήγορα συγκεντρώσει τα παιχνίδια εύκολα

Στη συνέχεια, αυτές οι τσάντες μπορούν να τοποθετηθούν κάπου κοντά στον τοίχο ή να κρεμαστεί στον ειδικά άγκιστρα. Πραγματικά τέλεια.

Κουτιά για τα παιχνίδια με τα χέρια τους

Εξετάζοντας τις τιμές των παιδιών δεν είναι στο όμορφο λυγαριά ή πλαστικά καλάθια στα καταστήματα, σκεφτείτε το γεγονός ότι η ιδέα της δημιουργίας ένα έγχρωμο πλαίσιο για τα παιχνίδια με τα χέρια τους δεν είναι τόσο κακό. Ανάγκη χαρτοκιβώτια από χοντρό (όχι κυματοειδές) χαρτόνι, κατά πάσα πιθανότητα από τις οικιακές συσκευές. Μπορείτε να δοκιμάσουν την τύχη τους με τους φίλους: Πολλοί κατασκευαστές προσφέρουν εγγύηση επισκευής μόνο αν στη συσκευασία. Έτσι, οι άνθρωποι συνεχίζουν κουτιά. Η περίοδος εγγύησης για μεγάλο χρονικό διάστημα έχει περάσει, και πετάξτε τη συσκευασία ξεχάσει. Εδώ είναι τα κουτιά και είναι - η καλύτερη επιλογή για τα παιδιά.

Μια άλλη επιλογή - να ζητήσει από το πολυκατάστημα. Είναι πάρα πολύ συχνά πάρετε τα στοιχεία σε άκαμπτη συσκευασία. Για παράδειγμα, σε τέτοιες έρχονται πάνες, χαρτοπετσέτες, κλπ

Με τα βρήκε κουτιά κόψει το καπάκι. Στα πλευρικά τοιχώματα (στενό) τρύπα-σχισμές λαβή. Όλες οι αρθρώσεις στο εσωτερικό ταινία κολλαρίσματος.

Θα κόψει το καπάκι κουτί, πραγματοποιήθηκε στις πλευρές της οπής-λαβή

Παίρνουμε ένα πολύχρωμο χαρτί. Εξαιρετική περιτύλιγμα στην οποία είναι συσκευασμένα δώρα. Είναι σταθερή, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός διαφορετικών μοντέλων. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το χαρτί για scrapbooking. Αν η διακόσμηση είναι φτιαγμένο από χαρτί σε διάφορα χρώματα, κομμένα σε λωρίδες ίσου πλάτους, αν η πάστα θα με σχέδια, μετριέται παράθυρο ρύθμισης του εύρους ζώνης.

Πάρτε την κόλλα (PVA), λιπαίνει την επιφάνεια του κουτιού της βούρτσας και την γωνία εκκίνησης με κόλλα. Προσπαθούμε να κολλήσετε χωρίς φυσαλίδες, εξομαλύνοντας το χαρτί σταδιακά, από άκρη σε άκρη. Στη συνέχεια βάλτε ένα φύλλο με μια μικρή είσοδο δεν διαρκούν. Έτσι, μέχρι την πάστα πάνω από όλες τις επιφάνειες.

Κοιτάξτε το φως, κόψτε με το ψαλίδι λαβές. Ότι η ακμή ήταν πιο ακριβής, λαβές φέτες λεπτή λωρίδα χαρτιού. Επίσης, οι μπάντες κάνουν την κορυφή φέτα.

Έτοιμο σπιτικά κουτί για τα παιχνίδια

Στην περίπτωση αυτή, όλες οι γωνίες του κουτιού μπορείτε να κολλήσετε την ταινία και από τις δύο πλευρές - θα διαρκέσει περισσότερο. Στη συνέχεια, πάρτε ένα πανί και κοπεί για να χωρέσει δύο σύνολα κενό κουτιά. Ένα σοβαρά σε μέγεθος, συν ραφή αποζημίωση, η δεύτερη 1 cm μικρότερα και επίσης με ένα αποζημίωση. Σε ραφές προσθέτουν 0,5-1 cm σε κάθε πλευρά. Κάποιος μπορεί να κόψει ένα κατεργαζόμενο τεμάχιο με τη μία με ένα σταυρό, αλλά το ύφασμα είναι μεγαλύτερη κατανάλωση - ξεχωριστά κομμάτια οικονομικό))

Κόψτε το ύφασμα διπλής κομμάτια σετ και ράβω τους

Εμείς ράβω μέρη, πρώτα με τη μορφή του σταυρού, και στη συνέχεια, κάνοντας μια τσάντα έξω από το αντικείμενο εργασίας. Δοκιμάστε στο κουτί. Ένα (μεγαλύτερο) τεντώσει το εξωτερικό, στο εσωτερικό του δεύτερου Ευθυγράμμιση.

Τώρα πάρτε μια καθολική κόλλα και κόλλα ιστού στο κάτω μέρος της περιμέτρου του μέσα και έξω. Στη συνέχεια, μέγεθος τις γωνίες. Έτσι, το ύφασμα δεν θα κινηθεί.

Η ταξινόμηση κατά μέγεθος το ύφασμα κατά μήκος των άκρων του κουτιού

Οι άκρες των δύο σάκους διπλωμένο το εσωτερικό είναι επενδυμένα κουτί σε περίμετρο χέρι.

Sheathe την κορυφή του πλαισίου για τα παιχνίδια, διασχίζει τη λαβή

Χρησιμοποιώντας ψαλίδι, τέμνεται το χερούλι. Απλά μην κοπεί μεγάλα κομμάτια. Είναι απαραίτητο να αφήσει περίπου 1 cm «έξτρα» ιστό. Την τυλίγουμε μέσα, να χειριστεί Hemming.

Έχοντας στυλό, ετοιμαστείτε κουτί για την αποθήκευση παιχνιδιών.

Διακοσμημένο με αυτοκόλλητη μεμβράνη

Σας ευχαριστώ, πολύ ενδιαφέρουσα. Βρήκα μια λύση - τσάντες, ψάθες IWIS-KIDS, για το οποίο γράφετε, άρεσε πολύ η ιδέα. Αγόρασα τον εαυτό μου και να το χρησιμοποιούν με ευχαρίστηση. Handy πράγμα - να συμβουλεύει!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

+ 23 = 25