hadziaj.info

κατηγορίας Όνομα

Κουτιά για αποθήκευση πράγματα με τα χέρια τους

Contents

Κουτιά για αποθήκευση

Συχνά μέσα στο σπίτι συσσωρεύσει πολλά μικρά πράγματα που πρέπει κάπου να τοποθετήσετε. Συνήθως, ντουλάπια και ράφια γι 'αυτό δεν είναι αρκετό, επειδή όλα έχουν ήδη καταληφθεί από μια ποικιλία των οικιακών συσκευών, ή ρούχο. Ως εκ τούτου, πρέπει να βρούμε μια διέξοδο από αυτή την κατάσταση. Για το σκοπό αυτό, κατάλληλα κουτιά για την αποθήκευση των πραγμάτων που θα πρέπει είτε να αγοράσετε ή να φτιάξετε το δικό σας χέρια.

Ακόμα και στην αρχαιότητα, οι πρόγονοί μας που χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση διαφόρων μικροπράγματα μπαούλα, τα οποία είναι διακοσμημένα και βαμμένα. Τώρα, ένα όμορφα διακοσμημένο κουτί - δεν είναι απλώς ένα κομψό αξεσουάρ, αλλά ένα αντικείμενο, κοσμούν το εσωτερικό. Ποια τα είδη των κιβωτίων υπάρχουν και πώς να κάνει το θέμα χέρια τους;

Τα είδη των κιβωτίων για την αποθήκευση

Κουτιά διαφέρουν στο σχήμα, το μέγεθος και το υλικό κατασκευής (χαρτόνι, πλαστικό, αμπέλου) και διακόσμηση. Τέτοια ένα άλλο οικιακά αντικείμενα μπορεί να διαφέρουν στο ύφος. Για παράδειγμα, μπορεί να είναι:

 • Vintage - με μεταλλικές ρίγες και πέτρες?
 • Αυστηρές μονοχρωματικό επικαλυμμένα ύφασμα ή χαρτί?
 • Ρομαντικό, χρησιμοποιώντας ρομαντικό gadgets για τη διακόσμηση?
 • Glamorous - δαχτυλίδια στολισμένα με στρας.

Οι δεξαμενές αποθήκευσης είναι τεράστια και συμπαγές μέγεθος. Η παρουσία του καλύμματος - μια προαιρετική προϋπόθεση γι 'αυτό το εσωτερικό.

Για την παραγωγή των κιβωτίων, στις περισσότερες περιπτώσεις, χρησιμοποιήστε χαρτόνι. Μπορεί να χρωματιστεί ή μονοχρωματικό. Γι 'αυτό είναι σκόπιμο να επικολλήσετε πάνω από το κουτί και να διακοσμήσετε για να του δώσει μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

Υπάρχουν πρότυπο και κυματοειδή δοχεία για την αποθήκευση. Αν σκοπεύετε να αποθηκεύσετε σε αυτά βαριά και εύθραυστα αντικείμενα (πιατικά και αντίκες), για το σκοπό αυτό, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε κουτιά από κυματοειδές χαρτόνι. Είναι αξιόπιστα, πυκνότερο και πιο δύσκολο, επειδή από πολλές στρώσεις από κυματοειδές χαρτόνι. Σε τέτοια δοχεία είναι συχνά στοιβάζονται τιμαλφή, επειδή σχεδόν δεν υπόκειται σε παραμόρφωση. Τυπική χωρητικότητα (όπως απεικονίζεται παρακάτω) - λεπτότερο και πιο αδύναμη, έτσι ώστε να είναι καλύτερα κρυμμένο φως αντικείμενα.

Λυγαριά κουτί για την αποθήκευση αντιπροσωπεύουν καλάθια ή κουτιά. Αυτό χειροποίητα αντικείμενα από λυγαριά ή καλάθι των σωλήνων εφημερίδα. Έρχονται σε διάφορα μεγέθη και χρώματα. Αυτά τα καλάθια θα διακοσμήσει το διαμέρισμά σας και θα είναι το ίδιο κομμάτι των επίπλων. Περιέχουν τα φρούτα και τα λαχανικά, μπιχλιμπίδια, κοσμήματα, καθώς και καθαρά ή βρώμικα ρούχα. Ένα άλλο επιτυχημένη και ενδιαφέρουσα εμφάνιση που κουτιά από το αμπέλι. Αυτό το πακέτο θα κάνει ένα ιδιαίτερο ύφος στην διακόσμηση του σπιτιού σας.

1

Τα πλαστικά κιβώτια που χρησιμοποιούνται κυρίως για την αποθήκευση τροφίμων. Μπορούν επίσης να αποθηκεύσει τους σπόρους, τα ρούχα, το ράψιμο, πλέξιμο εργαλεία. Καλούνται, επίσης, πλαστικά κουτιά. Φιλικό προς το περιβάλλον πλαστικό δεν θα βλάψει την υγεία σας, αν είναι το θέμα της αποθήκευσης τροφίμων. Αυτά τα κουτιά έρχονται σε διαφορετικά μεγέθη, με ή χωρίς κάλυμμα. Επίσης, σε κάποιες από αυτές έχουν ρόδες και λαβές για ευκολία στη χρήση.

Εμφάνιση των πλαστικών κουτιών για παράδειγμα, όπως στην παρακάτω φωτογραφία είναι εντυπωσιακά φωτεινά χρώματα και το σχεδιασμό. Είναι λεπτή και υφαντά, να καθαρίζονται εύκολα και ανθεκτικό στη χρήση.

Κουτιά για τα παιχνίδια έχουν μια ιδιαίτερη εμφάνιση. Είναι φωτεινά και πολύχρωμα, μπορούν να χρωματιστούν παιδιών αγαπημένο καρτούν και το βιβλίο χαρακτήρες, όπως στην παρακάτω φωτογραφία. Αυτό το πλαίσιο παρακινεί το παιδί να βάλει τα παιχνίδια με το δικό τους ιδιαίτερο «σπίτι». χρησιμοποιήσετε την ασφαλή υλικά για την κατασκευή των εν λόγω εμπορευματοκιβωτίων: χαρτόνι ή πλαστικό, έτσι ώστε το παιδί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν είναι τραυματίας.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, όταν μετακινείστε ή κατά τη διάρκεια επισκευών χρησιμοποιώντας κουτιά από χαρτόνι. Συσκευάζουν μια ποικιλία από πράγματα. Ανάλογα με το τι πρόκειται να θέσει σε αυτές τις δεξαμενές, που χωρίζονται σε μεγάλες, μεσαίες και μικρές.

Με τη δύναμη που επίσης διαφέρουν. Πρότυπο λιγότερο ανθεκτικό. Είναι καλύτερο να βάλει τα πράγματα εύκολα, και κυματοειδές - ισχυρότερη. Σε αυτά τα πλαίσια, προσθέστε τα πολύτιμα αντικείμενα, τα οποία έχουν μεγάλο βάρος. Δεν έχουν υποστεί ζημιά, ακόμα και αν τα τοποθετήσετε το ένα στο ένα. Και το πολύτιμο φορτίο δεν θα καταστραφεί.

Υπάρχουν κουτιά στα οποία υπάρχει ειδική κρεμάστρα για εύκολη ταξίδια ρούχα. Αυτό είναι χρήσιμο όταν κινείται, ειδικά αν τα πράγματα άσχημα Rumpled.

Συμβουλή: όταν κινείστε δώσουν προσοχή στο πλάτος της θύρας. Το πλάτος του πλαισίου πρέπει να ταιριάζει με το πλάτος του ανοίγματος. Για μια πιο στενό ανοίγματα επιλέξουν αντικείμενο από χαρτόνι στενότερο.

τα πράγματα αντιπροσωπεύουν ράφια αποθήκευσης, συμπεριλαμβανομένων ράφια και κρεμάστρες, και προορίζονται για την αποθήκευση των διαφόρων υλικών και αντικειμένων. Για παράδειγμα, μπορεί να στοιβάζονται στα ράφια για τα παπούτσια και τα ρούχα ή ειδικές θέσεις στις οποίες αποθηκεύονται τα κουτιά και τα συρτάρια για την αποθήκευση (όπως στην παρακάτω φωτογραφία).

Αν έχετε πολλά πράγματα, και ο κύριος στόχος σας - για να αυξήσετε το χώρο, τότε αυτό θα σας βοηθήσει σακούλες κενού. Λόγω της στεγανότητας της συσκευασίας τους, τα πράγματα είναι μειωμένη τρεις φορές. Αυτά τα πακέτα θα κρατήσει τα πράγματα στην ακεραιότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα, προστατεύει τα στοιχεία από την υγρασία και νυχτοπεταλούδες.

Για να διατηρηθεί η φρεσκάδα του προϊόντα χρησιμοποιούν δοχεία κενού. Θα σας επιτρέψει να κρατήσει τα φθαρτά αγαθά μερικές φορές περισσότερο λόγω των βαλβίδων ενσωματωμένη στο καπάκι. Δοχεία κρατήσει φρέσκια γεύση, το άρωμα και τις ευεργετικές ιδιότητες των προϊόντων.

Κουτιά για αποθήκευση χέρια σας

Ιδιαίτερα πολύτιμα είναι τα κουτιά για την αποθήκευση, χειροποίητα. Για το σκοπό αυτό, να λάβει ένα έτοιμο δοχείο κουτί παπουτσιών των οικιακών συσκευών, ή κολλήστε με δική τους έξω από χαρτόνι. Για την εγγραφή θα χρειαστείτε κόλλα, ψαλίδι, ένα πινέλο και διακοσμητικά υλικά. Η επιλογή τους είναι μεγάλη. Αυτό μπορεί να χαρτί περιτυλίγματος, υφάσματα, πούλιες, κρόσσια, κορδέλες, χάντρες και περισσότερο.

Σύσταση για χαρτί περιτυλίγματος ή ύφασμα είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα λεπτό στρώμα της κόλλας PVA, και για συγκόλληση διακοσμητικών στοιχείων κατάλληλο ζεστό κόλλα.

Πώς να οργανώσετε και να διακοσμήσετε το δοχείο για την αποθήκευση, δείτε αυτό το βίντεο master class:

Αν οι πληροφορίες μας ήταν χρήσιμο να σας, αφήστε μια κριτική στο κάτω μέρος του άρθρου. Μπορείτε να μοιραστώ μερικές ενδιαφέρουσες δεξαμενές αποθήκευσης του σχεδιασμού στα σχόλια.

Κρατώντας τα πράγματα στο σπίτι: ιδέες, κάνοντας τα χέρια τους, φωτογραφίες

Ακόμα και αν είστε ένα μινιμαλιστικό, τότε θα εξακολουθεί να βρείτε ένα μεγάλο αριθμό από διαφορετικά πράγματα που πρέπει να είναι κάπου και με κάποιο τρόπο κατάστημα. Αυτό μπορεί να γίνει με μια δημιουργική προσέγγιση, μέσω του οποίου δεν μπορείτε να άπαξ και διά παντός να αποκαταστήσει την τάξη στο σπίτι. Μερικοί τρόποι για να οργανώσετε τη σειρά του παιχνιδιού δεν είναι μόνο ένα λειτουργικό ρόλο, αλλά επίσης να χρησιμεύσει ως διακόσμηση. Σας προσφέρουμε για να μάθετε πώς να οργανώσει την αποθήκευση των πραγμάτων στο σπίτι. Οι ιδέες σε αυτό το άρθρο, μπορεί να πραγματοποιηθεί με τη βοήθεια των αγορασθέντων ή το δικό παράγονται διοργανωτές. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο στο σπίτι, έχοντας περάσει ένα ελάχιστο χρόνο και χρήμα.

Κρατώντας τα πράγματα και τα ρούχα στο σπίτι: Ιδέες

Θήκες, κουτιά, καλάθια, κουτιά - όλα αυτά μπορεί να μετατραπεί σε ένα χώρο αποθήκευσης. Οι ίδιοι οι διοργανωτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ακριβή γραφεία αναδίπλωση, μαγειρικά σκεύη, παιχνίδια, ρούχα, παπούτσια. Για την τελευταία αυτή περίπτωση, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αγοράσει ένα ειδικό πλαστικό διοργανωτή σπίτι αποθήκευσης. η χρήση του για την ιδέα έγκειται στο γεγονός ότι τα παπούτσια δεν είναι σκόνη, αλλά είναι απόλυτα ορατό. Επίσης, ένα τέτοιο δοχείο είναι σε θέση να αντικαταστήσουν δέκα κουτιά. Και η θέα είναι πολύ πιο αισθητικά ευχάριστο.

Δοκιμάστε όλες οι διοργανωτές κάνουν σαν ένας τον άλλον ή να γίνει στο ίδιο στυλ. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για εκείνους που δεν κρύβονται πίσω από πόρτες γραφείων.

Κατάστημα εσώρουχα, κάλτσες, ζώνες και άλλα μικρά πράγματα σωστά

Όταν πρόκειται για την οργάνωση της αποθήκευσης, στη συνέχεια, έρχονται αμέσως στο μυαλό, οι διοργανωτές από το κουτί με τα κύτταρα. Μπορούν να είναι κατασκευασμένα από διαφορετικά υλικά και περιλαμβάνουν ένα ορισμένο ποσό των διαχωριστών. Η πιο κοινή είναι οι οργανωτές ύφασμα που μπορεί να διπλωθεί. Πωλήθηκε είναι σχεδόν όλα τα καταστήματα υλικού. Αλλά μπορείτε να κάνετε σαν διοργανωτής κουτιά από χαρτόνι.

Αυτό θα απαιτήσει τη κενών συσκευασιών, χαρτόνι και διακόσμηση: σιδηρούχων και μη-αυτοκόλλητο χαρτί, ταπετσαρία. Τοποθετήστε το πλαίσιο μέσα στο κουτί, όπου θα διοργανωθεί κρατώντας τα πράγματα στο σπίτι. ιδέες ρύθμιση πακέτα εξαρτώνται από το μέγεθος και τις αναλογίες του συρταριού τους. Κολλήστε όλα τα κουτιά μαζί. Αν δεν έχετε έτοιμα κουφώματα, έχετε δύο επιλογές για την επίλυση του προβλήματος:

 • Για να μετρήσετε το μήκος και το πλάτος του πλαισίου για αποθήκευση. Με βάση το μέγεθος, κάνουν τον επιθυμητό αριθμό των κιβωτίων, το ίδιο ύψος.
 • Χαρτόνι κάνουν τείχη που θα εισαχθεί στο κουτί. Κολλήστε το κάτω μέρος. Στη συνέχεια κάνει διαχωριστικά από χαρτόνι.

Έτοιμο διοργανωτής okleyte χρωματιστό χαρτί, χαρτί ή αυτοκόλλητο στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Αποθηκευτικός χώρος είναι έτοιμο! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την οργάνωση της εσώρουχα, κάλτσες, ζώνες, κοσμήματα, κασκόλ, και διάφορα αξεσουάρ και ούτω καθεξής. Το κύριο πράγμα - μπορείτε πάντα όλα είναι στα χέρια σας απαλά και επεκτάθηκε.

Ακόμη και ένα άτομο έχει μερικά gadgets που θέλετε να διαχωρίσετε τα καλώδια. Τι μπορούμε να πούμε για μια οικογένεια από διάφορα άτομα, όπου ο καθένας έχει τουλάχιστον ένα τηλέφωνο και φορτιστή σε αυτό. Και έπειτα υπάρχουν τα καλώδια από τις κάμερες, ταμπλέτες, φορητούς υπολογιστές και υπολογιστές, ακουστικά, και ούτω καθεξής. Αν όλα είναι αποθηκευμένα σε διαφορετικά σημεία ή σε ένα κουτί, αλλά η διαφάνεια, δεν μπορούμε να μιλάμε για τη σωστή αποθήκευση των πραγμάτων στο σπίτι.

Ιδέες με τα χέρια του έκανε ο διοργανωτής θα εξετάσει παρακάτω:

 1. Κάντε ένα κουτί με κύτταρα, όπως περιγράφεται παραπάνω.
 2. Make-διοργανωτής του κυττάρου. Για αυτό οφείλει να λάβει τα κυλίνδρους από χαρτόνι χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, αλουμινόχαρτο, μεμβράνη τροφίμων ή περγαμηνή. Επισημάνετε ένα μόνο κουτί καλώδιο ή κουτιά. Κόψτε τον απαιτούμενο αριθμό πανομοιότυπων ύψους του κυλίνδρου. Η αξία τους πρέπει να είναι μικρότερη από ένα κουτί το μέγεθος εκατοστό ή συρτάρι. Αριθμός κυλίνδρων εξαρτάται από το πόσο πολλά καλώδια που έχετε. Συνδέστε τα κύτταρα μαζί με ταινία διπλής όψεως ή πιστόλι κόλλας. Ολοκληρώθηκε κύλινδροι μπορεί να είναι βαμμένα με μπογιά σπρέι. Μένει να εισάγετε διοργανωτής σε ένα κουτί και γεμίστε το με προσοχή στριμμένα καλώδια.

Έχετε πολλά σκουλαρίκια, βραχιόλια, μενταγιόν και άλλα κοσμήματα, αλλά δεν ξέρετε πώς να οργανώσουν την αποθήκευση των πραγμάτων; Ιδέες για το σπίτι μπορεί να μοιάζει κάπως έτσι:

 1. Αγοράστε μια ειδική περίπτωση, και οι δύο πλευρές του οποίου υπάρχουν πολλές τσέπες. Μπορεί να κρεμαστεί στην ντουλάπα. Σε μια τέτοια περίπτωση υπάρχει ένα μέρος πολλά διαφορετικά κοσμήματα και αξεσουάρ που δεν θα πρέπει να συγχέεται με την άλλη, και μέσα από μια διαφανή τσέπη σας θα είναι πάντα σε θέση να βρει άμεσα το επιθυμητό αντικείμενο.
 2. Αγοράστε δοχείο για ταμπλέτες για μια εβδομάδα. Είναι τόσο μεγάλο, αλλά στενό μολυβοθήκη με την οποία επτά κύτταρα. Θα είναι βολικό να αποθηκεύουν μικρά στολίδια.
 3. Σκουλαρίκια, καρφιά μπορούν να αποθηκευτούν στην ταινία. Απλά εισάγετε το κόσμημα ζευγάρια και το βάζουμε στο φέρετρο.
 4. Κάντε ένα κουτί για να βάλετε όλα σας ζεύγος σκουλαρίκια. Για να το κάνετε αυτό, πάρτε ένα ωραίο χαμηλό κουτί με καπάκι, αισθάνθηκε, πιστόλι και ένα μολύβι. Κόψτε τα ίδια κομμάτια μεγέθους ύφασμα. Wind αισθητές σε ένα μολύβι σε ένα σωλήνα. Τέλος της κόλλα υφάσματος. Αφαιρέστε το μολύβι. Κάντε πολλές από αυτές τις σωλήνες. Τοποθετήστε τα κενά μέσα στα κουτιά, έτσι ώστε να προσαρμόζεται άνετα μαζί. Οι ρωγμές μπορούν να αποθηκευτούν σκουλαρίκια.

Για την αγαπημένη μπαχαρικά και αξεσουάρ κουζίνας ήταν πάντα στη διάθεσή σας, δοκιμάστε αυτές τις ιδέες:

 • Πάρτε το ίδιο βάζο και ρίχνουμε τα μπαχαρικά σε αυτά. Κάθε σημάδι. Καπάκια συνδεθεί με το ράφι με βίδες. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να εξοικονομήσετε χώρο.
 • Για συρτάρια με αξεσουάρ κουζίνας, χρησιμοποιήστε διαχωριστικά. Σπιτική από χαρτόνι ή λεπτό φύλλα κόντρα πλακέ.
 • Χρησιμοποιήστε τον εσωτερικό χώρο των θυρών των γραφείων. Για παράδειγμα, κρεμάστε με βίδες άγκιστρα ή καλάθια για σφουγγάρια οικιακής χρήσης, πακέτα.
 • Μπαχαρικά μπορούν επίσης να αποθηκευτούν σε ένα μαγνητικό πίνακα. Μόνο σε αυτή την περίπτωση, χρησιμοποιήστε μικρά βάζα με μεταλλικά καπάκια.

Κρατώντας τα πράγματα στο σπίτι: Ιδέες (φωτογραφία) Μπάνιο

Το μπάνιο είναι πάντα μια μικρή χώρα, και θέλω τόσο πολύ να ταιριάζουν. Για το σκοπό αυτό, χρησιμοποιούν μικρά κόλπα:

 • Ότι όλα είναι κάτω από το νεροχύτη, ήταν στο μυαλό σας, χρησιμοποιήστε την κάθετη σύστημα αποθήκευσης. Για να το κάνετε αυτό, τοποθετήστε όλα τα μεντεσέδες δοχεία.
 • Ταξινόμηση πινέλα μακιγιάζ σας, μπατονέτες και δίσκους, άλλη αναγκαία λεπτομέρεια για διάφορα βάζα. Κρατήστε τους μπορεί να είναι στα ράφια ή στο ντουλάπι. Βάζα zadekoriruyte κάπως αρέσει, χρησιμοποιούν αυτό το χρώμα, διακοσμητική κορδέλα ή απλά ρίχνουμε σε κόκκους του καφέ, άμμος, χάντρες.
 • Πάνω από την τουαλέτα κρεμάσει κρεμαστά καλάθια. Ανάλογα με το μέγεθος που μπορεί να αποθηκεύσει το χαρτί τουαλέτας, ένα επιπλέον σετ πετσέτες, στεγνωτήρα μαλλιών και ούτω καθεξής.
 • Χρησιμοποιήστε διαφορετικά ράφια (π.χ., πάνω από την πόρτα).

Κάνοντας τα χέρια σας ένα κουτί για την αποθήκευση πράγματα - την αναδιοργάνωση του εσωτερικού χώρου του υπουργικού συμβουλίου

Το αιώνιο πρόβλημα όλων των νοικοκυρών: η έλλειψη χώρου για την αποθήκευση απαραίτητα πράγματα σας. Αλλά ίσως το πρόβλημα δεν είναι μικρό ντουλάπια, και σε λάθος θέση τους; Αρμόδια οργάνωση της αποθήκευσης - που εξακολουθεί να μην είναι εύκολη η επιστήμη. Ένα από τα πιο σημαντικά στάδια στην κατανόηση του είναι η συστηματοποίηση και την κοινή χρήση. Κατασκευή των προσφερόμενων προϊόντων, θα συμβάλει ώστε να τον τεράστιο αριθμό των σωρών, πιο εύκολο να βρείτε απαραίτητη και θα επιτρέψει να εξοικονομήσει πολύτιμο χώρο.

Κάντε ένα κουτί με τα χέρια του για να κρατήσει τα πράγματα απλά κατασκευής

Εξετάστε μερικές επιλογές δημιουργήσουν το δικό τους χέρι ένα κουτί για την αποθήκευση: εύκολη και γρήγορη στην εκτέλεση, καθώς και ένα λίγο πιο δύσκολο για την κατασκευή, αλλά περισσότερο διακοσμητικό επιλογή εμφάνιση. Στο άρθρο δύο επιλογές για τη δημιουργία κιβώτια θα πρέπει να περιγράφονται λεπτομερώς, και παρέχει εικόνες (φωτογραφίες) στάδια των εργασιών τέσσερα διαφορετικά παραδείγματα.

Για την κατασκευή του πρώτου, θα χρειαστείτε τα ακόλουθα:

1. Μέγεθος χαρτοκιβωτίων.

2. Κόλλα (ή "Crystal" διαφανές ή "PVA").

4. Clip μεγάλη.

5. Η ταινία είναι στενό ή κορδέλα.

Για την κατασκευή της δεύτερης επιλογής, χρειαζόμαστε υλικά από την πρώτη λίστα, εκτός από την τελευταία παράγραφο, και, επιπλέον, τα εξής:

5. Η βελόνα και κλωστή.

Το Σχ. (13-20) Το Σχ. (21-22)

Για να κάνετε ένα απλό κουτί για να αποθηκεύσετε τα πράγματα με τα χέρια τους, θα πρέπει να τηρούν τις ακόλουθες η σειρά εκτέλεσης των έργων:

1. Κόψτε το επάνω κάλυμμα από το αντικείμενο εργασίας, αν υπάρχει. Ή να τους κολλήσετε στην εσωτερική επιφάνεια των πλευρικών τοιχωμάτων, αν θέλετε να σκληρύνει τη δομή.

2. Κάντε τη διάταξη κοπής σταυροειδούς. Το κέντρο πρέπει να ταιριάζει με το μέγεθος του κάτω από τα κενά, τα πλευρικά στοιχεία - το μέγεθος των τεσσάρων τοίχων. Από το βήμα διάταξη κυκλώματος με τα 1,5-2 cm και τοποθετήστε το άλλο. Είναι γι 'αυτό, και θα μειώσει το ύφασμα για διακόσμηση.

3. Κόψτε επενδεδυμένα με κομμένα τμήμα, αυτό otgladte και να επεκτείνουν σε μια επίπεδη αεροπλάνο. Το κάτω μέρος του χαρτοκιβωτίου καλύπτουν ομοιόμορφα την κολλητική ουσία και να μειώσει το κέντρο του παρασκευασμένου κάλυψης ιστό. Σπρώξτε τον Τύπο και αφήστε την κόλλα να στεγνώσει εντελώς.

4. Καλύψτε το συγκολλητικό μέσο από το ένα πλευρικό τοίχωμα κενό και να εφαρμοστεί στο αντίστοιχο μέρος του προτύπου. επιδόματα Side προηγουμένως, είναι απαραίτητο να λυγίσει προς τα μέσα κάτω από το κολλημένο σε καμβά. Τα άνω κάμψεις αποζημίωση εντός του ημιτελούς τεμαχίου και αγκύρωσης τα κορυφαία ύφασμα χρησιμοποιώντας συνδετήρες (το ύφασμα, όταν είναι υγρά, δεν υποχώρησε κάτω), την άρση τους μετά την ξήρανση. Με την ίδια λογική πράξη με το υπόλοιπο των πλευρικών τοιχωμάτων.

5. Οι γωνίες του αναπτύγματος με αρμούς πλέγματα καλυμμένη με ταινία ή πλεξούδα, η οποία είναι επίσης κολλημένο. Ο εσωτερικός χώρος του προϊόντος μπορεί να μείνει κενό, αλλά είναι καλύτερα να το κλείσει με ένα πανί. Αυτό γίνεται ακριβώς το ίδιο όπως όταν τη διακόσμηση του εξωτερικού τμήματος, με μόνο μια μικρή διαφορά στην αποζημίωση. Τα ανώτερα λυγισμένα δικαιωμάτων στο πλαίσιο του καμβά. Πλευρά αποζημιώσεων στη μία γωνία κολλημένα όπως: Oversize με ένα πανί κολλημένο στο παρακείμενο τοίχο, και από την άλλη - στρέφεται σε λιγότερο σφιχτά.

κατασκευή σωληναρίων εφημερίδας (5-8) κουτί με τσόχα

Master class για τη δημιουργία ενός διακοσμητικό τζάκι από το κουτί με τα χέρια του. Ενδιαφέρουσες φωτογραφίες, ιδέες και πειράματα!

Διακοσμήστε το κουτί από χαρτόνι πιο σύνθετο τρόπο

Σε αυτή την περίπτωση, για να κάνει το κουτί με τα χέρια τους για την αποθήκευση ενός τέτοιου σχεδίου θα έχει λίγο ιδρώτα. Η διαδικασία μοιάζει με αυτό:

1. Πάρτε το χαρτί και τις κόβουμε σε λωρίδες με πλάτος που δεν υπερβαίνει τα 8 εκατοστά.

2. Βάζουμε σε ένα τρυπάνι βελόνες πλεξίματος και με ασφάλεια να το φτιάξω. Οι εργασίες πραγματοποιούνται με την ελάχιστη ταχύτητα.

3. Πάρτε το τμήμα του χαρτιού, μία από τις γωνίες του βάζουν ένα μίλησε κοντά στον τόπο της τοποθέτησης. Εμείς κάνουμε ένα γύρο των χεριών και αλείφεται με κόλλα. Γυρίστε τρυπάνι και τυλίγεται κομμένα σε μακρύ, λεπτό σωλήνα γύρω από τις ακτίνες. Άκρο του τμήματος καθορίζεται από την ίδια κόλλα. Αφαιρέστε το στοιχείο αμέσως, περιμένετε μέχρι τις αρπαγές κόλλα. Ομοίως επεξεργασία όλα τα τεμάχια χαρτιού.

4. Στο κάτω άκρο του χαρτοκιβωτίου κενές στοιχεία χαρτί κόλλα. Καλό θα είναι να τους αφήσουμε να σταθεί κάτω από πίεση. Σε κάθε πλευρά του κάτω μέρος του κενό θα πρέπει να αντιπροσωπεύουν έναν περιττό αριθμό στοιχείων.

5. Εναρκτήρια κινηθεί προς τα πάνω Opletaev υπόλοιπο προπλάσματος των στοιχείων χαρτιού. Οριζόντια λωρίδα πρέπει παρακάμψει τον πρώτο κατακόρυφο αφενός, η δεύτερη - από την άλλη και ούτω καθεξής.

6. Ο τελευταίος γύρος της Edge κόλλας σταθερών, οι κάθετες ρίγες διακόπτει τυχόν περίσσεια.

7. Το πλεγμένο προϊόν επικαλύπτεται με αστάρι μετά την ξήρανση μπογιές, βερνίκια και στη συνέχεια αυτοψία.

8. Από υφάσματος ραμμένη κάλυμμα, του οποίου οι διαστάσεις αντιστοιχούν στις διαστάσεις των τοιχωμάτων στο εσωτερικό του προϊόντος.

Χειροτεχνία στη χώρα αυτοσχέδιο υλικό - η πρακτικότητα και αισθητική!

Ως εκ τούτου, Πρώτη Εφαρμογή απολύτως στοιχειώδη από την άποψη της παραγωγής, παρέχουν απολύτως καμία. Με λίγη προσπάθεια και το εσωτερικό του υπουργικού συμβουλίου σας θα αρχίσει να βασιλεύει τέλεια τάξη. Η δεύτερη επιλογή είναι πιο δύσκολο, αλλά μπορείτε να πάρετε ένα όμορφο πράγμα, ακόμη και στο ντουλάπι για να κρύψει την αμαρτία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για τον προορισμό του, αλλά και ως στοιχείο του ντεκόρ στο εσωτερικό.

1 σχόλιο για "Κάνοντας τα χέρια σας ένα κουτί για την αποθήκευση πράγματα - την αναδιοργάνωση του εσωτερικού χώρου του υπουργικού συμβουλίου"

Αυτά τα διαμερίσματα οριοθετείται αναντικατάστατη και πολύ βολικό πράγμα!

Προσθέστε ένα σχόλιο ακυρώσετε την απάντηση

Ο προγραμματισμός ενός μικρού σπιτιού - τα πλεονεκτήματα αυτής της δομής!

 • Επανεξέταση των σύγχρονων υλικών για την ηχομόνωση των τοίχων στο διαμέρισμα

 • Πώς να επιλέξετε ένα βρύση για το μπάνιο και δεν μετανιώνω

 • Πώς να πραγματοποιήσει την εγκατάσταση των Windows σε ένα ιδιωτικό σπίτι φτιαγμένο από τσιμεντόλιθους

 • Η διαδικασία της κατασκευής της πολυώροφα κτίρια σε μονολιθική τεχνολογία

  Σε πλήρη ή μερική χρήση υλικών από το χώρο που απαιτείται ενεργό άμεση σύνδεση

 • Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  + 87 = 92