hadziaj.info

κατηγορίας Όνομα

Orchis αρσενικό

όρχις

Χρήσιμες ιδιότητες και την εφαρμογή αρσενικό ορχιδέες

Από τους αρχαίους χρόνους, οι άνθρωποι γνώριζαν για τις ευεργετικές ιδιότητες των ορχιδέες και χρησιμοποιούνται φάρμακα που βασίζονται σε αυτό για τη θεραπεία διαφόρων ασθενειών: έρπη, έλκη, φλεγμονή, διάρροια. Πολύτιμες φαρμακευτικών πρώτων υλών αυτού του φυτού είναι οι νέοι κόνδυλοι, αλλιώς ονομάζεται «κονδύλους σαλέπι». Θα συλλέγονται στο τέλος της ανθοφορίας ορχιδέες, κατά την περίοδο από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο.

Σε μορφή 2 διαφορετικές κόνδυλοι τύπου: γύρο - 1-1,5 cm πάχος (είναι καλύτερο) και παλαμοειδή - πάχους 0,5-1 cm κατάστημα συλλέγονται πρώτων υλών (κονδύλων) είναι επιθυμητή σε κονσέρβα και ξηρά σε ένα σκοτεινό δωμάτιο δεδομένου. σε επαφή με την υγρασία και το φως τελικό προϊόν είναι μαύρο και πολύ γρήγορα χάνει τις θεραπευτικές του ιδιότητες.

Οι κόνδυλοι περιέχουν περίπου 50% λάσπη, 27% άμυλο, περίπου 5% από πρωτεϊνούχες ουσίες, schavelekisly ασβεστίου, ανόργανα άλατα, σάκχαρα, μικρές ποσότητες ρητινών.

Οι ρίζες κάποιων ειδών ορχιδέας είναι βρώσιμα, το φυτό είναι συχνά καλλιεργείται ως καλλωπιστικό. Περισσότερα κονδύλων του ετοιμάζουν γλοιώδες υγρό, παρέχοντας μια περιβάλλουσα αποτέλεσμα. Αυτό σημαίνει εξοπλισμένο εσωτερικό με τη μορφή κλύσματα ή φλεγμονωδών νόσων του στομάχου και των εντέρων. Yatryshnikovaya βλέννα επίσης αποτελεσματική όταν βήχουν, πονόλαιμο και το στόμα. Επιπλέον, είναι χρήσιμο σε μια εξωτερική εφαρμογή με τη μορφή του συμπιέζει στη θεραπεία της βράζει και πρήξιμο.

Επιπλέον, οι ορχιδέες χρησιμοποιείται ως τονωτικό και θεραπεία αποκατάστασης, έχει συνταγογραφηθεί για νευρική εξάντληση και αδυναμία μετά από μια σοβαρή ασθένεια, η χρόνια προστατίτιδα και ανικανότητα. Η κύρια κατεύθυνση της χρήσης της ορχιδέας - η θεραπεία της προστατίτιδας. Ωστόσο, μπορεί επίσης φάρμακα για τη θεραπεία καταρροή της ουροδόχου κύστης, της μήτρας ασθένεια.

Η χρήση ορχιδέες βοηθά τους ασθενείς φυματίωσης, όσοι έχουν υποστεί σοβαρή αιμορραγία, τα παιδιά που πάσχουν από εντερικές καταρροή. Παλιά οι άνθρωποι ορχιδέες επίσης χρήσιμη για τη διατήρηση της αντοχής. Και το χρησιμοποιούν για την ανάπτυξη των μαλλιών. Προετοιμασίες από ορισμένα είδη φυτών παράσχει ουσιαστική ενίσχυση για δηλητηρίαση δηλητήριο των σκορπιών, φίδια, μέλισσες, σε κατάσταση μέθης με διαφορετικές χημικές και βακτηριακές τοξίνες. Παρασκευάσματα ορχιδέες είναι πολύ δημοφιλής στη θεραπεία των παιδιών.

Μόνο οι νεαρές ρίζες του φυτού που χρησιμοποιούνται στην ιατρική. dig φτυάρι τους γη και καθαρίζεται από το δέρμα, πλύθηκε καλά με κρύο νερό, στη συνέχεια εμβαπτίστηκε για κάποιο χρονικό διάστημα σε βραστό νερό, και στη συνέχεια ξηραίνεται σε μια κατάσταση αναστολής. Ρίζες περιέχουν ανόργανα άλατα, άμυλο, γλυκοσίδες, αιθέριο έλαιο, και πολλά από πρωτεϊνούχο υλικό από τη ρίζα slizi.Sredstva προτείνουμε τη λήψη για την ανικανότητα, καρκίνο του προστάτη, χρόνιας προστατίτιδας.

Κατά τη χρήση αυτών των παρασκευασμάτων θα πρέπει να συμμορφώνεται με την δοσολογία για να αποφευχθεί η υπερβολική σεξουαλική διέγερση. Για root εξωτερική χρήση σφυροκόπησε, αναμιγνύεται με λαρδί και ατμό γάλα. Αυτό το εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για βράζει, εγκληματία, carbuncles, πονόδοντο, να αυξήσει την ανάπτυξη των μαλλιών.

Τα άνθη είναι μεγάλα ορχιδέες, καναρίνι κίτρινο, μερικές φορές μοβ, συλλέγονται σε πυκνή γαρίφαλα ακίδα. Μέση καρτέλα εξωτερικό κύκλο και λοβού 2 σχηματίζουν ένα είδος εσωτερικού κράνους. Lip στη μέση του πράσινου, κίτρινου, κίτρινο στις πλευρές, χωρίς κηλίδες. Ωοθηκών άμισχα, στριμμένα, κίνητρο είναι η ωοθήκη.

Όπως και στην επιστήμη και στη λαϊκή ιατρική, ορχιδέες λουλούδια χρησιμοποιούνται πολύ λίγο. Διαφορετικά είδη φυτών τα λουλούδια διαφέρουν σε σχήμα και χρώμα. Ορισμένα είδη που περιλαμβάνονται στο Κόκκινο Βιβλίο της Ρωσίας, της Λευκορωσίας, της Ουκρανίας και ισχύουν για φαρμακευτικά φυτά. Λόγω της απειλής της ολικής καταστροφής του ορχιδέες, το φυτό μπορεί να μετακινηθεί στην κατηγορία του πολιτισμού.

1

έγχυση λαδιού: 50 γραμμάρια αποξηραμένων, θρυμματισμένα σε λουλούδια σκόνη (δεν υπάρχουν μηδενικά) πρέπει να συμπληρωθεί με 0,5 λίτρο ελαιόλαδο, επιμένουν 2 εβδομάδες σε σκοτεινό μέρος και στη συνέχεια θερμική επιβάρυνση. Πάρτε αυτό το φάρμακο συνιστάται για φλεγμονή του προστάτη σε μια κουταλιά πριν από τα γεύματα 2 φορές την ημέρα.

Τα βάμματα αλκοόλης ορχιδέες παρασκευάζονται κυρίως για τη συντήρηση και τη θεραπεία της σεξουαλικής λειτουργίας στους άνδρες (νεαρή ρίζα χρησιμοποιείται για να ενισχύσει τη σεξουαλική λειτουργία). Επιπλέον, το βάμμα έχουν όλα τα σαλέπι ιδιότητες, συμπεριλαμβανομένων των πλησιέστερων. Αυτές παρασκευάζονται με συμβατικές μεθόδους για την παρασκευή εγχύσεων.

Συνταγή 1. Νεαρά ορχιδέες ρίζας (1,5 κουταλιές της σούπας) και το μισό ψωμί σίκαλης κοπανίσεις και χύστε 500 ml αιθυλικής αλκοόλης (75 μοίρες), να ωθήσει σε σκοτεινό μέρος για 2 μήνες. Μετά τη λήξη της σύνθεσης να πιέσει κάτω από την πίεση, το υπόλειμμα καίγεται και προσθέστε το στο έγχυση, και στη συνέχεια, πιέστε 2 ακόμη μήνες. Πάρτε 1 κουταλάκι του γλυκού 1 - 2 φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα, αραιωμένο σε νερό.

Βρέθηκαν λάθος στο κείμενο; Επιλέξτε το και μερικά άλλα λόγια, πατήστε Ctrl + Enter

Το φυτό αναπαράγεται από μικρές και πολυάριθμους σπόρους ωρίμανση των φρούτων. Στην ιατρική, δεν χρησιμοποιούνται. Οι σπόροι που αγοράζονται από τους κηπουρούς για την καλλιέργεια. Κατά τη φύτευση θάψει τους στο έδαφος, η θερμοκρασία θα πρέπει να είναι 18-25 ° C. σπόροι των φυτών μπορεί να είναι σε κάθε εποχή, οι πρώτοι βλαστοί εμφανίζονται σε μια περίοδο τριών μηνών έως ενός έτους. Η απόσταση μεταξύ των εκφορτώσεων πρέπει να περιμένετε τουλάχιστον 10-15 εκ. Orchis συχνά χρησιμοποιούνται για διακοσμητικούς λόγους για τη διακόσμηση κήπων.

Υπάρχουν περίπου 100 είδη ορχιδέας, πολλά από αυτά απειλούνται με εξαφάνιση, και καταγράφονται στο Κόκκινο Βιβλίο των διαφόρων χωρών. Στις χώρες της ΚΑΚ αυξάνεται περίπου 40 είδη του φυτού αυτού. Πολλοί από αυτούς έχουν θεραπευτικές, άλλοι καλλιεργούνται ως καλλωπιστικά φυτά. Για ιατρικούς σκοπούς, οργανωμένη φυτείες και η συγκομιδή των φαρμακευτικών πρώτων υλών. Ιδιαίτερα πολύτιμο προϊόν είναι σαλέπι.

Ορχιδέες αρσενικό - ποώδες πολυετές βότανο με δύο μεγάλα αναπόσπαστο κονδύλων. Μίσχους των φυτών είναι απλά, και μόνο, με χυμώδη, επιμήκη-λογχοειδή, γυμνά φύλλα. Οι Crimson λουλούδια συλλέγονται σε ένα σύντομο βούρτσα. Φρούτα - κάψουλα, η οποία είναι γεμάτη από μικρούς σπόρους. Ανθίζει αυτό το είδος Μάιο-Ιούνιο. άνδρες Orchis διανέμονται στο ευρωπαϊκό τμήμα της Ρωσίας, της Ουκρανίας (σε ορεινές περιοχές), στον Καύκασο και τα Ουράλια. Φύεται σε δρύινα, λεύκα, δάση οξιάς, τα εδάφη των διαφορετικών τύπων, αλλά δεν είναι πολύ υγρό και οξύ.

Για να χρησιμοποιήσετε φαρμακευτικά κονδύλους φυτών. Βρήκαν πικρές ουσίες, αιθέρια έλαια, βλέννα. Ακατέργαστες φάρμακα που χρησιμοποιούνται στη θεραπεία των νόσων του γαστρεντερικού σωλήνα, βήχα, κυστίτιδα, πονόδοντο. Σκευάσματα με βάση ορχιδέες δρουν ως προφυλακτικά και την αποκαταστατική παράγων, αυτοί χρησιμοποιούνται για να αυξήσουν τη δραστικότητα και την νευρική εξάντληση. κόνδυλοι ζωμούς ενδείκνυται για τη θεραπεία της παράλυσης, σπασμοί των κάτω άκρων, με γαστρίτιδα. Αφέψημα για το γάλα θεραπεία πνευμονία, βρογχίτιδα. Σε ορισμένες χώρες, ένα αφέψημα χρησιμοποιείται ως αντισυλληπτικό.

Ορχιδέες στίγματα - ένα πολυετές ποώδες δασικών φυτών. Έχει δύο ρίζες: το ένα - το παλιό, ο θάνατος, η δεύτερη - ο νεαρός. Το στέλεχος είναι όρθιος, με 4-8 φύλλα. Τα φύλλα είναι ελλειπτικά, διάστικτα, γενικά όμοια με τα φύλλα τουλίπα. Τα μεγάλα λουλούδια κράνος που συλλέγονται σε ένα κυλινδρικό αυτί παχύ ροζ πορφυρό χρώμα. Ο καρπός του φυτού - ένα κουτί, σπόρους - μικρά και πολυάριθμα. Άνθη που είδη Μάιο και τον Ιούνιο, τα φρούτα ωριμάζουν τον Αύγουστο.

Καλλιέργεια ορχιδέες στίγματα σε όλο το δάσος ζώνη της Ρωσίας, της Ουκρανίας και της Λευκορωσίας. Η συλλογή των φαρμακευτικών πρώτων υλών - κονδύλων - που παράγεται κατά την περίοδο της ανθοφορίας. Τα στοιχεία δοσολογίας είναι γλίσχρασμα, άμυλο, πεντοζάνες, δεξτρίνη, metilpentozan σακχαρόζη. Στη λαϊκή ιατρική χρησιμοποιείται κονδύλους σκόνη του φυτού. Χρησιμοποιείται σε τροφική δηλητηρίαση, διάρροια, δυσεντερία. Βλέννα χρησιμοποιείται για διάφορες ασθένειες των πεπτικών οργάνων, καταρροή του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος.

militaris Ορχιδέες - ένα πολυετές βότανο με δύο ρίζες καλώς ανεπτυγμένες. Βλαστικά απλή του, άμεσα. Οι ελλειπτικοί άμισχα φύλλα αναπτύσσονται σε 3-5 κομμάτια στο κάτω μέρος του στελέχους. Ροζ-λευκά λουλούδια συγκεντρωμένα σε πυκνές ταξιανθίες. ανθοφορία των φυτών λαμβάνει χώρα το Μάιο και τον Ιούνιο. Στις χώρες της ΚΑΚ, το είδος αυτό αναπτύσσεται στη Ρωσία (από τη Βαλτική έως τη νότια της Ανατολικής Σιβηρίας), στον Καύκασο, προτιμώντας ξηρά, πλούσια σε ασβέστιο του εδάφους. militaris Orchis αυξηθεί, συνήθως στα ξέφωτα, λιβάδια. Στην ιατρική, χρησιμοποιήστε νεαρά, φρέσκα και ξηραίνονται κόνδυλοι συλλέγονται στο τέλος της ανθοφορίας τους.

με βάση ορχιδέες είναι φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία του πεπτικού συστήματος, του αναπνευστικού συστήματος. Θα βελτιώσει τη συνολική υγεία μετά από σοβαρή ασθένεια. Το φυτό αυξάνει τη δραστικότητα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στη μαγειρική. Από είναι έτοιμη σούπες, ζελέ, ζελέ, ακόμη και ζύμη.

Ορχιδέες καίγεται - αυτό το είδος άκρως απειλούμενο, έτσι ώστε να αναφέρονται ως απειλούμενα. Ένα χαρακτηριστικό αντιπροσωπευτικό του είδους είναι μια πολυετής πόα με δύο σφαιρικά κονδύλους, το οποίο τρέχει 3-5 τυχαίων ριζών. Ένα κονδύλων του παλαιού, ο θάνατος, η άλλη σφιχτό, με την επανάληψη του νεφρού στο επόμενο έτος.

Στενόμακρα φύλλα, περιορίστηκε στη βάση, βρίσκονται στο βασικό τμήμα του στελέχους πάνω από το μίσχο των φύλλων έχει ένα κόλπο. Τα άνθη είναι μικρά, δίχρωμα, με φωτεινά κράνος ερυθρό και υπόλευκο σημεία με κόκκινο χείλος, συλλέγονται σε ένα παχύ αυτί. Ανθοφορίας ορχιδέες έκαψαν το Μάιο και τον Ιούνιο.

Το εργοστάσιο βρίσκεται στο ευρωπαϊκό τμήμα της Ρωσίας, στη δυτική Σιβηρία, τουλάχιστον στη Λευκορωσία και την Ουκρανία. Είναι ιδιαίτερα συχνή στη Σκανδιναβία, τη Μικρά Ασία και τη Μεσόγειο. Η αύξηση την άποψη της υγρασίας δάσος λιβάδια, φυλλοβόλα και μεικτά δάση, προτιμώντας εδάφη πλούσια σε χούμο, ελαφρώς όξινο και ελαφρώς αλκαλικά.

Συγκομιδή φαρμακευτικών πρώτων υλών από άγριες ορχιδέες απαγορεύεται από το νόμο. Για θεραπευτικούς σκοπούς, είναι ειδικά καλλιεργείται σε φυτείες. Κόνδυλοι συγκομίζονται αμέσως μετά την ανθοφορία φυτά. Κατάλληλο μόνο για τους νέους κονδύλους. Μετά την επεξεργασία των πρώτων υλών που παρασκευάστηκε σαλεπιού. Αποθηκεύστε το τελικό προϊόν σε ξηρό, καλά αεριζόμενο χώρο, πρώτες υλική ζωή στο ράφι των 6 ετών.

Σαλεπιού - καλή επίστρωση και παράγοντα οχυρώνοντας. Το φάρμακο χορηγείται σε γαστρίτιδα, και χρόνιες αναπνευστικές παθήσεις, φλεγμονή του γαστρεντερικού σωλήνα. Φλέγμα ποτό σε περίπτωση δηλητηρίασης, για να επιβραδύνεται η απορρόφηση του δηλητηρίου. Σκόνη παλιά κονδύλων θεωρείται αποτυχημένη και αντισυλληπτικών, είναι καλά ρυθμίζει την έμμηνο κύκλο. Οι σπόροι που χρησιμοποιούνται στην επιληψία.

Αντενδείξεις για τη χρήση ναρκισσού

Τα ναρκωτικά από τον οπωρώνα είναι τόσο ασφαλή ώστε να μπορούν να καταναλωθούν από παιδιά, θηλάζουσες γυναίκες, καθώς και έγκυες γυναίκες, αλλά μόνο μετά από λεπτομερή διαβούλευση με έναν γιατρό. Με τη χρήση ναρκωτικών ουσιών από τους άνδρες για την αύξηση της ισχύος, είναι απαραίτητο να παρατηρηθεί η δοσολογία.

Στις ρίζες και τα στελέχη της τέφρας υπάρχουν πολλές χρήσιμες ουσίες, εξαιτίας των οποίων είναι δυνατή η θεραπεία ποικίλων ασθενειών. Στα λουλούδια, τα φύλλα και τα στελέχη, η περιεκτικότητα των αιθέριων ελαίων είναι υψηλή. Είναι γνωστό ότι η τέφρα είναι πλούσια σε αλκαλοειδή (σπιμανιανίνη, δικταμνίνη, χολίνη), δικταμολακτόνη, σαπωνίνες, βεργάπτεν, ανθοκυανίνες και φλαβονονικοσίδες. Η ρίζα περιέχει λιπαρά οξέα.

Η καθαρότητα έχει αποχρεμπτικές, διουρητικές και αιμοστατικές ιδιότητες. Αυτό το φυτό χρησιμοποιείται για φλεγμονώδεις διεργασίες και κρυολογήματα. Οι φλέβες χρησιμοποιούνται για συστολή της μήτρας. Συνιστάται επίσης να το χρησιμοποιήσετε για αντι-αλλεργικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, χρησιμοποιείται ως καλό καθαριστικό αίματος.

Το Yastrebinka έχει αντιφλεγμονώδεις, αντιμικροβιακές και αντισηπτικές ιδιότητες. Επιπλέον, το φυτό αυτό χρησιμοποιείται ως στυπτικό και διουρητικό. Yastrebinka μειώνει το επίπεδο των βλαβερών ουσιών στο αίμα ενός ατόμου. Το φυτό συνιστάται να χρησιμοποιείται για πονοκεφάλους ως καλό.

Το κριθάρι περιέχει τις βιολογικά ενεργές και θρεπτικές ουσίες, τις βιταμίνες και τα μικροστοιχεία που χρειάζονται οι άνθρωποι για καλή υγεία και φυσιολογική λειτουργία. Το κριθάρι έχει περιβάλλουσες, αντιφλεγμονώδεις και μαλακτικές ιδιότητες. Το εργοστάσιο έχει μια μοναδική ικανότητα να αντλεί από.

Κατά την αντιγραφή υλικών απαιτείται ένας ενεργός σύνδεσμος στην ιστοσελίδα www.ayzdorov.ru! © AyZdorov.ru 2009-2017

Οι πληροφορίες στο site προορίζονται για γνωριμία και δεν απαιτούν ανεξάρτητη θεραπεία, η συμβουλή του γιατρού είναι υποχρεωτική!

Orchis masculine

Orchis masculum L. (Orchis mascula L.).

Μια οικογένεια ορχιδέων - Orchidaceae.

Με θεραπευτικό σκοπό, χρησιμοποιούνται ρίζες ή φυτικοί κόνδυλοι.

Το Orchis είναι ένα γένος μικρών, πολυετών φυτών. Υπάρχουν πολλά από τα είδη που διαφέρουν μεταξύ τους. Αυτό το είδος ορχιδέας διανέμεται κυρίως στις περιοχές Kursk, Orel και Voronezh της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ουκρανία, επιπλέον, αναπτύσσεται στην Κριμαία και τον Καύκασο.

Η ρίζα της ορχιδέας του ανθρώπου αποτελείται από δύο σε σχήμα αυγού κόνδυλοι, εκ των οποίων το ένα είναι μεγαλύτερο, παλιά και πλαδαρό, και το άλλο - ένας νεαρός, ζουμερό? πολλές λεπτές ρίζες το αφήνουν. Υπέργεια μέρος του φυτού αντιπροσωπεύει ένα μονό στέλεχος λουλούδι καλύπτονται κάτω επιμήκη ωοειδή φύλλα (όπως κοτσάνι φυτικό κρεμμύδι κήπο ή κρίνος της κοιλάδας), η οποία τελειώνει παχύ αυτί παράξενο, ποικίλες και έντονα χρώματα λουλούδια με μεγάλα χείλη και σε μεγάλο βαθμό με μια προεξοχή.

Τα φύλλα της ορχιδέας είναι πράσινα, λείες, με αψιδωτές φλέβες. Το βλαστό, αφήνοντας ένα ζευγάρι οβάλ κόνδυλοι, σχηματίζει πάντα νέους κονδύλους. Το ύψος του στελέχους είναι περίπου 40 εκατοστά, στα περίκομπα που συλλέγονται τα λουλούδια, το περϊντ είναι γκρι-πασχαλιά και το κατώτερο διακλαδισμένο χείλος του λουλουδιού είναι λαμπερό μοβ. Φρούτα - ένα κουτί, ρωγμές 6 φύλλα, σπόροι - με ένα διαφανές εξωτερικό κέλυφος.

Εκτός ορχιδέες αρσενικό, λόγω της παρουσίας των σχετικά μεγάλων κονδύλων είναι χρήσιμα και άλλα είδη αυτού του γένους: Morio, κράνος, καθώς και Platanthera bifolia, η οποία διαφέρει από άλλα είδη ορχιδέας που η ίδια, σαν κρίνο της κοιλάδας, μόνο δύο φύλλα (γι 'αυτό ονομάζεται δύο σεντόνια) .

Οι κόνδυλοι όλων των ειδών ορχιδέες είναι εξίσου χρήσιμοι. Grow ορχιδέες ως επί το πλείστον σε φυλλοβόλα μικτά δάση, ανάμεσα σε θάμνους, στο δάσος, τουλάχιστον στα λιβάδια, και Platanthera bifolia και παρόμοιο με αυτό Lyubka zelenotsvetnaya στην Ουκρανία καλούνται νυχτερίδες ή «Love Me, δεν αφήνουν» για την έντονη αρωματική οσμή του, χειρότερα το βράδυ, κατά την άνθηση των λουλουδιών. Μερικές φορές, κάθε δίφυλλο ονομάζεται νυχτολούλουδο. Αν ξήρανσης δεν είναι μόνο τα λουλούδια, αλλά το ίδιο το φυτό και εκπέμπει μια ευχάριστη Woodruff οσμή.

Οι κόνδυλοι οποιουδήποτε είδους ορχιδέα, ειδικά ορχιδέες άνδρες, είναι πολύτιμοι για τις ζελατινώδεις, βλεννώδεις ουσίες τους, με τις οποίες είναι τόσο πλούσιες. Συλλέξτε τους κονδύλους στο τέλος του καλοκαιριού μέχρι να γίνουν μεγαλύτεροι. Μερικοί πιστεύουν ότι οι κόνδυλοι αυτού του φυτού βοηθούν στην ανικανότητα (σεξουαλική ανικανότητα).

Η χημική σύνθεση και τις ιδιότητες των ορχιδέες έχουν μελετηθεί λίγο, αλλά στο κράτος Φαρμακοποιία του φυτού εισήχθη, και η σκόνη των κονδύλων του (σαλεπιού) χρησιμοποιούνται μόνον ως λάσπη εναντίον δηλητηριάσεις συμβαίνουν στα φαρμακεία.

Στους ανθρώπους, η σκόνη από τους κονδύλους ορχιδέας, ή salets αναγνωρίζουν πολύ χρήσιμο σε διάρροια, δυσεντερία, κυστίτιδα και άλλα τροφική δηλητηρίαση όταν απαιτείται περιβάλλουσα βλέννα για τη θεραπεία γαστρεντερικών φλεγμονή των ιστών. Όταν η διάρροια για την επίδραση του να κάνει ενέσιμο διάλυμα σαλέπι προσθέτοντας 1.10 μέρη της λιναρόσπορο.

Salep είναι πολύ βολικό για κατανάλωση, ειδικά για τα παιδιά με εντερικό καταρράκτη.

Είναι επίσης απαραίτητο για τους ηλικιωμένους να διατηρήσουν τις δυνάμεις της γεροντικής εξάντλησης, εκείνων που πάσχουν από φυματίωση και εκείνων που έχουν υποστεί σοβαρή αιμορραγία ή αποδυναμωθούν μετά από σοβαρές εμπειρίες και εξασθενητικές ασθένειες.

Αν σαλέπι όχι σε φαρμακεία, είναι δυνατόν να προετοιμάσει τον εαυτό του έτσι: έσκαψαν βολβούς ορχιδέες καθαρίζεται από μικρές ρίζες και την κορυφή του δέρματος, αρμαθιές κονδύλων σε ένα νήμα, βυθίστε τα για λίγα λεπτά σε βραστό νερό για να εξαλείψει τις οσμές και να αφαιρέσετε την πίκρα, καθώς και για την οι κόνδυλοι δεν μπορούσαν να βλαστήσουν.

Λαμβάνοντας τους κονδύλους από βραστό νερό, αποξηραίνονται στον καθαρό αέρα (στη σκιά) ή σε ένα ζεστό δωμάτιο. Οι αποξηραμένοι κόνδυλοι θα πρέπει να έχουν κιτρινωπό χρώμα και κάποια υαλώδη ή διαφανή.

Πριν από τη χρήση, οι κόνδυλοι λειοτριβήθηκε αρχικά αραιώθηκε σε κρύο βρασμένο νερό - 10 μέρη - και στη συνέχεια προστίθενται 90 μέρη βραστό νερό (ή θερμό γάλα), ανακατεύεται μέχρι να γίνει ένα παχύρρευστο υγρό, όπως υγρό κρέμας.

Μεταξύ των λαών της Ανατολής (για παράδειγμα, στους Πέρσες) οι κώνοι των ορχιδέων θεωρούνται εξαιρετικά θρεπτικοί και ακόμη θεραπευτικοί. Από αυτούς, ετοιμάζουν ένα σταθερό ποτό το πρωί, τους ρίχνουν ακόμα και σε σούπα, προετοιμάζουν ζελέ και κάνουν αλεύρι από το αλεύρι τους.

Τρόποι εφαρμογής. Μείγμα: 3,0-10,0 ανά 180 ml. μία έως δύο κουταλιές τριών έως τέσσερις φορές την ημέρα.

Για τους αδύναμους ανθρώπους, η ημερήσια δόση είναι 40 γραμμάρια σε νερό ή γάλα με μέλι.

Κλύσμα με δύο κουταλάκια σαλέπι λάβει δύο φλιτζάνια βραστό νερό (προ-υγραμένα σκόνη είναι κρύα) και προστέθηκε (εάν υπάρχουν) τρίμηνο κουταλάκι θρυμματισμένο λιναρόσπορο.

Σημείωση: Για να ελέγξετε την καλή ποιότητα του αγορασμένου αλατιού, ένα μέρος πρέπει να λαμβάνεται σε 100 μέρη νερό και βρασμένο. θα πρέπει να πάρετε μια πυκνή και σχεδόν άχρωμη βλέννα. εάν κατά την ψύξη σε αυτό το λάσπη προσθέστε μερικές σταγόνες ιωδίου για να ελέγξετε, η βλέννα πρέπει να αποκτήσει ένα μπλε χρώμα.

Πόσο όμορφα είναι τα λουλούδια της ορχιδέας του αρσενικού, αλλά το φυτό δεν είναι πολύτιμο για αυτούς αλλά για τις ρίζες τους ... Επειδή οι ιδιότητες των ριζών της ορχιδέας είναι πολύτιμες. Εδώ, για παράδειγμα, ο φρέσκος χυμός των κονδύλων του ενισχύει, και η παλιά - καταπιέζουν τη σεξουαλική δύναμη. Έτσι, ορχιδέα που εντοπίζεται ανδρική ανικανότητα μπορεί να θεραπεύσει τους θεραπευτικούς σας χυμούς! Έτσι, η λαϊκή ιατρική πολλών χωρών έχουν από μακρού χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία διαφόρων ασθενειών κομμάτια της ρίζας, σκόνη ρίζας και βλέννας (root σκόνη μακρά ανακινήθηκε σε καυτό νερό) αρσενικά ορχιδέες.

Αρσενικό ορχιδέα: περιγραφή του φυτού.

Το Orchis male είναι ένα ποώδες πολυετές φαρμακευτικό φυτό που ανήκει στην οικογένεια των ορχιδέων (ορχιδέα). Οι ρίζες της ορχιδέας του αρσενικού είναι δύο κόνδυλοι, ολόκληροι, μεγάλες. Ο κόνδυλος ζει για 2 χρόνια, και στη συνέχεια ένας νέος, νέος μεγαλώνει για να το αντικαταστήσει. Τα στελέχη του φυτού είναι απλά και απλά. Φύλλα - ζουμερά, γυαλιστερά, επιμήκη-λογχοειδή, λαμπερά. Τα άνθη της αρσενικής ορχιδέας είναι ανοιχτό μωβ, που συλλέγονται σε μικρές βούρτσες που μοιάζουν με ένα αυγό σε σχήμα. Τα φρούτα μιας αρσενικής ορχιδέας είναι κιβώτια. Σπόροι - πληθυντικός, μικρός. Ανθισμένη ανδρική ορχιδέα παρατηρείται τον Μάιο - Ιούνιο.

Αιθέρια έλαια, πικρές ουσίες και βλέννα (άμυλο, πολυσακχαρίτης, πεντοζάνη, μεθυλοπεντοζάνη) βρίσκονται στους κονδύλους του φαρμακευτικού φυτού της αρσενικής ορχιδέας.

Αρσενικό ορχιδέα: φαρμακευτικές ιδιότητες.

Το λάσπη, οι ρίζες και η σκόνη έχουν τόνωση, περιβάλλουν, αιμοποιητική, αντισπασμωδική και αντιφλεγμονώδη δράση.

Orchis Male: μαρτυρία.

Το λεπτό χαστούκι έχει βρει εφαρμογή σε ασθένειες της γαστρεντερικής οδού, με διάρροια, βήχα, κυστίτιδα, πονόδοντο και κυστίτιδα. Η βλέννα επιβραδύνει την απορρόφηση στο γαστρεντερικό σωλήνα. Η βλέννα βελτιώνει την κατάσταση με σεξουαλική ανικανότητα, νευρική εξάντληση, γεροντική αδυναμία και αδυναμία μετά από ασθένεια. Ένα ποτό βλεννογόνου λαμβάνεται προφορικά πριν από τα γεύματα το πρωί, προσθέτοντας μέλι σε αυτό.

Το ζωμό σαλέπα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη θεραπεία των κράμπες στα πόδια, της παράλυσης, της ουρολιθίας και της γαστρίτιδας. Αφέψημα των φυτών των κονδύλων στο ποτό γάλακτος με πνευμονία, βρογχίτιδα, ασθένειες των θηλυκών οργάνων, γαστρίτιδα και ακόμη και ως αντισύλληψη.

Οι αποξηραμένοι κόνδυλοι ονομάζονται πώληση. Σε σαλεπιού περιέχει περίπου 50% βλέννας, αποτελούμενη από έναν πολυσακχαρίτη, άμυλο, σάκχαρα, πεντοζάνες metillentozany, πικρές ουσίες και αιθέριο έλαιο. Οι θεραπευτές χρησιμοποιούν βλέννα, που λαμβάνεται από παρατεταμένη ανακίνηση της σκόνης των ριζών με ζεστό νερό. Το Slime έχει περιβάλλουσα, τονωτική, αντιφλεγμονώδη, αντισπασμωδική και αιματοποιητική δράση. Χρησιμοποιείται για γαστρεντερικές παθήσεις, ειδικά για διάρροια σε παιδιά, κυστίτιδα, βήχα, βρογχίτιδα, πονόδοντο. Το άσθμα του μαξιλαριού καθώς περιβάλλει δόθηκε και με δηλητηρίαση για να επιβραδύνει την απορρόφηση δηλητηρίου. οφέλη βλέννα σαλέπι ως τονωτικό και τονωτικό για το νευρικό εξάντληση, ανικανότητα, αδυναμία μετά από μια σοβαρή εξουθενωτική ασθένεια και αδυναμία σε μεγάλη ηλικία.

Σύμφωνα με τη βιβλιογραφία σαλέπι στο παρελθόν είχε χρησιμοποιηθεί ευρέως στην εναλλακτική ιατρική της Ανατολής, όπου δανείστηκε αρχικά ως μια λαϊκή θεραπεία και μόνο αργότερα έγινε ιδιοκτησία της Ιατρικής και Επιστημών. Στο Ιράν και την Τουρκία, παρασκευάστηκε ένα γλύφισμα, το οποίο καταναλώθηκε το πρωί με μέλι πριν το φαγητό. Η σφαγή με λάσπη είναι πολύ θρεπτική και το φάρμακο συνιστάται για τον ασθενή που έχει εξαντλήσει, ενώ παρασκευάστηκε σε γάλα ή ζωμό και προστέθηκε κρασί.

Στην ιατρική στην Κεντρική Ασία, ιδιαίτερα στο Ουζμπεκιστάν, ένα αφέψημα κονδύλων χρησιμοποιείται στη θεραπεία της παράλυσης, των κράμπες στα πόδια, της γαστρίτιδας και της ουρολιθίας. Ιατρική στο Βόρειο Καύκασο αφέψημα των κονδύλων στο γάλα συνιστά να πίνετε με βρογχίτιδα, πνευμονία, γαστρίτιδα, ασθένειες των θηλυκών οργάνων, και επίσης να χρησιμοποιήσετε ως αντισύλληψη.

Στη λαϊκή ιατρική της Κεντρικής Ασίας ορχιδέες βλέννα korneklubney εντόπισε λαμβάνοντας καταρροή του στομάχου, πέτρες στα νεφρά, στο σπασμούς των άνω και κάτω άκρων και παράλυση. Στην λαϊκή ιατρική του Καυκάσου, το αφέψημα της κόνεως των κονδύλων στο γάλα είναι μεθυσμένο σε παθήσεις των πνευμόνων, του στομάχου και της μήτρας και χρησιμοποιείται ως αντισύλληψη.

5-10 g της σκόνης της ορχιδέας που έχει υποστεί ρήξη με ρίζα θα πρέπει να αναταράσσεται για μεγάλο χρονικό διάστημα σε ένα ποτήρι βραστό νερό, ζεστό ζωμό ή βραστό γάλα μέχρι να ληφθεί παχύρρευστη βλέννα. Προσθέστε 3-4 κουταλιές της σούπας καλό κρασί στο κρασί και το βραστό νερό. Πάρτε 1/4 φλιτζάνι 4 φορές την ημέρα (Makhlayuk, 1992).

Στη Λευκορωσία, οι κόνδυλοι ορχιδέες σφυροκοπούνται με χοιρινό λίπος ή ατμού στο γάλα και εφαρμόζονται σε αποστήματα (panaritium, carbuncle). Απαγορεύεται με το αλάτι στο γάλα ή μια ακατέργαστη ρίζα που τοποθετείται σε άρρωστο δόντι. Οι ρίζες χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της ανάπτυξης των τριχών (Ghes, 1976).

Στη λαϊκή ιατρική, οι ρίζες χρησιμοποιούνται για τον πόνο στο στήθος, με ασθένειες των γυναικών, για τη θεραπεία του ήπατος και τη βελτίωση της σύνθεσης του αίματος, στην ελκώδη κολίτιδα, ο υποσιτισμός, εξάντληση (Kovalev, 1971).

ρίζα Έγχυση δείχνεται σε αυξημένη γαστρική οξύτητα, χρόνιες παθήσεις του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος, φλεγμονή της στοματικής κοιλότητας και του φάρυγγα, καθώς και microclysters αιμορροΐδες (Pastushenkov, 1990).

Στη Δύση Σιβηρίας και στα Ουράλια όρχις που χρησιμοποιούνται για την καταρροή της ουροδόχου κύστης, του βήχα, νευρική εξάντληση, με κολικούς στα νεφρά, μηνιαία (Surin, 1974) καθυστέρηση.

Θεραπεία ορχιδέα αρσενικό.

Σκόνη του αρσενικού ορχιδέα.

5 - 10 γραμμάρια σκόνης από τους κονδύλους ενός αρσενικού ορχιδέα ρίχνουμε ένα ποτήρι φρέσκο ​​βραστό γάλα και το τινάμε μέχρι να σχηματιστεί μια παχιά βλέννα. Σε βραστό νερό προσθέστε 4 κουταλιές της σούπας. l. φυσικό κρασί από σταφύλια. Φάτε ένα τέταρτο φλιτζάνι 4 r. ανά ημέρα.

Orchis αρσενικό για την ανικανότητα.

Υπάρχει μια άποψη ότι οι κόνδυλοι της ανδρικής ορχιδέας βοηθούν στην ανικανότητα και γι 'αυτό πρέπει να τρώνε λίγο κάθε μέρα, βυθίζοντας πρώτα στο ελαιόλαδο, πλένοντας με αρκετές γουλιές φυσικού κρασιού. Ναι, και μην αμφιβάλλετε ότι ο ορχιδέας έχει εντοπιστεί - αρσενική ρίζα, αλλά αλλιώς πού θα έρχονταν ιστορίες της δύναμής του;

Yatryshnik - "αρσενικό" εργοστάσιο για ενίσχυση potentia

Το Orchis είναι ένα φυτό που περιλαμβάνεται στο επίσημο μητρώο φαρμακευτικών φυτών. Από ιατρική άποψη, οι νεαρές φυτικές ρίζες είναι πολύτιμες, περιέχουν τις κύριες θεραπευτικές ουσίες. Για να αυξηθεί η ισχύς της ορχιδέας που χρησιμοποιείται πιο συχνά με τη μορφή αλκοολούχων ποτών. Όλα εξαρτώνται από τα ατομικά χαρακτηριστικά των ανδρών.

Χρήσιμο από τη φαρμακολογική "πλευρά" των συστατικών φυτών:

Το Slime περιέχει ένα μεγάλο ποσοστό μαννάνης - μια ουσία που έχει τις ιδιότητες ενός πρεβιοτικού. Επηρεάζει θετικά τις μεταβολικές διεργασίες στους ιστούς. Τα υπόλοιπα τμήματα του φυτού δεν είναι τόσο χρήσιμα, αν και τα λουλούδια της ορχιδέας συμπεριλαμβάνονται επίσης συχνά σε φορτία που αποσκοπούν στη θεραπεία ασθενειών του ουρογεννητικού συστήματος και στην αύξηση της ισχύος.

Αποδεικνύεται ότι η φυσιολογική δύναμη ενός ανθρώπου εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Γενικά είναι σημαντικό να διατηρηθεί η φυσιολογική φυσική και ψυχική υγεία, οι φαρμακευτικές ιδιότητες του ortis για τους άνδρες είναι:

 • στην αποβολή των τοξινών από το σώμα.
 • ομαλοποίηση του ορμονικού συστήματος.
 • ενίσχυση και τόνωση;
 • διέγερση των διαδικασιών αιμοποίησης,
 • προστασία από ερεθισμό ιστών που εκτίθενται σε φλεγμονή ·
 • βελτιώνοντας την αναγέννηση του δέρματος.

Η ίδια η Avicenna υποστήριξε ότι τα φάρμακα που περιέχουν ορχιδέα για την ενίσχυση της δραστικότητας είναι πιο αποτελεσματικά. Τους ονόμασε τους καλύτερους αφροδισιακούς. Με τη βοήθειά τους, μπορείτε να αυξήσετε την έλξη στο αντίθετο φύλο, καθώς και τα δάκρυα του κούκου είναι αποτελεσματικά για την πρόληψη ασθενειών που μειώνουν την ισχύ.

Τα βάμματα και τα αφέψημα με βάση τις ρίζες και, μερικές φορές, τα άνθη του αγώνα ορχιδέα όχι μόνο με σωματικά αίτια αλλά και εξαλείφοντας τους παράγοντες που προκαλούν ψυχογενή ανικανότητα.

Τα μέσα που περιέχουν ορχιδέα αφήνουν τον άνθρωπο:

 • να ενισχύσει τη λίμπιντο?
 • αύξηση της σεξουαλικής αντοχής.
 • να δραστηριοποιηθούν περισσότερο στη σεξουαλική σφαίρα.
 • να αυξήσει τον τόνο των οργάνων του αναπαραγωγικού συστήματος.
 • να αποφεύγονται οι ουρολογικές παθολογίες και οι αιμορροΐδες.
 • αποκατάσταση της κανονικής λειτουργίας του νευρικού συστήματος ·
 • να αυξήσει την αντίσταση του σώματος σε υπερβολική εργασία. σοκ και αγχωτικές καταστάσεις.
 • να απαλλαγείτε από το άγχος και τη νευρικότητα πριν από μια σεξουαλική πράξη.
 • αφαιρέστε επίμονες φόβους και αναμνήσεις προηγούμενων αποτυχιών.

Ο μηχανισμός της δράσης του οπωρώνα για την αρσενική εξουσία

Για τη θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας, είναι σημαντικό να υπάρχει σύνθετη επίδραση στα αίτια που οδήγησαν στην εμφάνιση της. Αυτή η ιδιοκτησία κατέχεται από την ορχιδέα. Για την στύση, είναι χρήσιμη λόγω της ικανότητας να επηρεάζει θετικά τη σύνθεση του αίματος, του αίματος και της εισροής του στα όργανα της μικρής λεκάνης.

Οι αντιβακτηριακές ιδιότητες των φυτοντοκτόνων που περιέχονται στην ορχιδέα προστατεύουν από την φλεγμονή του προστάτη και επιβραδύνουν τις διαδικασίες γήρανσης των ιστών των γεννητικών οργάνων, οι οποίες επηρεάζουν άμεσα τη διατήρηση της ισχύος.

Η επίδραση τόνωσης στο αρσενικό σώμα ως σύνολο δίνει δύναμη και εμπιστοσύνη στη συνοχή του.

Θεραπευτικές λαϊκές θεραπείες για την ισχύ παρασκευάζονται κυρίως από τις ρίζες του φυτού. Orchis να ενισχύσει την ανδρική δύναμη επιμένουν στο αλκοόλ ή το πετρέλαιο, την προετοιμασία αφέλειες του και ακόμη και ζελέ.

Η πρώτη παραλλαγή του βάμματος γίνεται με το αλκοόλ. Για το μαγείρεμα, χρειάζεστε:

Για να προετοιμάσετε μια θεραπεία, πρέπει:

 • Νέοι κόνδυλοι (έχουν λευκό χρώμα) αλέθονται σε σκόνη.
 • Ρίξτε το αλκοόλ και ανακατέψτε καλά.
 • Το μείγμα χύνεται σε δοχείο από γυαλί και κλείνεται σφιχτά.
 • Χρειάζονται 14 ημέρες για να επιμείνουμε στο οινόπνευμα με μια ορχιδέα.
 • Προσεκτικά στραγγίστε με γάζα ή καθαρό πανί.

Το λαμβανόμενο βάμμα πρέπει να πίνει πριν από τα γεύματα τρεις φορές την ημέρα. Η συνιστώμενη δοσολογία είναι 30 σταγόνες. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 1 μήνα.

Η δεύτερη επιλογή απαιτεί περισσότερα συστατικά:

 • Αρκετοί κόνδυλοι ορχιδέας.
 • Ψωμί από αλεύρι σίκαλης, μισό συνηθισμένο ψωμί.
 • 0,5 l αλκοόλης κονιάκ.

Παρασκευάζεται ως εξής:

 • Τρίψτε τις ρίζες και πάρτε 1,5 κουταλιές της σκόνης που λαμβάνονται.
 • Κόψτε το ψωμί σε μικρές φέτες.
 • Ξηρά συστατικά τοποθετούνται σε γυάλινο δοχείο και ρίχνουμε αλκοόλ σε αυτό.
 • Ανακατεύουμε.
 • Αφαιρέστε σε ένα σκοτεινό ξηρό μέρος.
 • Μετά από 2 μήνες στέλεχος το λαμβανόμενο βάμμα?
 • Το υπόλοιπο παχύ, καίνε και προσθέστε στο βάζο με αλκοόλ?
 • Να επιμείνει για 60 ακόμη ημέρες.

Το φάρμακο προορίζεται για καθημερινή χρήση για 1 μήνα. Θα πρέπει να πιείτε 5 g πριν από τα γεύματα και να παρατηρήσετε προσεκτικά τη δοσολογία. Η περίσσεια του είναι γεμάτη με ισχυρή σεξουαλική υπερέκφραση.

Τα άνθη της ορχιδέας έχουν λιγότερες θεραπευτικές ιδιότητες, όμως βασίζονται στην έγχυση πετρελαίου, χρήσιμη όχι μόνο για την ισχύ, αλλά και για τη θεραπεία ασθενειών του προστάτη καθώς και για την πρόληψή τους.

Προετοιμάστε ένα τέτοιο φάρμακο είναι πολύ απλό, χρειάζεστε:

 • Ξηρά λουλούδια με δάκρυα κούκων - 100 γραμμάρια.
 • Ελαιόλαδο - 1 λίτρο.

Οι ξηρές πρώτες ύλες πρέπει να χύνεται με λάδι και να επιμείνουν για τουλάχιστον 7 ημέρες. Οι εγχύσεις λαδιού κρατούνται συνήθως σε ζεστό μέρος. Πάρτε 2-3 κουτ. 15 λεπτά πριν από τα γεύματα το πρωί και το βράδυ.

Οι μάγοι που συνταγογραφούνται συχνότερα στους ασθενείς τους είναι ζελέ-όπως τα διορθωτικά μέτρα. Έχουν ευεργετική επίδραση όχι μόνο στη λίμπιντο, αλλά και χρήσιμες για τον πεπτικό σωλήνα, καθώς έχουν μια περιβάλλουσα δράση και αποτρέπουν τον ερεθισμό και τη φλεγμονή των βλεννογόνων.

Το Kiseli με ένα ορχιδέα μπορεί να παρασκευαστεί σε γάλα ή σε νερό. Για την πρώτη επιλογή που χρειάζεστε:

 • Ρίζες φυτών.
 • 200 ml γάλακτος.
 • 4 κουταλιές της σούπας κόκκινο κρασί.
 • Οι ρίζες μετατρέπονται σε σκόνη.
 • Πάρτε 2 κουτ. έλαβε πρώτες ύλες και χύθηκε σε γυάλινο βάζο.
 • Το αγελαδινό γάλα βράζει και αμέσως χύνεται στον ίδιο χώρο.
 • Σφραγίστε καλά το δοχείο με ένα καπάκι.
 • Ανακινήστε έως ότου η ουσία μέσα δεν αποκτήσει τη συνοχή του ζελέ.
 • Ανοίξτε το βάζο και προσθέστε το κρασί.
 • Το μίγμα διαιρείται σε 4 ίσα μέρη.

Το προϊόν πρέπει να παρασκευάζεται καθημερινά. Πάρτε το φάρμακο 4 φορές την ημέρα. Η πορεία της θεραπείας είναι 120 ημέρες. Μετά από 1 εβδομάδα χρήσης, υπάρχει μια αναμφισβήτητη χρησιμότητα των orits για τους άνδρες: η λίμπιντο αυξάνεται και η στυτική λειτουργία είναι εν μέρει ομαλοποιημένη.

Για να δημιουργήσετε ένα ζελέ στο νερό είναι απαραίτητο να λάβετε:

Η προετοιμασία απαιτεί τα εξής:

 • Αλέστε τους κόνδυλους και πάρτε 0,5 κουταλάκι του γλυκού πρώτης ύλης.
 • Το νερό βράζει και κρυώνει (ότι ήταν σε θερμοκρασία δωματίου)?
 • Ρίξτε τη σκόνη και επιμείνετε 1 ώρα.
 • Διακοπή αρκετές φορές.
 • Ανακατέψτε το προκύπτον ψαράκι με μέλι.
 • Διαχωρίστε σε 2 εισόδους.

Επίσης προετοιμάζεται καθημερινά. Θα πρέπει να λαμβάνεται το πρωί και το βράδυ για τουλάχιστον 30 ημέρες. Είναι σημαντικό να μην υπερβείτε την ποσότητα σκόνης από τις ρίζες της ορχιδέας, ώστε να μην προκαλέσετε ανεξέλεγκτη σεξουαλική διέγερση.

Η παρασκευή των ζωμών βασίζεται πάντοτε στο γεγονός ότι τα απαραίτητα φαρμακευτικά βότανα βράζονται στο νερό. Για να προετοιμάσετε ένα ζωμό αφέψημα για τη βελτίωση της ισχύος, χρειάζεστε:

 • Λαμβάνετε 10 γραμμάρια σκόνης ρίζας του φυτού.
 • Ρίχνουμε 200 ml κρύου νερού.
 • Βράστε και δροσερό.

Φιλτραρισμένο μέσω μιας χαρτοπετσέτας θα πρέπει να πιείτε τρεις φορές την ημέρα. Η συνιστώμενη δόση είναι 1/3 φλιτζάνι.

Το Orchis είναι ένα μοναδικό φυτό που δεν έχει πρακτικά καμία αντένδειξη για χρήση. Όπως και στην περίπτωση άλλων φαρμακευτικών βοτάνων και φαρμάκων, είναι δυνατή η ατομική ευαισθησία στα συστατικά.

Είναι σημαντικό να τηρείτε την ακρίβεια των δόσεων, επειδή η περίσσεια τους είναι γεμάτη με παρενέργειες. Η έγχυση των λουλουδιών σε συνδυασμό με την πρόσληψη παρασκευασμάτων που περιέχουν τανίνη μπορεί να προκαλέσει δυσάρεστες συνέπειες:

 • Διαταραχές του πεπτικού σωλήνα.
 • Έμετος και ναυτία.
 • Η εμφάνιση δυσβολίας.
 • Πόνος στο γαστρεντερικό σωλήνα.

Σχόλια των ανδρών σχετικά με την εφαρμογή ενός ορχιδέα

Οι πραγματικές κριτικές λένε ότι το φυτό έχει ευεργετική επίδραση στην υγεία των ανδρών. Οι άνδρες σημειώνουν ότι η λήψη λαϊκών θεραπειών βασισμένων σε ορχιδέα μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της ισχύος (με μικρά προβλήματα στο κρεβάτι).

Πιθανή και θεραπεία ασθενειών του προστάτη με μέσα που περιέχουν δάκρυα του κούκου. Με χρόνια προστατίτιδα, ορισμένα συμπτώματα καταστέλλονται, αλλά το πιο σημαντικό - η λίμπιντο αυξάνεται παράλληλα, η οποία είναι σημαντική για τη θεραπεία αυτής της πάθησης.

Κάποιοι ξεκίνησαν με χαμηλή τεστοστερόνη για να πάρουν συμπληρώματα που έχουν μια ορχιδέα στη σύνθεσή τους. Οι απαντήσεις των ανδρών σε αυτό το θέμα είναι αρκετά διαφορετικές. Μερικοί επιβεβαιώνουν ότι η σύνθεση του κύριου ανδρογόνου είναι πραγματικά ενεργοποιημένη, άλλοι αντικρούουν αυτό το γεγονός.

Η απουσία παρενεργειών και αντενδείξεων είναι σημαντική για όσους πάσχουν από ασθένειες των εσωτερικών οργάνων. Η χρήση ενός συγκεκριμένου μαντείου βοηθά στην αποφυγή των καταθλιπτικών επιδράσεων στο ήπαρ και την καρδιά. Συνεπώς, δεν θα είναι χειρότερο, οπότε γιατί να μην προσπαθήσουμε ...

Οι πληροφορίες που παρέχονται στον ιστότοπο παρουσιάζονται από άτομα που έχουν ιατρικό ιστορικό, αλλά έχουν καθαρά θεωρητικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συμμετέχετε σε αυτο-φαρμακευτική αγωγή. Όταν έχετε περιγράψει τα προβλήματα, επικοινωνήστε πάντα με τον φορέα της σχετικής περιοχής ή με τον δικό σας γιατρό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

43 − 36 =